|
Karsan, Romanya için ürettiği elektrikli otobüslerin teslimatlarına başladı

-
-
Allah aşkına buradaki belediyeler de alsın şunlardan. makam aracı alacaklarına, iki senede bir kaldırım taşı yenileyeceklerine, her yere bahsettiği içeriğin yıllar öncesinden kalmış veya gereksiz pankartlar asacaklarına, 65 yaş üstüne beleş ulaşım sağlayacaklarına.. bunları alsınlar
-
Artık kaldırım taşı bile yenilemiyorlar
-
Tebrikler KARSAN
-
Ne güzel
-
nerde çıkmamış arabaya güzelleme destanı yazan beyaz troller?
-
Yerli malımız neden alinmiyorda hep yurt dışından alıyorlar paralarımız böyle çar çur oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aslında otobüs konusunda cidden söz sahibi bir ülkeyiz. Özellikle elektrikli otobüs konusunda treni yakaladığımızı düşünüyorum. Karsan, Otokar, Bozankaya derken bu sektörde söz sahibiyiz.
Manisa'da Bozankaya üretimi otobüsleri görmüştüm çok beğenmiştim. Öğrendiğim kadarıyla batarya ve yazılım dahil %100 yerliymiş.
-
Çok güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BU TOMA YAPAN FİRMA DEĞİL Mİ? KAHROLSUN
-
bu konu ülkemiz açısından uluslararası anlamda gerçekten problemli bir konudur.
1-arap ve ortadoğu ülkeleri ile dindaşız.
2-azerbaycan başta olmak üzere türki cumhuriyetlerle soydaşız.
3-iran ile tarihdaşız.
4-rusya ile soydaş sayılırız.
yukarıda belirttiğim ülkelerin tamamı milli gelirlerinin legal olan kısımlarını fosil yakıt satarak sağlamaktadırlar.bu ülkelerin en büyük müşterisi biziz.bu sebeple aradaki ilişkilerin bozulmaması için yeşil enerji meselesindeki nedenlerden bir tanesi olduğu için karar veremiyoruz.hatta rusyanın ukrayna üzerinden avrupa ve amerika ile hesaplaşma savaşının sebebi budur.
saygılar..................................
-
Kaldırım taşı yenileyen ilçe belediyesi. Büyükşehir belediyesi değil... İlçe belediyeleri otobüs hizmeti vermiyor
ha öyle mi kanka
-
Genelde bu işler ihale ile olur MAN kazanmış olabilir ayrıca Türkiye'de de MAN fabrikası olması lazım. Aynı Mercedes-Benz Türk gibi.
Evet ankarada var bildiriğim kadarıyla. Eleştirmemin yönü malum parti her konuda yok yerli milli olacak diyip İBB nin aldığı AKİA marka metrobüslere laf atan kitle bu durumda sessiz kalıyor.
Ben halkım en kaliteli hangisiyse ona binmek isterim fakat iki yüzlülük rahatsız ediyor.
-
Batarya doğal olarak %100 yerli değil, hücreler çinden geliyor, paketleme ve batarya yönetim yazılımı yerli, o da takribi bataryanın %25-30 maliyetine denk geliyor.
Man'ın Ankara'da fabrikası mevcut bu ürünler yerli yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Allah aşkına buradaki belediyeler de alsın şunlardan. makam aracı alacaklarına, iki senede bir kaldırım taşı yenileyeceklerine, her yere bahsettiği içeriğin yıllar öncesinden kalmış veya gereksiz pankartlar asacaklarına, 65 yaş üstüne beleş ulaşım sağlayacaklarına.. bunları alsınlar |
Tebrikler KARSAN
|
Artık kaldırım taşı bile yenilemiyorlar
|
Benzer içerikler
- twitter mavi tik alma
- premium youtube
- instagram hikaye gizleme
- instagram koyu tema
- whatsapp mesaj sabitleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X