Şimdi Ara

Her ay modem kira bedeli (kullanım ücreti) ödemeden internet nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet bağlatmak istiyorum, tarife ve kampanyalara baktım; aylık internet ücretine ilave olarak her ay modem kullanım kira bedeli ödemek gerekiyor.

şu anda 3 adet kutusunda kullanmadığım fiber internet modem var. Bu modemlerden birini kıllanmak istiyorum. Modem kiralamak istemiyorum, her ay kira ödemek istemiyorum.

Peki kiralama değilde neden modemi satmıyorlar bize. Benden 15 ay boyunca (sözleşme süresince ) belli bir para alsın modemi satsın.

Bir sonraki sene ve sonraki senelerde sözleşme yenilendikçe aynı modemi kullanırım ve modem beim olduğu için kira kullanım ücreti ödemem.

Müşterinin cebini neden düşünmüyorlar?

Modemin kirası ne zaman çıktı, bin tl lik modemin kirası mı olur, 1000 tl yi verelim. Modem konusunu kapatalım.

Daha sonra ki senelerde fiber kablo kullanım ücreti de alma ihtimalleri olabilir mi?

Yani; Aylık internet ücreti + Modem kullanım ücreti + Fiber kablo kullanım ücreti

Not: Müşterinin de cebini düşünüyorlarmış;

Modem kullanım ücreti talep ediyorlar fakat 15 aylık sözleşme yaptığınızda 1 ay bedava oluyormuş. Yani 14 ay ücret ödeyip 15 ay internet kullanıyormuşuz.

• Sen cebini nasıl düşürüyorsan o firma da kendi cebini düşünüyor. İnternet firmaları fiyatlatın üstüne kolayca ekledikleri bu ücret ile ceplerini daha iyi dolduruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.