Kampanya koşulları neler?
Kampanyanın geçerli olduğu Hepsipay anlaşmalı üye işyerleri
|
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (188. sayfa)
-
-
-
Fatura kampanyasından bir kere faydalanılıyormuş müşteri hizmetleri teyitli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani ? Ayda 1 fatura için mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temmuzda faydalanan Ağustos’ta iade alamaz kampanya boyunca bir kere 200 iade alabiliyormuşuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne biçim şartlar bunlar defalarca okudum nerede geçerli nerede geçmez anlamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kere derken 1 Fatura da ödesek hakkımız gidiyor mu sadece 1 aymı şartlarda yazmıyor?
Hadi diyelim 1 fatura iadesi 200 geçmedi 50 TL de kaldı o hakkımız gidiyor mu yani yinede ay bazında olduğu için yoksa 200 TL dolana kadar faydalanılır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 21 Ağustos 2024; 0:40:49 >
birkaç aydır kafalarına göre değiştiriyorlar şartları.
hesaptan yükle kazan üst üste her ay yapılabiliyordu onu iptal ettiler 2 ay önce.
bu ay faturayı yalan ettiler, olayın mantığına aykırı fatura her ay gelen bir şey, neden iptal ediyorsun her ay kazanımı, %10 olsun her ay yap bari.
akaryakıtta çakala yatıyorlar temmuz ayında her harcamaya %5 idi, bu ayki kampanyada sadece ilk harcamadan %5 yazmışlar onu geçen aya yamamaya çalışıyorlar. muhtemelen önceki ay katılanlara da hiç yatırmayacaklar gelecek ay akaryakıtı.
üstteki kampanyada bazı sitelerden sonra (belirli bir tarihten sonra) yazıyor, bu ne demek mesela? belirli tarih ne? koca şirkette düzgün yazı yazabilen yok.
-
ayrı ayrı ödeme olur 1 den fazla yani olur
-
Parantez içlerindeki "belli bir tarihten sonra" ibaresi özellikle çok aydınlatıcı ve açıklayıcı olmuş.
Keşke şöyle yazsalar da biz tahmin edip bulmaya çalışsak:
- Kampanyamız bir yerlerden alışveriş yapan birileri için şu anda belli olmayan bir tarih aralığında geçerlidir. (Mühim olmayan ayrıntılar daha sonra eklenecektir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 21 Ağustos 2024; 2:47:22 > -
Belirli tarih muhabbetini hepsipay canlı desteğe sordum FLO mağazasında varmı şuan %10 dedim henüz başlamadı yok dedi.yaninda bu ibare olanları kullanmayın sormadan
hocam temmuz ayında faydalandın 200 hepsipara aldın ya diyelimki bu ay fatura ödesende iade gelmeyecek geçen ay faydalandığın için bir kullanıcı kampanyadan bi kere faydalanır diyorlar. 200 tl dolana kadar değil aylık bazda değerlendiriyorlar yani.
-
Gecen ay fatura gorevini yaptim ilk defa kullandim ve gecen hafta gelmedi diye kayitactim halen sonuclanmadi tarihini yazdigim halde kolaylik olsun diye zaten 2 tane harcama. Halen yatirmadilar. Yatirdiklarinda umarim hepsipapeli alacaklari sureyle ayni olmaz bunlardan beklenir yatirip sonraki gun kampanya sartinin geri almagunu geldi diye
-
Fatura kampanyasında açtığımız kaydı, günler sonra bugün kapamışlar..herhangi bir yanlışlık yoktur diyerek..bunların yapacağı iş bu kadar olur, resmen üstüne yattılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Ağustos 2024; 10:11:49 >
Güzel güzel her yerde kullandığım hepsipay kart, ne Amazon da ne de İdo da kullanamıyorum şu anda. Nasıl bir sistemse.
Ben fatura iadesini geçen ay aldım 3 hesabımdan, bu ay da aldım ama Turkcell faturaları yatmamıştı kayıt açtırdım onu da 3 hesaba yatırdılar. Ne sadece ilk ödemeye iade şartı var ne de bir kere yararlanma olayı.
Daha önce de söyledim bir kere ibaresi aynı tcli kişinin ay içinde toplam 200 iadeli kampanyadan bir kere faydalanması anlamına geliyor. Geçen ay alanın bu ay almaması için banka hesabından yükleyene %20 iade kampanyasındaki gibi "1 ağustostan önce bu kampanyadan yararlanmayanlar için geçerlidir" ibaresi bulunmalıdır. Bu kampanya şartı bile fatura iadesi için referanstır, kayıt açtırın alın hakkınızı arayın ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 22 Ağustos 2024; 10:57:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temmuz ayı ilk akaryakıt harcaması %5 hepsipara ödülü yatmamıştı kayıt açtım verdikleri cevap kampanya tarihleri içinde hepsipay kartla yapılan ilk işlemin akaryakıt harcaması olması gerekiyordu kampanya şartlarına uymuyor diye kaydı kapattılar.
Halbuki kampanya şartlarında hepsipay kartla yapılan ilk işlemin akaryakıt olması gibi bir şart göremedim hepsipay kartla yapılan ilk akaryakıt harcamasına yazıyor kelime oyunu yapıyorlar birde tekrar yazdım kayıdı açtırıp şartlar açık dedim yine kampanya şartlarına uyulmamış isterseniz cevap tarihini takip eden 60 gün içinde tödeb başvurabilirsiniz demişler 734 liralık işlemdi verecekleri 35 TL hepsipara onda değilimde yaptıkları canımı sıktı salak yerine koyuyorlar insanı şartlar açık yani.
Edit: Temmuz akaryakıt kampanya görseli buradan paylaşılmış onu attım kayda yine kampanya sürekli değiştirmektedir ilk işlem akaryakıt olmalıydı diyotlar valla birşey anlamıyor bunlar yada işlerine gelmiyor.
Hatta bunlar tamamlayan kart kampanyasının da üstüne yattılar şöyle sadece ilk işlem için ödül yatırdılar halbuki kampanyanın alt kısmında her işlemde %5 toplam 500 yazıyordu üstte ilk işleme özel %5 yazdığı için sadece ilk işlem için tamamlayan kart %5 yatırdılar bunları iyi bir şikayet etmek lazım her yere kampanyaların üstüne yatıyorlar Ağustos ayı kampanyası şartlarını temmuza yamıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Ağustos 2024; 12:35:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam temmuzda her akaryakıt işlemine %5 ekran görüntüsünü veya link varmı bana geçen ay için yatırmadılar bu ayki kampanya şartlarını söylüyor birde anlatıyorum kaydı kapatıp tödeb şikayet edebilirsiniz 60 gün içinde diyorlar
Alttaki madde ağustos ayındaki akaryakıt ve fatura kampanyasında yazıyor. Temmuzda yararlananlar ağustos da bu iki kampanyadan yararlanamazlar :(
-> Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyadan faydalanılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan Hepsiparaları vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
Yani bir kere faydalanan 50 TL fatura iadesi de alsa hakkı gitti o ay bir daha yararlanamaz akaryakıt da mı aynı şekil tü bunların yapacağı kampanyalara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X