Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay Kartı kayıt yaptım ve hala tanımlama olmadı ne yapabilirim

• bana bildirim gelmedi daha önce kayıt yaptım mı hatırlamıyorum :)
    mail adresimde kazandınız şeklinde bir mail yok
  • dün yeni hesap açıp sanal kartı kaydedip denemelik şunu almıştım mail gelmiş kazandığıma dair. kendi hesabımla temmuzda yaptığım alışverişten gelmemişti yeni hesap şartı saçma olmuş (o hesaba daha önce kart kaydedilmemiş olacak yani)

www.hepsiburada.com
    Steam 3 TL'Lik Cüzdan Kodu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/steam-3-tl-lik-cuzdan-kodu-p-HBV00000E69SZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Ağustos 2019; 18:26:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

ben 1 haziranda alışveriş yaptım 2 gün önce kazandınız diye bildirim geldi.
    sanırım 15 gün geçerli.
    Kampanya koşulları:
    1-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) Hepsiburada’da Visa kredi kartını ilk kez kaydeden müşteriler 15-30 Eylül 2019 (bu tarihler dahil) 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL indirim kazanacaklardır.
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Ben temmuz kampanyasinda kazandim

• alışverş yaptım yeni bir hesaptan. fakat kartı daha önce kaydedip kaydetmediğimi bilmiyorum bska bir hesabıma :) mail olarak kazandınız diye bişey gelmedi az önce yaptım alışverişi. kaandınız maili hemen geliyor muydu
  • Visa kart ile Alışveriş yaptım ama kart kayıt ekranı çıkmadı. Mh yazdım bakalım nasıl sonuçlanacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım çek satışta istediğin kadar hesap satanlar kaç tane visa kartı varda bu kadar hesaba çek yüklelemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: SsepuLtura_

alışverş yaptım yeni bir hesaptan. fakat kartı daha önce kaydedip kaydetmediğimi bilmiyorum bska bir hesabıma :) mail olarak kazandınız diye bişey gelmedi az önce yaptım alışverişi. kaandınız maili hemen geliyor muydu
    Telefona hemen mesaj geliyor.mail 15 gün sonra geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kartı kaydet diye bir seçenek çıkmadı hepsiburada da sadece google bildirimi geldi kart bilgilerinizi kaydedin diye o muydu acaba sizde de çıkan seçenek de

• fbonline55 F kullanıcısına yanıt
    alisveris yapınca 50 tl indirim çeki kazandiniz diye sms mi geliyor hocam

• bana gelmedi acaba kargo teslim sonrası mı çek gelecek

• Visa kartı nasıl kaydediyoruz, Mobil ve internet sitede kayıt seçeneğını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpine75

Visa kartı nasıl kaydediyoruz, Mobil ve internet sitede kayıt seçeneğını bulamadım
    Normal alışveriş sonrası profil kaydet diye bi seçenek çıkıyor orada adres ve kart kayıt oluyor hatta tel şifre geliyor kayıt için ondan sonra sms geliyor visa kampanyası katıldın diye

• Enpara kartım visa oluyo mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder.53

Enpara kartım visa oluyo mu acaba ?
    Kredi kartı olması lazım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

dün yeni hesap açıp sanal kartı kaydedip denemelik şunu almıştım mail gelmiş kazandığıma dair. kendi hesabımla temmuzda yaptığım alışverişten gelmemişti yeni hesap şartı saçma olmuş (o hesaba daha önce kart kaydedilmemiş olacak yani)

https://www.hepsiburada.com/steam-3-tl-lik-cuzdan-kodu-p-HBV00000E69SZ
    Ayni üründen, yeni hesapla, sanal kart(visa) ile aldım profil kaydettim ama sms vs gelmedi henüz bekliyorum. Mail falan da gelmedi sadece profil kaydettiğime dair mail gelmiş.

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Üye Giriş Sayfası – Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/ayagina-gelsin/bilgilerim

"Önemli kampanyalardan eposta ile haberdar olmak istiyorum."

bu kapalıysa mail gelmiyor diyorlardı(gelirse de ertesi gün geliyor), birde daha önce hepsiburada kaydedilmiş bir kartı kaydedince oluyor mu bilmiyorum tam. dün gece tekrar aldım yeni hesap & aynı kart ile bugün mail gelmezse olmuyor demektir

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.