Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
76 Misafir (8 Mobil) - 68 Masaüstü8 Mobil
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lg'nin akıcı ve sorunsuz olduğunu düşünüyorsanız android telefonlardan hiç anlamıyorsunuz demek. zira lg demek kronik sorunu yuvası demek. her modeli fiyasko ve istisnasız hepsi sorunlu. bulaşmayın derim.
    şuanda en iyi ve uzun vadeli Android deneyimi yaşatan markalar huawei ve xiaomidir. lg htc samsung vs hepsi çöptür bu ikisinin yanında. tavsiyem ön yargılarınızdan kurtulun sizi yanıltıyorlar çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaba giremedim bir süre o yuzden hepsiburada dan yeni almış olduğum Alcatel-Lucent idol 3 5.5 ile ilgili yorum yapayım. Telefonla haşır neşir bir olan birisiyim Bir günü rahat çıkarıyor şarjı . Telefon 32gb dahili hafızalı ve çift sim kart hafıza kartı takılmıyor ancak 16gb tek simkartlı modele takılabiliyor. Eski tel lenovo vibe x2 ye göre biraz yavaş olsada genel itibariyle Telefondan memnunum radyo mevcut müzik performansı iyi kamerası iyi sayılır ekranı güzel yalnız boyutuna göre ekranı küçük geri ve anasayfa tuşları ekranın içinde.banka puanı ile 600 TL ye malodu ve fiyatına göre iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum ve tüm ihtiyaçlarımı eksiksiz karşılıyor.marka algısı düşük güncelleme yurt dışında mevcut burada yok ama şu telefon Alcatel değil başka bilinen bir marka olsa 1000 lira civarında olurdu herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levreküstadı -- 2 Ocak 2017; 1:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levreküstadı

Hesaba giremedim bir süre o yuzden hepsiburada dan yeni almış olduğum Alcatel-Lucent idol 3 5.5 ile ilgili yorum yapayım. Telefonla haşır neşir bir olan birisiyim Bir günü rahat çıkarıyor şarjı . Telefon 32gb dahili hafızalı ve çift sim kart hafıza kartı takılmıyor ancak 16gb tek simkartlı modele takılabiliyor. Eski tel lenovo vibe x2 ye göre biraz yavaş olsada genel itibariyle Telefondan memnunum radyo mevcut müzik performansı iyi kamerası iyi sayılır ekranı güzel yalnız boyutuna göre ekranı küçük geri ve anasayfa tuşları ekranın içinde.banka puanı ile 600 TL ye malodu ve fiyatına göre iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum ve tüm ihtiyaçlarımı eksiksiz karşılıyor.marka algısı düşük güncelleme yurt dışında mevcut burada yok ama şu telefon Alcatel değil başka bilinen bir marka olsa 1000 lira civarında olurdu herhalde

Hayırlı olsun.

• Konum öldü sanırsam
  • Konu ölmedi dostum rahat ol insanlar okuyor
  • P9 lite için ne diyorsunuz arkadaşlar.
    Ciddi ciddi almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

P9 lite için ne diyorsunuz arkadaşlar.

O paraya daha iyi cihazlar mevcut onların seçin derim ama p9 lite iş gören sıkıntısı pek olmayan ama çok eksiği olan bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

O paraya daha iyi cihazlar mevcut onların seçin derim ama p9 lite iş gören sıkıntısı pek olmayan ama çok eksiği olan bir cihaz.

konuyu biraz daha açmanızı rica ediyorum.
    eksiklikleri nedir mesela.

Benim kullanıcı portrem:
    Yaşı ilerlemiş kişiyim.Telefonu , Telefon olarak, iş uygulamaları, biraz internet Face,Whatsup vs) ve az biraz foto çekmek amaçlı kullanıyorum.
    Oyundu,mesajdı felan işim olmaz.
    Bug
    ne kadar Türkiye'den aldığım telefon sayısı yok gibi birşey. Genelde hep Almanyadan alıp getirdim.Ama hep akılsız telefonlar.
    Akıllı tel olarak şirketin verdiği Samsung S5 mini ( kaybettim), yerine Lenova K5 aldım kullanıyorum (ekranı çatlattım).
    Akıllı teller eskiden almanyadan getirttiğim
    Tuşlu teller gibi dayanıklı ve sağlam olmadığından, Servisi iyi olan cihaz tercih etmek istiyorum. İ ş amaçlı kullanacağım için haftalarca
    telden uzak kalamam.
    Aslında birkaç haftaya Almanyaya gideceğim oradan alabilirim.Kızım için ZTE Axon 7 mini aldırdım bile, pasaporta onu kaydettireceğim.
    İş arkadaşımın pasaportuna yeni bir tel alıp kaydettirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oski32

Konu ölmedi dostum rahat ol insanlar okuyor

Ölmediyse ne mutlu bana :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

konuyu biraz daha açmanızı rica ediyorum.
    eksiklikleri nedir mesela.

Benim kullanıcı portrem:
    Yaşı ilerlemiş kişiyim.Telefonu , Telefon olarak, iş uygulamaları, biraz internet Face,Whatsup vs) ve az biraz foto çekmek amaçlı kullanıyorum.
    Oyundu,mesajdı felan işim olmaz.
    Bug
    ne kadar Türkiye'den aldığım telefon sayısı yok gibi birşey. Genelde hep Almanyadan alıp getirdim.Ama hep akılsız telefonlar.
    Akıllı tel olarak şirketin verdiği Samsung S5 mini ( kaybettim), yerine Lenova K5 aldım kullanıyorum (ekranı çatlattım).
    Akıllı teller eskiden almanyadan getirttiğim
    Tuşlu teller gibi dayanıklı ve sağlam olmadığından, Servisi iyi olan cihaz tercih etmek istiyorum. İ ş amaçlı kullanacağım için haftalarca
    telden uzak kalamam.
    Aslında birkaç haftaya Almanyaya gideceğim oradan alabilirim.Kızım için ZTE Axon 7 mini aldırdım bile, pasaporta onu kaydettireceğim.
    İş arkadaşımın pasaportuna yeni bir tel alıp kaydettirebilirim.

