Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden kayıt ettim mi etmedim mi bilmiyorum, sırf bunun için sipariş verdim, bakalım olacak mı. ilkinde yanlışlıkla sayfayı kapattım hemen siparişi iptal edip tekrar ettim
    insan bi uyarı kutucuğu falan yollar, bak kupon kazancan şu bu diye. oldu mu olacak mı muamma.
  • Mtv 300/30 ile visa 300/50 birleşmiyor değil mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanirim bugun son gun ve devam ediyor ama ben site uzerinden nereden kart kaydedecegimizi bulamadim?
  • Visa ile bir sipariş vereceksiniz önce. Ödemeden sonra kaydetmek isteyip istemediğini soruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 31 temmuz bitmeden 5 liralık steam key alsam visa kaydetsem olur demi. bu çeklerin son kullanımı 31 temmuz değildir sanırım okuduğum kadarıyla öyle bir ibare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

beyler 31 temmuz bitmeden 5 liralık steam key alsam visa kaydetsem olur demi. bu çeklerin son kullanımı 31 temmuz değildir sanırım okuduğum kadarıyla öyle bir ibare yok
    olur.

• Kampanya uzamış arkadaşlar. Peki visa banka kartını kaydedince de oluyor mu?

• Bana çek gelmedi. Önceden kaydetmişim, silmişim sözde. Hiç hatırlamıyorum böyle bir şey.

• visa ile yapikrdi kodu birlesiyormu acaba ?

• pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    Yeni bi hesapla alışverişi yaptım 15 gün önce. Bugün hepsi burada mobil uygulamasında 300 lira alışverişe 50 lira gözüktü. 300 liraya 50 tl indirim sepette ödeme onayından önce düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: WEAS

Yeni bi hesapla alışverişi yaptım 15 gün önce. Bugün hepsi burada mobil uygulamasında 300 lira alışverişe 50 lira gözüktü. 300 liraya 50 tl indirim sepette ödeme onayından önce düştü.
    İyi yapmışsınız. Bir daha ben de yeni hesap açarım.

• ben bu kartı nasıl kayıt edeceğimi bulamadım, ödeme sayfasını da kapattım,
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    bunun cevabını bende merak ediyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabız Civciv

Kampanya uzamış arkadaşlar. Peki visa banka kartını kaydedince de oluyor mu?
    Olmuyor

• 300/50 için kendim Visa kartımla alışveriş yaptım da,

alış veriş sonunda "profile" kaydettim ve

Hızlı Ödeme Tercihlerim içinde artık Visa kredi kartım.

KAyıttan kastettiği bu değil mi? yani ayrı bir Visa ekranı filan değil Kayıt edilen yer? ( ben masterpass tarzı bir ekran açılacak diye düşünmüştüm)
  • 2 tane ettim bakalim gelicek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş ettiğim ürün normalde "dün kargoda" olup bugün elime ulaşacaktı. Dün sabah 9'da verdiğim sipariş bırakın kargoyu, hazırlama aşamasına bile geçemedi.

Oğlumun doğum günü için en geç yarın elimde olmalıydı ama bayramdan sonraya kalacak gibi.

Yani sitesinde yalan yazıyorlar. Bugün kargoda falan olmuyor. Acil siparişi olanlar bunu da göz önünde bulundursun.

300-50 çek sorunsuz kullandım ama sipariş gelmedikten sonra 300'e 300 olsun ne fark eder?
  • Visa kredi kartı derken banka kartıyla da yararlanabilir miyim? Kart bigilerini girince kaydet seçeneği gelmedi çünkü?

• Kartı kaydedene mi, alışveriş yapıp kaydedene mi veriyor acaba?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.