Bildirim
hepsidijital.com güvenilir mi?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Piyasada bilinen bir firma
İstoçta yerleri
Ara sor bakalım belki stokta yok -
Bu mağazadan çok alışveriş yaptım. Aldığım ürünler gecikmeli gelmedi hiç. Sayfasında canlı destek bölümü var. olmazda telefon numarasını arayın.quote:
Orijinalden alıntı: Cihan
Piyasada bilinen bir firma
İstoçta yerleri
Ara sor bakalım belki stokta yok -
Bir kere alışveriş yaptım. Neta 6400 aldım ocak başında. 2 gün geç gelmesi dışında bir sorunla karşılaşmadım. -
Siteye 13. yılları dolayısıyla kampanya falan yapmışlar, çoğu üründe TÜKENMİŞ yazıyor...quote:
Orijinalden alıntı: Uriel
Bir kere alışveriş yaptım. Neta 6400 aldım ocak başında. 2 gün geç gelmesi dışında bir sorunla karşılaşmadım.
Beğenmedim. -
canlı destekten kırk yılın başı ulaşılıyor
salı günü gelir dedi yok hala, 2 hafta oldu tam. 2 ayrı siparişim var ikisinde de stok yok tesadüf sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: incendies
canlı destekten kırk yılın başı ulaşılıyor
salı günü gelir dedi yok hala, 2 hafta oldu tam. 2 ayrı siparişim var ikisinde de stok yok tesadüf sanırım
Siz kötü zamana denk gelmişsiniz. Stok sorunu da olabilir. Canlı destek de çıkmıyorlarsa telefonla arayın hocam. Bir şekilde baskı kurun ürünü kargoya vermeleri için. Sizin hakkınız var her türlü. Dikkat ettim de hd'den alış veriş yapan baya hemşehrilerim varmış. -
23.02 de satın aldığım LNB hala ortada yok telefon ettim pazartesi salı gelecek dediler. Bu aralar uzak durmak gerekiyor sanırım şikayetvar.com da da bazı şikayetler var .Ürün gelirse bildiririm ama umudum yokquote:
Bu mesaj silindi.
04.03 bu sabah ürün teslim edildi yollamayacaklar diye korkmuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old -- 4 Mart 2016; 11:51:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: old
23.02 de satın aldığım LNB hala ortada yok telefon ettim pazartesi salı gelecek dediler. Bu aralar uzak durmak gerekiyor sanırım şikayetvar.com da da bazı şikayetler var .Ürün gelirse bildiririm ama umudum yok
23.02 mi?
ben 11.02 de aldım hala yok.
iki farkı hesaptan aldım biri kardeşimin üzerine, bir lnb birde aparat. ikiside yok.
10 gün önce aradım bu salı gelicek dediler.
3 gün sonra yine aradım çarşamba dediler.
birde sitelerinde 250tl çek veriyorlar 300tl alışverişe
kıllandım iyice. vurgun yapıp kaçıcaklar mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 3 Mart 2016; 2:02:16 > -
bende siteden alışveriş yaptım birkaç defa bi sıkıntı olmadı. Ancak serverları acayip rezil hiç bulaşmayınquote:
Orijinalden alıntı: incendiesquote:
Orijinalden alıntı: old
23.02 de satın aldığım LNB hala ortada yok telefon ettim pazartesi salı gelecek dediler. Bu aralar uzak durmak gerekiyor sanırım şikayetvar.com da da bazı şikayetler var .Ürün gelirse bildiririm ama umudum yok
23.02 mi?
ben 11.02 de aldım hala yok.
iki farkı hesaptan aldım biri kardeşimin üzerine, bir lnb birde aparat. ikiside yok.
10 gün önce aradım bu salı gelicek dediler.
3 gün sonra yine aradım çarşamba dediler.
birde sitelerinde 250tl çek veriyorlar 300tl alışverişe
kıllandım iyice. vurgun yapıp kaçıcaklar mı acaba?
Alıntıları Göster
-
ürünlerimden birine şimdi kargoya verildi diyor bakalım gelirse haber veririm,
hocam n11 puanı yerlerde sürünüyor mağazanın. uydu sektöründe ismi olan kişiler bunlar neden bu kadar sorumsuzluk anlamak zor.
