Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.150
Cevap
327
Favori
438.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı platform çekme veya para kaçırma olayı nasıl oluyor hocam? Bilmediğimiz için yapamamış galiba 😀
  • Akletmeklazım kullanıcısına yanıt

geldi hocam.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Ne yazıyor

• - Uzun haftasonuna özel Hepsipay Kart'ınla 29 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında yapacağın restoran, yemek, eğlence merkezi, konaklama ve araç kiralama sektörlerinde yapacağın her harcamandan %10, toplam 500 TL Hepsipara kazan!

Bildirimlerde gördüm. Kişiye özel ibaresini göremedim.

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım
  • bende yok bişdirimlerde

Hepsipay Kart Karekod Kampanyasi ile kazandigin 150,00 TL Hepsipara, hesabina yuklendi! Hepsiparalarini 13.09.24 tarihine kadar kullanabilirsin. B001
  • Fatura ödeme her ay kazandırıyor mu deneyen?
    Yalnızca 1 ay
  • Online olarak Türk telekom fatura ödemeye çalışıyorum hata veriyor yine problem devam ediyor mu sizde de
  • Ne online ne karekod, ne hepsipay ekranında ne ana ekrandan hiçbir şekilde çalışmıyor bende maalesef.
    Nerede yazıyor hocam? Kampanya şartlarında önceki kampanyadan yararlananlar bu kampanyadan yararlanamaz gibi bir madde olması lazım.
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine sordum hocam öyle dedi
    Müşteri hizmetlerini boşver kendilerinden haberi yok hocam mesela 1000 yükle 200 hepsipara kampanyasından şartlarda ayrı olarak 1 Ağustos 2024 den önce faydalanan faydalanamaz diye yazıyor ama fatura ve akaryakıt kampanyalarında böyle bir ibare yok o yüzden kağıt üzerinde her ay geçerli fakat bunların sağı solu belli olmuyor şartları değiştiriyorlar önceki kampanyada geçerli olanı değişti deyip yeni kampanya da değişmiş olduğundan önceki ayı da yeni kampanya gibi görüp ödül yüklemeyebiliyorlar orası ayrı ama kağıt üzerinde bu şartlar da her ay geçerli 1000 yükle 200 hepsipara dışındaki kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 30 Ağustos 2024; 19:1:35 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bana bu ay hesaptan yükleme gelmedi talep açtım ekteki gibi cevap verdiler dediğinizi savundum sonrasında fatura kampanyasında da yazmıyor dedim açık açık yararlanamazsiniz dedi riske atmadım bende nkolay fatura kampanyasından devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 30 Ağustos 2024; 23:50:23 >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Downgrade yapın sizde o zaman bazen işe yarıyor. Riskli mi riskli biraz ama işe yarar.
  • 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt
    Nomupay Turksat hocam. Kayıt açmadan yatırmadılar.
  • Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

HEPSİPAY yükledik. Kazanım saglandı

Kampanya Koşulları
    World Mobil kampanyası kapsamında 1-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Hepsiburada’dan tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL, 2.000 TL ve üzeri alışverişlere 200 TL Hepsiburada Puan hediye edilecektir.
    Kampanya kapsamında en fazla 200 TL Hepsiburada Puan kazanabilecektir.
    Kampanya kapsamında yalnızca bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler geçerli olup, bir müşteri kampanyadan ilk alışverişinde ve en fazla 1 kez Hepsiburada Puan kazanabilir.
    Hepsiburada web sitesi ve mobil uygulamasından yapılacak alışverişler için geçerlidir.
    Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa World Mobil uygulaması indirilmelidir.
    Uygulama içerisinde yer alan “Hemen Katıl” butonuna basılmalıdır. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
    Kampanya kapsamında kazanılan Hepsiburada Puan’lar 23 Eylül 2024 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 22 Ekim 2024’tür. Kullanılmayan Hepsiburada Puan’lar 23 Ekim 2024 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.
    Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. P
    uan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.
    Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’larla kampanyaya dahil işyerlerinden yapılacak alışverişler dahildir.
    Business kartlar, eko kartlar, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard`lar ile yapılan işlemler, iade ve iptal işlemleri, Worldpuan kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.
    Dijital kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
    Nakit çekim, iade, mail order ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
    Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.
    Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
    Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi kartı ve sanal kart işlem verileriniz 1-15 Eylül 2024 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal POS’lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş (“Yapı Kredi”) tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz. Metni okumak için :https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kredi-hakkinda/haberler/detay/52207
    Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Hepsiburada kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEADLESS -- 1 Eylül 2024; 18:41:16 >

• HEADLESS kullanıcısına yanıt
    Hepsipay hesabınıza 2000tl nakit mi yuklediniz hocam? O şekilde mi saydı , cüzdan misali.

Çünkü şuan bişey alasim yok diyelim dursun kenarda.
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Evet kredi kartı ile hepsipay hesabına yükleme yaptım

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.