|
HepsiJet, elektrikli araçlarla kargo dağıtımına başladı
-
-
Yurtdışında olduğunu görüp imrendiğimiz hizmetlerin geç de olsa ülkeye geldiğini görmek gurur verici. Darısı diğer büyük firmaların başına.
-
BİSU vardı bi ara, elektrikli rakun motosikletlerle sular dağıtıyordu. Rakun yeni model çıkarmadı, BİSU da artık yok
-
Ucuz ve güvenlik namına sıfır olan araçlarla...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlarla trafiğe çıkmak cesaret ister.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsijet kargo hizmetlerinde 1 numara. Çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şok markette uzun zamandır var.
-
İSTOÇ Hepsijet şubesinde var gayet iş gören bir alet inceledim biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 25 Haziran 2024; 22:53:11 >
Dev gibi araca koca ilçeyi gezdirmek yerine bundan 4 tane bölge bölge yolla hem teslimat hızlı olur hem daha az masraf olur.
Çok iyi yapmış keşke adı da yerli olsaydı iyiymiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman kargolar ufak büyük demeden ücretsiz
-
bu firmayı ilk 2022 yılında İstanbul Park'ta görmüştüm
hatta kahve dünyası ilk örneklerini filosuna katmış, mobil kahve satışı gerçekleştiriyordu...
ama bizim bozuk delik deşik yollarda nasıl gider, özellikle biçimsiz yokuşlu yerlerde ne yapar merak ettim...
özellikle şehir içi dolanan ticarilerin en kısa sürede elektrikliye dönüşmesi elzem...ama ekonomi müsade etmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 26 Haziran 2024; 11:36:3 >
-
Bunları kullananlara çok dikkatli olması konusunda sürekli hatırlatmalar yapılmalı. Pratikte güzel ama güvenlikte zaafı var.
-
Madem yerli üretim, araç marka isimi neden Türkçe değil? Saçmalık
-
global'e satış yapmak üzere genelde bu strateji tercih ediliyor...
arçelik iç pazar...beko uluslararası pazar ürünü gibi...
ne yazık ki böyle bir gerçek var...
türkçe isim olupta global'e yayılan çok az markamız var
- Türk Hava Yolları
- Getir
gibi...
-
Türk hava yolları mı kaldı
-
en azından global olarak bilenen, reklamları olan, farkındalık oluşturmuş ...
var olmaya çalışıyor...
sayısı az demek istedim :)
(sayacak örnek yok )
-
Esnaf kurye mantığında çalıştırıyor, 400 500 bin mi ne ücreti vardı en son ve kargo adet başı ücretini daha düşük veriyor bu araçlarla dağıtımda.
Benide alsınlar MG4'um var.Kargo sallar dururum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, Hepsiburada'yı pek sevmesem de HepsiJet gerçekten başarılı hakkını vermeli, bölgemizdeki kuryelerinin de elektriğini seviyorum...
Yalnız yine yerli olduğu iddia edilen söz konusu elektrikli araçlarda neden tasarım çok kötü ve ismi Japon taklidi gibi? Yahu siz ne rezilsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yurtdışında olduğunu görüp imrendiğimiz hizmetlerin geç de olsa ülkeye geldiğini görmek gurur verici. Darısı diğer büyük firmaların başına.
|
İSTOÇ Hepsijet şubesinde var gayet iş gören bir alet inceledim biraz. |
Benzer içerikler
- en iyi emülatör
- gemini ücretsiz mi
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- spotify link kısaltma
- tabii ücretli mi oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X