1 aya yakın kargo süresi normal mi sizce? çinden 14 günde geldi ürünüm.
hayır özel tatlı siparişi de vermedik kübadan, altı üstü multifeed aparat ve lnb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 3 Mart 2016; 15:53:42 > -
nühayet ikiside verilmiş kargoya. -
1 aylık süre çok ama çok anormal bir durum. Bence ellerinde kalmamıştır ürün o yüzden bu kadar süre beklemişsindir. Ama ne olursa olsun bunu size bildirmeleri gerekirdi. Neyseki vermişler kargoya. -
quote:
ayın 12 sinde verdiğim sipariş hala hazırlanıyor yazıyor ve sitede canlı iletişimde bir türlü sonuç alamıyorum.
bu siteden alışveriş yapan var mı?
http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=1237423 Bu arkadaş ilgilenir sizinle. -
ben 3 kez alışveriş yaptım.3 kez uydu alıcısı aldım.hiç problem yaşamadım.cihazımın biri 2 kez arıza yaptı firmaya gönderdim kısa sürede arızaları çözülerek gönderildi.ben memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: Savisvasaquote:
ayın 12 sinde verdiğim sipariş hala hazırlanıyor yazıyor ve sitede canlı iletişimde bir türlü sonuç alamıyorum.
bu siteden alışveriş yapan var mı?
http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=1237423 Bu arkadaş ilgilenir sizinle.
ürünün geç gelmesi konusuna gelirsek ellerinde olmayan bir ürün internet sitelerinde stok var olarak görünebiliyor.siz ürüne sipariş verdiğinizde ürün olmadığı için süreç uzuyor.burda sıkıntı internet sitesinde stok güncellemenin geç yapılması büyük ihtimalle.ben alacağım ürünle ilgili sipariş vermeden önce telefonla arayıp stok teyidi alıyorum var ise siparişi veriyorum.
farklı 1-2sitede benim de başıma geldi 2 ay bekledim sonra iptal oldu.en güzeli telefonla teyit almak.
-
gelsinde problem değil, almadan önce lnb yi değil ama aparatı sormuştum.
uydu alıcıda almak istiyorum ama o da 1 ay sürerse of off -
Önce online soru sorun ellerinde almak istediğiniz uydu alıcısı stoklarında var mı yok mu diye.. Varsa ellerinde sipariş verirsin -
3 gündür ısrarla soruyorum cevap yok.
siz denk gelirseniz bir sorar mısınız cevap atıcaklar mı.
next vs. -
quote:
3 gündür ısrarla soruyorum cevap yok.
siz denk gelirseniz bir sorar mısınız cevap atıcaklar mı.
next vs.
Böyle müşteri memnuniyetini 2.plana atan siteden alışveriş yapma bence artık.
Tok satıcı galiba. Git başkası kazansın. -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Goldmaster spark hd 1200 uydu alıcısını (213 TL) sitelerinden tam geçecekken hem ekşideki yorumları okudum hem burdakileri inanamadım.
Para iadesi yapmayanı mı ararsın cihazı 2.5 ay göndermeyeni..Bir firmada bozmasın be arkadaş. Bu kadar sorumsuzlukları 213 tl'ye mal oldu kendilerine.Yaptırım denetim olmayınca "karnı doyan" ın biryerleri ayrı oynuyor.Neyse umarım batmadan çeki düzen evrirler kendilerine.Teknoloji kurt sofrasıdır yer adamı Neyse kazanan GG'deki multivison tükanı oldu ,büyük sıkıntılar olsada GG'ye cırlar olmadı yamuk yaparlarsa THH'dan çıkan sonuçla hakkımızı alırız Şuna bak arkadaş ya internetten alışveriş yapmaya korkar olduk vallahi pes! |
3 kuruş için kendini kaşıma ;)
|
Benzer içerikler
- güncel kanal listesi indir usb
- güncel m3u listesi
- samsung tv kanal bulmuyor
- hotbird şifreli kanalları izleme
- tkgs güncelleme hatası
- türksat frekans
- starlink türkiye fiyat
- trt frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X