Şimdi Ara

Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
74
Favori
68.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akin_caliskan2

Geçen gün kaşarlarda 3 al 2 öde vardı. Ayrıca 150'ye 50 indirim vardı. 6 adet 600 gr kaşar, 1 kg toz şeker ve 4 adet makarna ile 150 tl'te tamamladım. Ödeme 102 tl yaptım. Sonra aradılar, stok yok, 400 gr olandan gönderelim mi dediler. O zaman 150'ye 50 indirim kampanyası var, faydalanamayacak mıyım dedim? Arayan net cevap veremedi. Deneyeyim dedim, kabul ettim. Ürünler geldi, baktım 42 tl ödeme almış.

Kısaca indirim kampanyası kullanıp ürün değişimi talep edilirse mutlaka kabul edin. :)

arasalar  direk iptal ediyorlar bizim burda

• 75 e 20 ye abanmayın da, 75 e 25 i elden kaçırmayalım. böyle böyle eldeki kuşlar, eldeki taşa dönüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 al 2 öde ile birleşmiyor bunlarda diğer Getir ve Banabi gibi olacak yakında kupon bile olmaz. Ama kendileri bilir bakalım işler yarıdan fazla düşünce ne yapacaklar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Buraya konu açıp açmama konusunda bayağı düşündüm. Dediğiniz gibi buraya düşen kampanyalar fazla yaşamıyor. Ama ilk mesajlara bakarsanız, konudan önce zaten kampanyaların birleşmedigi yazılmış. Ben de ilk mesajımı ona göre düzeltiyorum.

Hepsiexpress'den alışveriş yapan insanlar, stok sıkıntısına, iptal problemlerine zaten çoklu alım indirimi ve indirim kuponu beraber kullanıldığı için katlanıyordu. Bugün de ilk defa oransal olarak en küçük indirim kuponu gördüm. Galiba hepsiexpress artık buradan sonra yavaş yavaş sıkılaşmaya gidiyor.

Migros'tan sonra Hepsiexpress'te ortama ayak uydurdu.

• indirimler birleşince anlamlı oluyodu şu halde cazip değil gibi

• dondurma 3 al 2 öde seçince indirim kampanyası iptal oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla garip bi firmalar. Dondurmalarim hepsi erimis halde gelince 30tl ozur kuponu verdiler. Onunlq siparis gectim, siparisimi iptal ettiler. Sonra da arayip ozur mahiyetinde size 30tl kupon verecegiz diyorlar. Zaten memnuniyetsizligin memnuniyetsizligini yasattiniz bir de kalkmislar ilk kuponu geri yukleyip hatamizdan dolayi kuponumuzu kabul edin diyorlar...

• Uyandılar 2 kampanyayı birleştirmiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık bitti benim için.

• hepsi expreside kaybettik başımız sağolusun,kampanyalar birleşmiyor indirimli ürünler 9.01 de bile stokta görünmüyor. fiyatlar zaten pahalı iptallerde bıktırdı hoşçakal iki gözüm

• bir ara kullanmıştım büyük ihtimal artık kullanmam

• Güzel fırsatlar sunuyordu, üzücü oldu 😀

• kampanyalar birleşmese gene hergün verdiği indirimler cazip...Bu indirimleri, babanız bile olsa hergün vermez, yeter gari derdi...çinlilerin trendyol marketi böyle indirimler vermiyor, gelmiş hala indirimler birleşmiyor diye ağlıyorsunuz

• Hepsi express alışverişi parafın market kampanyasına ve parafüstüne dahil oluyor mu, bilgisi olan var mı acaba... Teşekkürler...

• bugün 100/25 verdi. yine iyi oran. tat salçayı ekleyip siparişimi verdim.

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    dün 90/30 du

• o ben O kullanıcısına yanıt

Paraf üstü online işlemlerde olmuyor sadece fiziki post cihazlarında oluyor biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Paraf üstü online işlemlerde olmuyor sadece fiziki post cihazlarında oluyor biliyorum

Haklısınız... Diğer yandan alışverişim market kampanyasına dahil oldu...

• şoktan verdiğim herşey iptal ediliyor ne güzel

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Bildiğin BEDAVA verseler hergün, "üste para vermiyorlar, çöp!" diye ağlarlar ...

Sonucu ne olursa olsun sadece kendini düşünen saçma insanlar işte...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.