Şimdi Ara

Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
74
Favori
68.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu teslimat ücreti neye göre değişiyor bir var bir yok ya hep koy ya hiç koyma, internetten alalım diyoruz sepet yapıyoruz hoop bir bakıyorsun teslimat ücreti var dün aldık yoktu ne şimdi bu çocuk oyuncağı mi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 e 25 indirim başlamış ilk 5000 siparişle sınırlı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bekleyen kazandı 75/25 kullanıp 3x600 gr kaşarı 56 ya aldım gelirse iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75/25 indirimle birlikte bana özel kod indirimi verdi 30 tl onla birleşiyor mu acaba

• Karfursa market harici teslimat ücreti çıkıyor.Bir nevi 75/20.

• 120/40 75/25 gibi indirimlerle 30tl memnuniyet kodu beraber çalışmıyordu eyvallah ama sebze meyve için %15, x sektörü için %25 vb indirimleri beraber çalışması lazım ya. bir anda tüm esprisi kaçtı.

zaten o şekilde bile siparişteki bazı ürünlerin iptali can sıkıyordu, şimdi verilecek siparişler çok daha düşer.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    satıcıya göre değişir.bende sadece istegelsinde ücret çıkıyor,karfur zaten getirmiyor ondan almıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiexpress siparişlerim hiçbir zamanda zamanında ve tam olarak teslim edilmiyor. Hatta birkaç kez saatlerce yolda gözükmesine rağmen sonra bilgi vermeden siparişi iptal ettiler.

Ne müşteri hizmetlerine ne de canlı yardıma ulaşmak neredeyse imkansız.

Keşke bu kuponları Trendyol market verse, çok hızlı geliyorr ve müşteri hizmetlerine çok kolay ulaşılıyor.

• Yarım saat önceki 25 tl indirimi 20 TL ye düşürmüşler değişik ana sayfada 75-25 yazıyor oysa

• Indirim olsa ne olacak. Kurye yok hatasından alışveriş yapılamıyor sonra indirim bitiyor

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Artık hiçbir kampanya birleşmiyor, marketlerin indirimini takip edip saatlik indirimli ürünlerle kullanılabilir uyguna

• 11 Ağustos 2021 saat 11'e kadar geçerli. İndirim kuponu da gelirse muhteşem olur. Ana sayfada gözükmüyor. O nedenle paylaşıyorum

Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU]

• arcdevil kullanıcısına yanıt

60 a 20 geldi iyi oldu

68 kuruşa geldi un ve domestos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 11 Ağustos 2021; 11:4:5 >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Un ve Domestos geldi mi? İptal olan var mı hocam?

• haftada 4 5 alışverişi hepsiexpress ve trendyoldan yapıyorum.

son alışverişimde son kullanma tarihine 1 gün kalmış sucuk getirdiler hapy marketten. ve bozulmuş çürümüş. aradı mtemsilcisi hemen 25 tl kupon tanımladı. birde para iadesi. Hızlı çözüm. bence bu sistem çok mantıklı. çoktan olması gerekirdi..

• 60/20 iyi oldu.

Ben de 225 gram İçin tereyağını 5 liraya aldım. O marketteki fırsat oydu. Onur Market'ten sipariş verdim. Etrafımdaki hemen hemen her marketin olması gerçekten çok güzel.

• Sepette kupon çıkmıyor saat erken daha ama limit mi doldu kupon mu degiscek acaba

• dolmuştur

• getir'i her zaman hepsiexpress'e tercih ederim...

• getir uzun süredir adam gibi çek vermedi. yöntemin varsa bilemem.hepsiexpress ucuz+indirim var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.