Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AyrtonSercan

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: AyrtonSercan

Sony Xperia XA ultra düşünüyorum formda kullanan yada bir fikri olan varmı?

O paraya bence başka cihazlara bakın pek alınası bir cihaz değil bence ayrıca çok sorun yaşadıklarını söyleyenler var.

Evkur zamazingosundan alacaktım taksitli şekilde başka gözüme çarpan bir cihaz yok orada,nakit alacak olsam xiaomi denemek istiyoum sürekli gelişen bir marka

Sakın evkurdan telefon işine felan bulaşmayın derim sakın lütfen almayın :( Xiaomi şuan en f/p marka ülkemiz de siz bilirsiniz fiyatlarına göre iyi cihazlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Xiaomi red mi note 3 pro nasıl telefon kardeşim? Kronik bir sorun var mı bildiğin.?

Forumdan bir arkadaş taksitle satıyor. Bu taksit işi bir sıkıntı çıkarır mı?

Redmi note3 pro gayet iyi bir cihaz önerebilirim bi tabi. Fiyatıda uygunsa kaymak olur kaymak :)

Forumda taksitle satan mevzusunu ise kim satıyorsa bilmem etmem o yüzden o konuda yorum yapmıyayım.
  • Eyvallah teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Eyvallah teşekkür ederim.

Asıl siz saolun iyi forumlar.

xiaomi güzeldir hele az paraya çok mal aldığını görene
  • sizce hangisi?

Lenovo Vibe S1 Lite (7/10)
    lg k10 dual- (8/10)
    alcatel idol 3 dual (6/10)
    GM 5 D (5") ( android one olması itibariyle- kamera performansı iyi) (7/10)

tüm telefonların ÖNCE KAMERA ÇEKİMLERİNİ (kendi deneme çekimi puanlarımı yazdım yanlarına) ve temiz kullanılıp 2 el satışını da göz önünde bulunduruyorum. bu durumda en kötü idol 3 elden çıkar sanıyorum, kamerası da en iyi lg gibi.

yazan arkadaşlara teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muritu

sizce hangisi?

Lenovo Vibe S1 Lite (7/10)
    lg k10 dual- (8/10)
    alcatel idol 3 dual (6/10)
    GM 5 D (5") ( android one olması itibariyle- kamera performansı iyi) (7/10)

tüm telefonların ÖNCE KAMERA ÇEKİMLERİNİ (kendi deneme çekimi puanlarımı yazdım yanlarına) ve temiz kullanılıp 2 el satışını da göz önünde bulunduruyorum. bu durumda en kötü idol 3 elden çıkar sanıyorum, kamerası da en iyi lg gibi.

yazan arkadaşlara teşekkürler..

İçlerinden idol 3 daha alınabilir bana göre.

İkinciel mevzusunu bu tip şeylerde takmıyorum otomobil değil ki satsın androidlerin hiçbirinde ikincielde kar edemezsiniz çünkü sıfır fiyatları çok çabuk düşer androide en iyi kar sıfır alınırken edilen kardır. Ha ikinciel düşkünü iseniz android size gelmez bence bir an evvel bir iphone almanız gerek.

• 1600 segmentine sony x?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

1600 segmentine sony x?

Tercih edilebilir bir cihaz tabi fiyatının pahalı olduğu düşünerek hareket edilmeli.
  • pahalı mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

pahalı mi

Evet fiyatına göre sunduklarına göre pahalı bir cihaz.
  • 1600 o cihaz için normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

1600 o cihaz için normal.

Sizin düşünceniz saygı duyarım.
  • Merhaba. 1500-2000 tl aralığında,sağlam,servisi iyi , telefon tavsiyesi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunball

Merhaba. 1500-2000 tl aralığında,sağlam,servisi iyi , telefon tavsiyesi lütfen

Bu ülkede pek iyi servis bulmak zor ama belirtiğiniz koşullarda alabileceğiniz cihazlar o kafadaki

Üretici garantili (paralel ithalat ta olur derseniz iş değişir)

iphone se, samsung galaxy s6 ve edge,
  • Paralel de olursa?
  • quote:

Paralel de olursa?

Huawei p9, xiaomi mi5 pro, mi5s ve yakında tr ye gelecek olan mi5s plus ıda yazardım

Ha birde üretici garantili ZTE axon7 yede bakabilirsiniz.
  • Axon sanki daha cazip gibi. Teşekkürler
  • quote:

Axon sanki daha cazip gibi. Teşekkürler

Bişey değil ben burda bunun için varım
  • Hocam maximum 1700 tl butcem var ve sony xperia serilerinden bir telefon istiyorum ama karar veremedim bi oneride bulunur musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firoo123

Hocam maximum 1700 tl butcem var ve sony xperia serilerinden bir telefon istiyorum ama karar veremedim bi oneride bulunur musun?

İlla sony olacak diyorsanız o bütçede alabileceğiniz faal cihazlar x compact ve x tir. Z5 te bulunabiliyor o paralara ama pek tutmayan ve sorunlar barındıran bir cihaz olmuştu kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 11 Ocak 2017; 0:47:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.