Hepsiexpireste ilk alışverişte 20 tl indirim son tarih 13 ocak
-
-
20, 25, 30 vardı 1. 2. ve 3. siparişler için. 3. sipariş için indirim hakkım duruyordu bugün baktım silinmiş. Haftalardır bu kampanya dolayısıyla teslim zamanını seçemiyorduk. Gece 12:01 de girip siparişi geçiyordu. Bu haklarını kullanmayan pek kalmamıştır o yüzden bu 20TL lik inidirime pek talep olmaz diye düşünüyorum.
-
50 TL altı gönderim olmadigindan sepetin en az 70 TL olmasi gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: atom-karınca
50 TL altı gönderim olmadigindan sepetin en az 70 TL olmasi gerekiyor.70/20 kötü bir oran carrefoursa için fiyatlar yüksek gibi 1kg tavuk göğsü 25lira demişler
-
Hx20 yazıyorım 30₺ indirim yapıyor anlamadım olayı. -
Sipariş gelmeyince veya eksik gelince ne yapmalı,nereye hangi kuruma başvuru yapmalı? -
Nasip ve kader demeli. İlla uğraşacaksanız marketin numarasanı alıp müşteri temsilcisine durumu aktarabilirsiniz. Adamın elinde ürün yoksa ne yapsın?
-
Mağazadan arayıp ürün eksik veya stokta yok derseler siparişi iptal ettir. Hepsiexpress'te canlı yardımdan "sipariş iptal olduğundan dolayı indirim kodunu kullanmadığını" yaz. Yeni kod veriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkay956
Hx20 yazıyorım 30₺ indirim yapıyor anlamadım olayı.efsaneler kulübü üyesisiyseniz otomatik 30 düşüyor
-
Aramıyorlar ve daha İlginç olanı ürün satışı devam ediyor -
Canlı yardım sadece özür dileriz,not aldık,ilgili birime ilettik vs,vs için var, bide not vermeden kapatıyorlar -
Dün benim siparişim iptal odu. Bana canlı yardımdan 25 TL lik kod verdiler.quote:
Orijinalden alıntı: dnt2541
Canlı yardım sadece özür dileriz,not aldık,ilgili birime ilettik vs,vs için var, bide not vermeden kapatıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: atom-karınca
50 TL altı gönderim olmadigindan sepetin en az 70 TL olmasi gerekiyor.'Ücretsiz teslimat avantajıyla' yazıyor görseldeki kuponun üzerinde.
-
hocam gönderi limiti marketten markete değişiyor. minimarketle happy de 20tl gönderi limiti. 40/20 oluyor ve bence güzel bi oran. 2 hesapta kullandım.
-
Ben de ücretli demedim ki zaten. Sepet 50 TL altında olunca ilerleyemiyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: bhtyrmtl'Ücretsiz teslimat avantajıyla' yazıyor görseldeki kuponun üzerinde.
Alıntıları Göster
Carrefour görünüyor sadece benim bölgede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 5 Ocak 2021; 21:17:59 > -
Garanti Bonuslarimizi kullanabiliyormuyuz hepsiexpresste? -
Hayır -
Kredi kartı ile ödeme -
70/20 oluyor çokta şey değilmiş fiyatlara baktım da -
Trendyolda hapy center seçenegivarken ne hikmetse hepsiexpresste sadece carrefoursa var.
Benzer içerikler
- yanımda premium ne kadar
- bim dijitsu televizyon yorumları
- pegasus doğum günü indirimi
- spotify premium hediye etme
- aşımsız prime 30 gb
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X