Şimdi Ara

Hepsijetten uzak durun rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.04.2020 cuma günü hepsiburada üzerinden bir bilgisayar topladım. diğer kargolarda da sıkıntı yaşadım ancak birisi beni özellikle bunalttı rahatsız etti.

hepisburada üzerinden techburada isimli satıcıdan aldığım msı b450m s2h isimli anakart kargoya verildikten sonra anında bir güncelleme oldu ve 5 gündür kargo aracında gözüküyor. Ümraniye esenler arası yürüyerek gelsen hatta denizi yüzsen bile bu kadar sürmez.

müşteri hizmetleri yok, arıyorum telefon bağlanmıyor.
    sitelerindeki yazılı müşteri hizmetleri kanalı kırk dakika gibi bir süre sayfa açık bekleyince erişilebiliyor. ama çok ilgisiz. her konuştuğumda farklı bilgiler veriyorlar. birinin dediğini birisi tutmuyor. önce bana kargomun kayıp olduğunu söylediler. sonra gebzede olduğunu söylediler. kargom ümraniyeden çıkıp esenlere gelecek bir kargı ve gebzeye göndermişler.
    mail atıyorum hiçkimse umursayıp da geri dönüş yapmadı
    twittterdan mention atınca cevap vermiyorlar.
    istanbul şehir içi kargomu bu allahın belası firma tam 6 gündür nasıl iletemez anlamıyorum. bir şekilde twitter dm üzerinden hepsiburada üzerinden falan ulaştım sağolsun adam bir kayıt oluşturdu fakat yine bir gelişme yok. Gebzege götürdükleri kargom gebzeden çıkmıyor. Resmen kayıp etmişler.

transfer merkezine gönderiliyor 13.04.2020 19:15 transfer aracında yazısı asla değişmiyor. çok sorumsuz çok ilgisizler. asla tavsiye etmiyorum uzak durun dolandırıcı bu fırma.

para iadesi istedim tamam kargo size gelince aynı kurye ile iadeye gönderin diyorlar. 7 gündür bekliyorum allah kahretsin sizin gibi firmayı daha ne kadar bekleyeceğim. zaten kargonun gelmesini bekleyebilsem almam. kesinlikle kullanmayın kullandırmayın o derece lanet bir firma. Hepsijetten uzak durun rezalet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Hala değişen bir şey yok, bir hafta oldu sipariş vereli. İlgisiz ve dolandırıcılar

• Duruyorum şu anda.
  • hepsiburadanın kargo seceneği sunmasi lazım.
  • Normalde hepsijet iyi kargodur ama kasım kampanyaları ve şu dönemde en kötü kargo firması olmayı nasıl başarıyorlar anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.