Hesaptan Yükleme %20 Kampanyasına açtığım talebe gelen cevap; Merhaba ..... Bey, Ben Gözde, Hepsipay Kart kampanyaları, belirli koşullarla sunulur. Ancak bu koşulları sağladığıınız alışverişlerden Hepsipara kazanabilirsiniz. Gerekli incelemeler yapıldığında 16.05.2024 17:20 tarihinde ilgili kampanyadan 200.00 TL kazancınız oluştuğu için tekrar aynı kampanyadan faydalanılmamaktadır. Koşullarını sağlamadığınız için hak edişinizin olmadığını üzülerek iletmek isterim. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim. FATURA, AKARYAKIT ve HESAPTAN YÜKLEME kampanyalarından 1 defa faydalanılıyor. Bilgilerinize. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 22 Ağustos 2024; 13:13:10 > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (189. sayfa)
-
-
Benim açtığım kayıt sonuçlandı , yatirilmayan fatura iadesini yatırdılar. Müşteri hizmetlerinden direk arandım kusura bakmayın falan dediler, dedim bidaha olmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk kez mi yatırmıştınız geçen ay yoksa daha önce fatura talimatı kampanyasından ödül aldığınız halde tekrardan mı ödül kazandınız 2. Kez?
ben bu ekran görüntüsüyle kayıt açtım yine de yatırmadılar.
-
Temmuz ayında 2 fatura yatirmistim , birinin iadesi gelmişti diğeri gelmemişti , şimdi incelenmiş sonuçlanmış onun iadesini aldım.
Telefonda ağustosta da devam edecek mi bu kampanya yine faturalari yatiralim mi diye sordum , tabi devam ediyor kullanabilirsiniz dedi hanımefendi.
Bu arada problem genelmis herkeste yaşanmış bu iade yatmama süreci , gelecek ay aynı sıkıntılar yaşanmayacak denildi.
sanırım adamların ellerine bir bahane listesi vermişler, kayıt açana kafalarına göre sıralıyorlar. şu an görebildiklerim:
yalnızca yeni hepsipay müşterileri bu kampanyadan yararlanabiliyor.
önceki aylar akaryakıt kampanyasından yararlandıysanız bu ay yararlanamazsınız.
ayın yalnızca ilk hepsipay kart harcamasından kazanabilirsiniz, ilk harcamanız bu değilse olmaz.
ayın yalnızca ilk akaryakıt harcamasından kazanabilirsiniz, her akaryakıt harcamasından %5 yazmasına rağmen.
akaryakıt harcamanız başka bir kampanya için kazanım sağladıysa akaryakıt kampanyasından fayda sağlayamazsınız.
-
Yazısıp bizlere haber veren arkadaslara tesekkürler ama kafamız çorbaya döndü.
Ne yapiyoruz simdi arkadaslar?
Faturalari yatiralim mi yatirmayalim mi bu ay?
Arkadşalar bana hiçbir hepsipay yatmamış,
İlk alışverişe özel %20 vardı yükle kazan %20 vardı ayrıca %5i felan saymıyorum sadece e-bebek kampanyası kapsamında yatmış. İlla kayıt mı açmak gerekiyor hepsiburada hep böyle ise bir daha bulaşmam ben.
-
Turkcell faturası gibi faturalara iade yatmayanlar kayıt açıp alabildimi acaba?
-
Aynen bu ekran görüntüsü ile bende kayıt açtım yatırmadılar
Bunlarla uğraşılmaz, kampanya şartlarına göre değil kafalarına göre takılıyorlar.. işlerine geldiği gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben Turkcell faturası ödemiştim geçtiğimiz ay. Müşteri Hizmetlerini aradım ve birkaç gün içerisinde 200 tl hepsipara yatırıldı.
-
kare kod ıle odeme de kamera siyah ekran da kalıyor bende mi bir sıkıntı var genel bir sıkıntımı acaba
-
Evet bende de öyle bir sorun varquote:
Orijinalden alıntı: hhd82kare kod ıle odeme de kamera siyah ekran da kalıyor bende mi bir sıkıntı var genel bir sıkıntımı acaba
Hepsipay kart yüzde 10 kampanyasının hepsipara yükleme tarihi bugündü, hepsiparası yüklenen oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana şimdi yüklendi hocam.
Hepsipay Kart Harcadikca Kazan Kampanyasi ile kazandigin 500,00 TL Hepsipara, hesabina yuklendi! Hepsiparalarini 06.09.24 tarihine kadar kullanabilirsin. B016
An itibariyle hepsiparalar hesaba yüklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın.pilotunuz -- 23 Ağustos 2024; 17:33:59 >
Peşine düşüp kayıt actirirsaniz iadeler yatıyor arkadaşlar. Tabi ki şartları sagliyorsaniz.
Kafalarına göre iş yapıyorlar mı onu bilemem ama görüntüde bize göre öyle evet, daha profesyonel olabilirlerdi, bence hepsipay ödeme yöntemi ve kampanyalar yeni çıktığı için işin acemiligindeler.
Benzer problemleri diğer dijital ödeme servislerinde de yaşadık zaman zaman (nays,tosla,popy gibi) , düzelecektir.
Diğer firmalarda sorun yaşanıyor, hepsipay'deki durum, sorun değil, rutin.
Bir şeyin sorun sayılabilmesi için, gerçekleşme oranının %5 altında kalması lazım, ötesi rutindir artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X