Şimdi Ara

HepsiJet, elektrikli araçlarla kargo dağıtımına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HepsiJet, elektrikli araçlarla kargo dağıtımına başladı
    Elektrikli araçların kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Hepsiburada'nın kargo platformu HepsiJET, 21 adet elektrikli aracıyla Türkiye'nin belirli bölgelerinde kargo dağıtımına başladı.

HepsiJET, Netlog Lojistik işbirliğiyle 'Musoshi' adlı yüzde 100 yerli üretim olan 21 adet elektrikli aracıyla Türkiye'nin belirli bölgelerinde kargo dağıtıyor. Elektrikli araçlar, bayram dönemiyle birlikte yazlık bölgeler dahil olmak üzere pilot bölgelerde faaliyete geçti.

Yüksek enerji dönüşüm verimliliğine sahip olan elektrikli araçlar, karbon emisyonunun azaltılmasını sağlayarak daha sürdürülebilir bir geleceğin oluşmasına katkıda bulunuyor. Araçlar, maliyet açısından da verimliliği beraberinde getiriyor.

Ayrıca Bkz.Audi, şimdiye kadarki en güçlü benzinli otomobilini tanıttı: RS Q8 Performance

Elektrikli araçların kullanımıyla birlikte aylık yapılan ortalama 1404 kilometre başına yaklaşık 210 kg karbon emisyonunun azaltılması hedefleniyor.

Toplam 3 bin 500 araçlık bir dağıtım ağına sahip olan şirket, yıl sonuna kadar 50 elektrikli araca sahip olmayı planlıyor. İlk aşama verimlilik ve performans değerlendirmelerinin ardından elektrikli araçların penetrasyonun artırılması hedefleniyor.

• Yurtdışında olduğunu görüp imrendiğimiz hizmetlerin geç de olsa ülkeye geldiğini görmek gurur verici. Darısı diğer büyük firmaların başına.

• Bloodin kullanıcısına yanıt

BİSU vardı bi ara, elektrikli rakun motosikletlerle sular dağıtıyordu. Rakun yeni model çıkarmadı, BİSU da artık yok

• Ucuz ve güvenlik namına sıfır olan araçlarla...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlarla trafiğe çıkmak cesaret ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsijet kargo hizmetlerinde 1 numara. Çok memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

şok markette uzun zamandır var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İSTOÇ Hepsijet şubesinde var gayet iş gören bir alet inceledim biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 25 Haziran 2024; 22:53:11 >
  • Dev gibi araca koca ilçeyi gezdirmek yerine bundan 4 tane bölge bölge yolla hem teslimat hızlı olur hem daha az masraf olur.

• Çok iyi yapmış keşke adı da yerli olsaydı iyiymiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman kargolar ufak büyük demeden ücretsiz

• bu firmayı ilk 2022 yılında İstanbul Park'ta görmüştüm

hatta kahve dünyası ilk örneklerini filosuna katmış, mobil kahve satışı gerçekleştiriyordu...

ama bizim bozuk delik deşik yollarda nasıl gider, özellikle biçimsiz yokuşlu yerlerde ne yapar merak ettim...

özellikle şehir içi dolanan ticarilerin en kısa sürede elektrikliye dönüşmesi elzem...ama ekonomi müsade etmesi gerekiyor.

HepsiJet, elektrikli araçlarla kargo dağıtımına başladımusoshi
    Last-Mile Delivery Vehicles | Musoshi
    https://www.musoshi.com/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 26 Haziran 2024; 11:36:3 >

• Bunları kullananlara çok dikkatli olması konusunda sürekli hatırlatmalar yapılmalı. Pratikte güzel ama güvenlikte zaafı var.

• Madem yerli üretim, araç marka isimi neden Türkçe değil? Saçmalık

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

global'e satış yapmak üzere genelde bu strateji tercih ediliyor...

arçelik iç pazar...beko uluslararası pazar ürünü gibi...

ne yazık ki böyle bir gerçek var...

türkçe isim olupta global'e yayılan çok az markamız var

- Türk Hava Yolları

- Getir

gibi...

• infinite kullanıcısına yanıt

Türk hava yolları mı kaldıHepsiJet, elektrikli araçlarla kargo dağıtımına başladı 

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

en azından global olarak bilenen, reklamları olan, farkındalık oluşturmuş ...

var olmaya çalışıyor...

sayısı az demek istedim :)

(sayacak örnek yok HepsiJet, elektrikli araçlarla kargo dağıtımına başladı )

• Esnaf kurye mantığında çalıştırıyor, 400 500 bin mi ne ücreti vardı en son ve kargo adet başı ücretini daha düşük veriyor bu araçlarla dağıtımda.

• Benide alsınlar MG4'um var.Kargo sallar dururum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, Hepsiburada'yı pek sevmesem de HepsiJet gerçekten başarılı hakkını vermeli, bölgemizdeki kuryelerinin de elektriğini seviyorum...

Yalnız yine yerli olduğu iddia edilen söz konusu elektrikli araçlarda neden tasarım çok kötü ve ismi Japon taklidi gibi? Yahu siz ne rezilsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.