Şimdi Ara

HER BILGISAYAR MUHENDISININ SAHIP OLMASI GEREKEN SERTIFIKALAR NELERDIR? (UZMANLIK ALANI DISINDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar oncelikle vereceginiz her bilgi cok onemlidir gerek egitim surecindekiler gerekse su an mezun olmus ama henuz is bulamamis kisiler icin

Su an bilgisayar muhendisligi 1. Sinif ogrencisiyim.Konu su sertifika yalnizca bir kagit degil bilgini kanitladigin bir basari surecidir amacim CV mi sertifikalar ile doldurmak degil ogrenmek bilgiye ac bir insanim ve piyasada henuz bir tecrubem yok.Bu sebeple sizlere sormak istiyorum Her bilgisayar muhendisinin sahip olmasi gereken bilgiler nelerdir bu konuda hangi sertifikalar onemlidir.Onerilerinizi,yasanmis tecrubelerinizi ve goruslerinizi bekliyorum .
    TESEKKUR EDERIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Bilgisayar Mühendisliği mezunlarının çok fazla çalışma alanı alternatifi var. Bilişim sektöründe çalışmayı düşünüyorsanız ilk önceliğiniz İngilizce'yi çok iyi derecede biliyor olmaktır. Eğer bu konuda eksiğiniz varsa uzmanlık edinmeyi düşünmeden önce bu problemi ortadan kaldırın.

Uzmanlık tarafında ise ne yapmak istediğinize karar vermeden sertifika programlarına katılmayı düşünmek çok anlamlı değil. Bilişim sektöründe yazılım, ağ, sistem ve güvenlik gibi onlarca alt dal var. Ne yapmak istediğinize karar verdiniz mi?

@SaWLeaDeR
  • ingilizcem iyi düzeyde %100 ingilizce eğitim veren bir üniversitede okuyorum
    uzmanlık alanı konusunda ise güvenlik düşünüyorum ama şöyle birsey database sql ve bunun gibi birçok konu hakkında yeterli bilgim yok o yuzden tam bir karar vermiş değilim
  • SaWLeaDeR S kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de güvenlik ile ilgili yaz kampları oluyor. Havelsan, BGA, Barikat gibi şirketlerin web sitelerinden görebilirsiniz. Diğer alternatif siber güvenlik alanında çalışan şirketlerde staj imkanlarına bakabilirsiniz.

Güvenlik konusunda da çok çeşitli alt dallar var ama nereden başlayacağınız konusunda en iyisi bu yaz kamplarına katılmayı denemek olur.
  • HOCAM cok cok tesekkur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi bu yaz kampa gidiyorum linux yaz kampina bu kamplarida genis capli arastiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.