Şimdi Ara

Her açılışta sorun oluyor...Sorun ne anlamadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar makinam açılırken bazen 10 sn içinde bir tuşa basın uyarısı geliyor.Bazen normal açılıyor.Bazen direk mavi ekran geliyor.Xp yi tekrar kursam da aynı sorun 2. gün başlıyor.Bu xp cd siyle başka makinalara da kurulum yaptım,onlarda bir sorun yok.Kendi makinama başka hdd taktım açılışta yine sorun oldu.Bıos umu güncellesem?Ya da ram lerde mi sorun var?Kafam karıştı işin açığı.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

• Arkadaşlar anakartımın markası Asus P4V800-X.Xp yüklerken f6 ya basıp disketten sata driveri yüklenen modellerden.
  • Sorununu biraz açmalısın.Yani 10 saniye içinde bir tuşu basın ekranında yazanlar neler,hepsini söylemelisin.
    Ya da mavi ekranda hangi parametreler var onları da söylemelisin.
    Biraz ayrıntı lütfen.
  • Mesuthaksoy 10 saniyelik uyarı ekranında yazanlar tutarlılık gözden geçirmesi yapılmalı.Sonra da bilinen şeyleri yazıyor.Şu kadar disk ayırma.Şu kadar kullanılıyor gibi şeyler.Sürekli çıkıyor ama bu ekran.YAni 5 açılışın 3 ünde diyebiliriz.
  • Disklerde denetleme yapmak istiyor.Peki bunu yapmasını ve bu denetlemenin bitmesine izin verdiniz mi?Eğer vermedi iseniz bırakın bir yapsın o denetimi. Bunun yanında aldığınız mavi ekran hatasının içeriği nedir acaba?
  • Her seferinde denetimi yapmasına izin veriyorum.Mavi ekranda ise sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı gibi şeyler yazıyor.Tam dikkat etmedim ama bana her zaman gelen uyarı gibi geldi.MAvi ekran 1-2 kere gelmiştir zaten ancak.
  • O zaman şu an için size önerebileceğim bir link mevcut forumumuzda.Bir gözatın lütfen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_16529810/mpage_1/key_//tm.htm#16529810
  • Teşekkürler mesuthaksoy.O forumdakileri uygulayayım.Umarım iyi sonuç alırım.
  • Arkadaşlar bilgisayar açılırken direk mavi ekran geldi.

CONFİG_LIST_FAİLED

bu arada ilk kez görüyorsanız felan yazıyor.

STOP: 0x000000073(0x000000007D..........) böyle bir uyarı var en altta da.

Anladığım kadarıyla işletim sistemi uçuyor ama bunu neden yapıyor.
  • http://support.microsoft.com/kb/291808

bence bir onarma yapman gerekecek işletim sistemine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.