Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık ürün satılmıyor :-((
  • Siparişim iptal edilmiş yine de hesabıma çek tanımlanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıamonlyhuman

Siparişim iptal edilmiş yine de hesabıma çek tanımlanır mı?
    siparişinizi kendi kafalarına göre iptal ettilerse mutlaka ve mutlaka sorunu yazın site üzerinden şikayetinizi yazın hepsiburadaya

mağduriyetinizi ve ürünün çok ihtiyacınız olduğunu belirterek haklı talebinizi yazın tedarik edememe ve iptal etme onların sorunu!

telafi ve müşteri memnuniyeti sağlamak adına en azından bir 20 tl hediye çekini altlimitsiz tanımlayabilirler
    aktınız hazır klişe cevap verdiler siz yine üsteleyin hediye çeki hesabınıza 1 haftalık tanımlayabilirler

HB huyları değişmedilerse tanımlamaları gerekir
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Deneyeceğim.

• 3 4 gun oldu stem kodu aldim daha once kart kaydim vardi ama master cartdi.simdi onu silip visa yi kaydettim ama hala indirim gelmedi neden olabilir

• Alışveriş yapıldı, kart kayıt edildi. kod ne zaman gelir acaba?
  • Sanal kart geçerli mi arkadaşlar?

• Devam mı arkadaşlar ?

• Axess visa kaydettim kodu bekliyorum.
  • arkadaşlar eski mesajlardaki 3 tl lik steam kodu kaldırılmış, bunun yerine var mı acaba ücretsiz kargolu uygun bi şey.Ne olduğu önemli değil, kartı kaydedelim yeter :)
  • Aylar önce Visa kredi kartı kullanmıştım, dün sanal Visa kartıyla sipariş geçtim, hızlı ödeme kaydı da yaptım, bir bilgilendirme gelmedi henüz.

4x4'te alamadığım Anker kulaklığı 300 altına getirmeye çalışıyorum, bir başarsam ölücülük zirvem olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 1 Eylül 2019; 3:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Aylar önce Visa kredi kartı kullanmıştım, dün sanal Visa kartıyla sipariş geçtim, hızlı ödeme kaydı da yaptım, bir bilgilendirme gelmedi henüz.

4x4'te alamadığım Anker kulaklığı 300 altına getirmeye çalışıyorum, bir başarsam ölücülük zirvem olacak.
    zaten konuda 300 altı satan birkaç kişi var. alıp da begenmeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

arkadaşlar eski mesajlardaki 3 tl lik steam kodu kaldırılmış, bunun yerine var mı acaba ücretsiz kargolu uygun bi şey.Ne olduğu önemli değil, kartı kaydedelim yeter :)
    www.hepsiburada.com
    Steam 3 TL'Lik Cüzdan Kodu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/steam-3-tl-lik-cuzdan-kodu-p-HBV00000E69SZ?magaza=Epin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

zaten konuda 300 altı satan birkaç kişi var. alıp da begenmeyen.

Alıntıları Göster
    Şu an 330'a geliyor hocam, açılmamış kutu istiyorum.

• VİSA KAMPANYASI BİTTİMİ ?
  • İlgili magaza hic bu kadar steam kodu satmamistir Hepsiburada üzerinden. Kampanya onlara yaradı. En son 3₺ lerden sonra 5₺ ler de tükenmişti.

• İndirim nasıl görünüyor? Bende birşey çıkmadı. Sanal visa kartımı tamamen yeni üyeliğe tanımlayıp 200 liralık da alışveriş yaptım 30 Ağustos’ta

• bittimi bu kampanya
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.