< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (186. sayfa)
-
-
Şimdi anladım hocam teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iski kendi sitesinden fatura ödeme başarılı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkli kisinin iki karti ile alisveris yaptim. Tutarlari cekti ama siparis olusmadi.
Kartlar benim degil diye mi yoksa HB sorunu mu sizce?
Arkadaşlar NFC ile temassız ödemeyi aktifleştirmeleri için firmaya talepte bulunabilir misiniz? "Kare Kod geçmiyor!" teröründen kurutalım artık.
https://www.hepsipay.com/iletisim
Gelen giden yok MH baglandik fatura hepsi paya gün sonuna kadar iadeler yatar dedi gelen giden yok :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir şey yatırılmadı
Arada eposta olarak yolladıkları ankete yazıyorum ben bunu da öncülerden sayılan Papara'da yokken bunlar hiç yapmaz. Ayrı Hepsipay uygulaması yaparlarsa belki.
Ben de anketlere sürekli yazıyorum. Nays ile İyzico temassızı destekliyor. Hepsiburada uygulamasından hepsipaye kaydolurken kimliği NFC ile okutmamızı istiyor, uygulama. Bence uygulamanın kapasitesi var.
15 agustosta tamamlayan kart kampanyası kazanımlarının kampanya şartlarına nasıl ulaşabiliriz? hangi tarihler arasındaki alışverişleri kapsıyordu onu öğrenmem gerek.
normalde 1-15 temmuz arası olması lazım ama sanki 16 temmuz sonrası da böyle bir kampanya hatırlıyorum. çünkü ona istinaden harcama yapmışım. hatırlayan var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 16 Ağustos 2024; 11:2:46 > -
Hepsiburada premium üyeliğe verdiği %3 dışında hiç bir kampanyadan puan gelmedi bir türlü. O kadar karmaşık şartları var ki, nasıl kullanılacağı belli değil.
Banka hesabıyla yükleme de yapıp harcama yaptım, fatura da ödedim, tık yok.
-
Bugün de böyle bir şey gelmiş bunun da hangi kampanya olduğunu anlamadım.
-
geçen ayın akaryakıtı yatan olmadı herhalde? 15'i değil miydi son günü?
-
evet hocam yatmadı hepsiparalar.
-
Ücretsiz oyun hakkı hesabında! ÇARKIFELEK İLE HEPSİPARALARINI ARTIR! Tıkla, 10.000 TL'ye kadar kazanma şansı yakala. diye dün mesaj gelmişti ama Çarkıfelrk oyununda kullanamadım.
Akaryakıt bana da yatmadı, kayıt oluşturdum.
Bu arada akaryakıt ve fatura kampanyasından her kart sahibi sadece bir kez mi yararlaniliyor yoksa her ay yararlanabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2500 tl harcama üzerine %10 kampanyası ne zaman yatacaktı?
-
-
Teşekkürler, umarım bunuda akaryakıt ve fatura gibi eksik yatırmazlar. 1000 lira Turkcell Superbox faturası ödedim iade gelmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X