P9 lite açıkçası yurtdışında almaya değmez o fiuata pahalı kalır o piyasada zaten

Zte axon 7 mini güzel bir cihaz o fiyatla gayet tatminkar bir alet almanya için.

• Buraya yeni gelen iki cıhaz var,lenovo p2, Samsung c9,pro, bunları karşılaştırsanız ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol4030 -- 7 Ocak 2017; 8:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol4030

Buraya yeni gelen iki cıhaz var,lenovo p2, Samsung c9,pro, bunları karşılaştırsanız ne dersiniz?

Aralarında çok ciddi fiyat farkı var karşılaştırmak pek doğru değil gibi eminmisiniz karşılaştırayım mı
  • Arada 400 tl çok diil C9pro resmi olarak gelmiyor,bant sorun olurmu? Yazılım tam Türkçe mıdır,çin pazarı için çıkarılmış Avrupa için çıkarılmış olan varmıdır?,kamera p2 den daha iyi gibi,p2 video cekimlerinde odaklanmada zayıf gibi,kamera farkına bu fiyat farkı deyermi.bu arada ben lenovo p70 kullanıyorum ilk cıktında almıştım yükseltme falan yok kitkata devam,yükseltenlerde pişman,p70 tehic sorun görmedim,pusulası yok ekran iyi cozünürlü yüksek olandan bi farkı yok.resim çekerken elini oynatmassan iyi çeker,merak eden olur diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol4030

Arada 400 tl çok diil C9pro resmi olarak gelmiyor,bant sorun olurmu? Yazılım tam Türkçe mıdır,çin pazarı için çıkarılmış Avrupa için çıkarılmış olan varmıdır?,kamera p2 den daha iyi gibi,p2 video cekimlerinde odaklanmada zayıf gibi,kamera farkına bu fiyat farkı deyermi.bu arada ben lenovo p70 kullanıyorum ilk cıktında almıştım yükseltme falan yok kitkata devam,yükseltenlerde pişman,p70 tehic sorun görmedim,pusulası yok ekran iyi cozünürlü yüksek olandan bi farkı yok.resim çekerken elini oynatmassan iyi çeker,merak eden olur diye yazdım.

Öncelikle şöyle başlıyıyayım türkiyede 400TL hiç az bir para değil hatta ciddi bir para. Cihazların fiyatına gelirsek ikiside kesinlikle o paraları etmiyecek cihazlar özellikle c9pro tam bir skandal fiyatı utanmasalar s7 ile aynı fiyata satacaklarmış, lenovo p2 ise pili hariç hiçbir zamazingosu olmayan güzel bir telefon ama fiyatı yüzünden kötü olmuş veya olacak bir cihaz.

Yazılım C9pro çinden gelme bir cihaz dilde pek sorun olmaz ama yazılım çin bazlı olduğu için değişik olabilir. Kamera konusuna gelirsek her halukarda C9pro daha iyi bunu kıyaslayamayız p2 ezilir ama bu paralara bu cihazlar olursa alınmaz hatta 2000tl den fazla gözünüzden çıktıysa s820li amiral bir telefon alın derim.

• arkadaşlar kullanıcılarından deneyimlerine binaen 600- 700 tl arası öneri beklemekteyim. aslında benim gibi bu aralıkta telefon alacak yada değiştirecek çok arkadaş var.
    önem sırası- kamera çekimi, hız ve sorunsuzluk- pil- ekran kalitesi
    olarak değerlendirmenizi rica ederim.

mesela lonova k5 plus ve k5 ile yaptığım çekim denemeler ( sabiz zemin geri sayım) discovery 5m d (yeni çıkan 5 inç modeli) den daha kötü olduğunu- ışık hareleri ile buhulu bir görüntü olduğunu bizzat gördüm. en çok kullandığımız özellikleri ilk sıraya koymaya çalıştım. ekran ise önemli ama geneli bu katagori 720 p olduğu için sona koydum.

lg k10 dual- ?
    alcatel idol 3 dual
    GM 5 D (5") ( android one olması itibariyle- kamera performansı iyi)

tüm telefonların temiz kullanılıp 2 el satışını da göz önünde bulunduruyorum. bu durumda en kötü idol 3 elden çıkar.

yazan arkadaşlara teşekkürler..

• Ya şu gm 5 plus alacağım anneme de herkes sorunlu diyor
  • 800-900 TL bandında çift hatlı telefon arıyorum. Şuanda General Mobile Discovery kullanıyorum ama bu fiyat aralıgında düzgün bir telefon bulamadım. Daha doğrusu çift hatlı bulamadım.
  • Hocam 1600Tl bandina Lenovo P2 yazabilirsiniz. Öneri vereyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limones

Hocam 1600Tl bandina Lenovo P2 yazabilirsiniz. Öneri vereyim dedim.

O fiyatla onu oraya yazmam ucuzlarsa masaya oturur görüşür eklerim kendilerini anca öyle bu hali ile zinhar olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

800-900 TL bandında çift hatlı telefon arıyorum. Şuanda General Mobile Discovery kullanıyorum ama bu fiyat aralıgında düzgün bir telefon bulamadım. Daha doğrusu çift hatlı bulamadım.

Xiaomi nin modellerine bak derim hepsi çift hatlı genellikle bir bakın derim güzel tatminkar cihazlardır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.