Şimdi Ara

HEPSİSAT.COM deneyimim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 yada 15 lira ne tutarsa cemal bey değiştireceğine söz vermekte...Sizinkine şanssızlık diyelim .....

olaya tamamen iyi niyetimle yaklaşıyorum mağduriyetinizi gidermeye çalışıyorum sizde yardımcı olunuz ve cihazı gönderin....

göndermem gerek yor derseniz artık ben sizde bir suistimal aramak zorunda kalacağim
  • Arkadaşlar Nihat Bey ile özelden görüştük ve ürünü kendisine kargolayacağım.
    Nihat Bey bizzat ilgileneceğini belirtti kendisine teşekkür ediyorum.

Durumu sizlere bildirmekle mükellef olduğumu düşündüğüm için gelişme oldukça buraya yazacağım.

Herkese iyi günler. Kolay gelsin.
  • gelişmeleri takip ediyoruz...geçmiş olsun...
  • keşke her yerde böyle ilgili esnaf olsa..
  • Ben de Dreambox'ımı Nihat'ın tavsiyesiyle Cemal Bey'den aldım.
    Hiç sorun yaşamadım, Cihaz ile birlikte ne bir fatura gönderildi, ne de bir belge ama sorun çıkarsa, çözülür. En azından, konuşmalarda, bende o güveni sağladı.
    Ortada bir yanlış anlaşılma olduğu belli. Elektronikte bu tür şanssızlıklar herzaman olur. İnsanlar da herzaman gününde olmayabilir.
    Anlayışla karşılamak gerek.

Keske her esnaf (ozellike Karakoy ve Doğubank esnafı) böyle olsa...
  • mrb arklar;
    oncelikle umarim sorunun cozulur,
    ben de daha dun nihat bey den referans mektubunu alip celsa dan siparisimi werdim, ama bende de soyle bi sorun war galiba;
    siteden siparis kargoya werildi diye mail geldi bunun akabinde bende kargo takip numarisina baqmak icin siteye girdim fekat bu takip numarasi bende gorukmuyo. bu durum normal midir?? bu konuda bilgisi olan arklar warsa ltfn yorumlarinizi beqliyorum. bu kargolardan yana zaten coq bahtsizim umarim bunda da sorun olmaz..
    herkese iyi aksamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayasofya
    akabinde bende kargo takip numarisina baqmak icin siteye girdim fekat bu takip numarasi bende gorukmuyo. bu durum normal midir??

Benim siparişimde de durum böyleydi ama problem olmuyor.. Kolay gelsin.
  • ayasofya
    arkadaşim emin olun ki sparişiniz kargoya verildi aynı gün ama her türlü problemi aşıyoruz kargo daki gecikmelere müdahale edmiyoruz kargonuz en iyi kargolardan birine verildi takip numarasıda size verildi
    sonucu bildirin teslim aldınızmı diye;?
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 26 Eylül 2009; 11:39:26 >
  • bugun saat 15:00 itibari ile makine elime ulasti. sagladiginiz hizmet icin tesekkur ederim..
    not: bi de kumandaya 2 adet pil koysaydiniz super olacakti
  • i_goldstone cihaz elime ulaşmadı ??
  • Merhabalar Nihat Bey.
    İl Merkezine 95 km mesafedeyim.
    Bulunduğum ilçeye de kargo sadece p.tesi günleri geliyor.
    Dün (28.09.09 ) itibarı ile nihayet kargoya verebildim. (Arkadaşlar Bolu Merkeze gitmişlerdi ordan gönderdim)
    Yarın elinizde olacağını umuyorum.
    Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_goldstone -- 29 Eylül 2009; 11:31:02 >
  • ARAS KARGODAN SMS GELDİ SANIRIM CİHAZ GELDİ

edit : cihaz gelmiş elimde şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 29 Eylül 2009; 21:15:42 >
  • Arkadaşlar ben de eksenuydu'dan Dreambox DM 600 PVR aldım. Sitede ürünlerinin kesinlikle 1. kalite olduğunu yazmalarına rağmen bana gelen ürünün en kötü klon olduğu ortaya çıktı. Onu da bulunduğum şehirdeki bir uydu tamircisinden öğrendim. Benim de cihazımın elektrik kesilmelerinde veya adaptörünü çıkarıp taktığımda açılışı bayağı gecikiyordu veya kilitleniyordu. Sorunu aldığım siteye telefonla bildirdiğimde bana yazılımsal olduğunu söylüyorlar sürekli. Bugün makine tamamen kilitlendi. Ben de tekrar şehrimde bulunan tamirci arkadaşa gönderdim. O da içindeki bir parçayla ilgili bir onarım yaptığını söyledi. (Flaş falan da dediler ayrıca) O yüzden bu gidişle ben de Dreambox 500 serisinin orijinal bir versiyonunu alacam. Bu arada bana eksenuydu hakkında bilgi verecek arkadaşlar olursa memnun olurum.
  • Ben karabalık elektronikten aldım cihaz gerçektende birinci sınıf klon orjinalinin tıpkısı.
  • Sayın Siigle

Uzun süredir Dm500s orjinali cıkartılmadı.Ama bu demek değildir ki cıkmıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Sayın Siigle

Uzun süredir Dm500s orjinali cıkartılmadı.Ama bu demek değildir ki cıkmıcak

Demek istediğim 500 serisi orijinal bir üründen bahsediyorum ve ürün de bayağı bir eski. Ayrıca bana son zamanlarda üretilen serinin hangisi olduğunu da söylersen sevinirim. Benim tahminim 500+ serisi üretilen tek orjinal sürüm. Fikirlerin benim için önemli...
  • burada orjinal 7020s satan vardı mesajlara bakarsan bulurusn
  • Ey orijinal 7020s satan arkadaş ne kadar fiyat istiyorsun. Bana özelden ulaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

Ey orijinal 7020s satan arkadaş ne kadar fiyat istiyorsun. Bana özelden ulaşabilir misin?

bana sorarsan sakın deneme bu işi. elindeki cihazı elden çıkartabilirsen git bitane sağlam bi klon 500s al keyfine bak. ben bi ton para verip orjinal peşinde koştum. 600pvr almıştım. araştırmalarım sonucu cihazın klon olduğunu anladım. ama bana orjinal diye göndermişlerdi. bende geri gönderdim. yerine 2 tane 500s aldım 1.sınıf klon. ikisinin içindede 1 yıllık server var. birini arkadaşıma sattım masraflarımı yarıyarıya azaltmış oldum. şimdi çok memnunum cihazım canavar gibi bi ton kanalı donmadan açıyor. bence iki yol var 500s klon veya dm800hd klon, başkası alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

Ey orijinal 7020s satan arkadaş ne kadar fiyat istiyorsun. Bana özelden ulaşabilir misin?

bana sorarsan sakın deneme bu işi. elindeki cihazı elden çıkartabilirsen git bitane sağlam bi klon 500s al keyfine bak. ben bi ton para verip orjinal peşinde koştum. 600pvr almıştım. araştırmalarım sonucu cihazın klon olduğunu anladım. ama bana orjinal diye göndermişlerdi. bende geri gönderdim. yerine 2 tane 500s aldım 1.sınıf klon. ikisinin içindede 1 yıllık server var. birini arkadaşıma sattım masraflarımı yarıyarıya azaltmış oldum. şimdi çok memnunum cihazım canavar gibi bi ton kanalı donmadan açıyor. bence iki yol var 500s klon veya dm800hd klon, başkası alınmaz.

Bilgilendirmen için teşekkürler...Söylediklerin gerçekten yolun başında olan benim için iyi oldu. Sağol...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.