|
Bildirim
Piller yanarken kendi oksijenini kendi üretiyor. Yanan elektrikli aracı denize at yanmaya devam edecektir.
O yüzden 1 teslayı söndürmek için 45 ton su harcandı bilmem kaç ton su söndürdü sönmedi vs vs haberleri okuyoruz. Elektrik araç yanıyorsa boşa su sıkma sönene kadar yanmasını bekleyeceksiniz boşa su harcamaya gerek yok. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 24 Ocak 2023; 21:43:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
çünkü alkali metaller (lityum ve sodyum gibi) su ile reaksiyona giriyor. Su harcanması sadece alevi körükler karbon dioksit kullanılsa dahi sönmez ancak alevlenmesini azaltacaktır. Net çözüm üzerine kum veya toprak atmaktır (Gelecekte itfaiyeler belki bu sistemi barındırır?) |
Yasaklamak yerine çok rahat başka çözüm yolları bulunabilirdi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 26 Ocak 2023; 10:37:58 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkiye cok kötü gercekten keske Norvec de yasaydım.. O uzun boylu sarısın viking kadınları valkyrie gibiler.. Benim esime bakın bir de.. Zaten bosanma arefesindeyim bazen diyorum bırakayım her seyi norvece iltica edeyim diyorum.. Sırf valkyrieler yeter.. |