< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (193. sayfa)
-
-
Hepsipay zaten aylardir oluyor. Tek sorun kazanilan puani hepsiburada kullanmak zorunlu normal puan degil. O yüzden unutulabiliyor o yüzden takvime yaziyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kazanılan puanları alışverişlerde harcayamıyorsunuz sadece hepsi burada da harcanırsınız.
Ayrıca o kampanyaya Migros dahil değil kazanım gelmeyecektir büyük ihtimal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu maddeye güvenip 1 gofret alıp çıktım. Dediğiniz gibiyse başkada kullanmam. Türk Telekom kontör yüklemeyi düşünüyordum. Risk almaya değmez.
Dün gece canlı destekdeki bayana sordum. Tam tersi olarak dediğiniz yerden ödül de gelir. Gelen ödülü de harcayabilirsiniz dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fatura odeme %20 gelmiş yine kampanyalara.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hb hesabım komple çat diye kapandı. eski siparişlerimi göremiyorum. hpay bakiyem nolacak bilmiyorum. parça yüklemeler yapınca gitti sanırım
-
Karekod ile ödemeye yüzde 3, premium hesapla yüzde 6 diye kampanya gelmiş. Kişiye özel mi bilmiyorum.
İnternet faturaları geçerli mi? Açıklamalarda yazmıyor. Türk telekom faturasını ödeyeceğim.
Temmuz ayı akaryakıt kampanyasına katılım sağlayıp iadesi yatan var mı arkadaşlar? 1 aydır hepsiburada müşteri hizmetleri ile uğraşıyorum. Kampanya iadesini yatırmayıp sürekli koşullara uymadınız diyorlar. hangi koşula uymadım diye sorunca onu biz bilemeyiz diyorlar. ilk kez katılıp yakıt aldım ama üstüne yattılar. var mı aynı durumda olan?
-
Hocam aynı kampanya bende de var. Alışveriş yapıyorum ama sadece %3 kazanım mesajı geliyor. Kayıt açtım daha dönen yok
1 sefer diyor ama kullanım.. Geçen ay kullananlara vermez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsipay kampanyalarında kazandınız mesajı gelmiyor. Hepsipara yükleme tarihi olarak 30 eylül görünüyor. 30 eylülde hepsiparalar yüklenir. Size gelen mesaj premium yüzde 3 mesajı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın.pilotunuz -- 5 Eylül 2024; 11:8:56 >
Hadi inşallah 😀
halen amazonda kullanamıyorum. Sizin düzeldi mi?
-
Maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsipay kart ayarlarında yurtdışı kapalı ise amazon ödemesini yapamazsınız. ayarlardan yurtdısı kısmını kontrol edin bence
-
bir iki sayfa arkada konuşuldu, yatırmıyorlar maalesef binbir türlü bahaneyle.
Fatura ödeme kampanya maddelerindeki
Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir.
Maddesi tam olarak ne anlama geliyor?
2 tane fatura ödedim farklı günde 1 tanesinden mi iade gelecek demek. Yoksa temmuz ayinda 1 tane fatura ödedim agustos ayinda 15inde iade geldi. Eylül ayinda veya diger aylarda artik faydalanamicam mi demek? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
1 ay içinde tek faturaya hak kazanırsınız anlamına gelmiyor. Birkaç tane fatura ödeyebilirsiniz. Temmuz ayında başladı bu kampanya. Temmuz için iade aldık Ağustos için de fatura ödemesi yaptım eğer gelirse her ay katılabiliriz anlamına gelir. Her kullanıcı kampanyadan 1 kez yararlanır ifadesi çoğu kampanyada var bence her ay kazanıma engel değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X