Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    büyük ekran teefon ıstıyorum oyun oynamak ıcın rahat rahat
    sosyal medyayı kullanmayı buyuk ekranda daha cok sevıyorum.
    üsütne en fazla 1000 lıra verebılırım asagı yukarı 2350 butcem oluyor ne tavsıye edersınız

sarjı uzmeyecek kasası malzeme kalıtesı olan teelefon olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

iphone se kullanmaktayım.
    büyük ekran teefon ıstıyorum oyun oynamak ıcın rahat rahat
    sosyal medyayı kullanmayı buyuk ekranda daha cok sevıyorum.
    üsütne en fazla 1000 lıra verebılırım asagı yukarı 2350 butcem oluyor ne tavsıye edersınız

sarjı uzmeyecek kasası malzeme kalıtesı olan teelefon olarak

O civarda önrebileceğim büyük telefon yok(5.5inç üzeri) ama Huawei Mate9 biraz bütçenizi aşsada bakın derim muazzam bir cihaz :)

5.5inç te yeter derseniz bütçe sınırlarınız içinde moto z ye ve huawei p9 plus a bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 13 Ocak 2017; 1:44:10 >
  • Simdi s7 edge kullanıyorum. Bu cihazı kardesime hediye edeceglm. Kamera konusunda esit veya daha iyi olan tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

Simdi s7 edge kullanıyorum. Bu cihazı kardesime hediye edeceglm. Kamera konusunda esit veya daha iyi olan tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı?

S7 edge şuan telefonlarda bulununan en iyi kameralardan birine sahip yani ne söylesem tatmin edemeyebiilir sizi :)

İphone 7plus-huawei mate 9-htc 10 tercih edilebilir

Yada en mantıklısı siz kendinize bir s7 edge daha alabilirsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: FFAlbatros

Samsung bayiinden bakmistim misal j7 prime fiyatlarda fazla oynama yok buyuk sitelerden de distributor garanti sartiyla bakabilirim simdiden tesekkurler

J7 prime dediğiniz şartlarda kesinlikle tercih edilebilir bir cihaz.

Huawei g8, lenovo vibe p1 pro, alcatel idol 4, lenovo moto g4 plus

Bunlarada bir bakın derim bunlarda resmi üretici/distribitör garantili olarak size uygun tavsiye edebliceğim cihazlar.

Tesekkur ederim
  • 1500-2000 tl arası telefon tavsiyesi olan var mı ? Pek bilmediğimden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

1500-2000 tl arası telefon tavsiyesi olan var mı ? Pek bilmediğimden soruyorum.

Huawei p9 ve zte axon 7 ye bakın derim.
  • bende 1500-2000 tl arası telefon bakıyorum..huawei p9 önerenler falan var ama g5 le karsılastırdıgımda geride kalıyor gibi,özellikle çözünürlük açısından..lenovo p2 var birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: llAkabell

bende 1500-2000 tl arası telefon bakıyorum..huawei p9 önerenler falan var ama g5 le karsılastırdıgımda geride kalıyor gibi,özellikle çözünürlük açısından..lenovo p2 var birde

Lg g5 spec olarak iyi ama sizi potabsiyel depresyona sokabilir. P9 temiz pürüzsüz bir telefon ondan tavsiye edebiliyorum gayet. Ama p2 çok pahalı o paraya değmez ucuzlamazsa fiyatını almanızı tavsiye etmiyorum.
  • Hocam merhaba sizce 2. El 400 liraya lg g3 mü alayım yoksa 900 liraya başka bir telefon mu genel olarak özellik bakımından hangisi daha iyidir aradaki fiyat farkını vermeye değer mi sizce lg g3 hala alınır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

Hocam merhaba sizce 2. El 400 liraya lg g3 mü alayım yoksa 900 liraya başka bir telefon mu genel olarak özellik bakımından hangisi daha iyidir aradaki fiyat farkını vermeye değer mi sizce lg g3 hala alınır mı ?

Alınır ama sıkıntısı yoksa sıkıntı yaratırsa baş yoldurtur ama güzel telefon. Sorun istemiyorum derseniz hatta üstüne biraz daha ekleyip tekefon alabilirsiniz.

• Başka bir konu başlığına yazdığımi aynen kopyaliyorum...

Anladım ki telefonu biraz uzun sure(4-5 yıl), kasma donma olmadan kullanmak istiyorsak iPhone, Sony ve HTC almalıyız.

Peki bu üç markanın alınabilecek f/p ürünleri hangileridir?

Gidip de bir telefona 2.500 ve üstü vermek ne kadar mantıklı olur?

Tabii gidip 1.000 lira verip iki yıl kriz geçirerek telefon kullanmak da istemiyorum

Diyelim ki iPhone aldık bataryasının ömrü kaç yıldır?

Sony iPhone dan sonra en stabil cihaz deniyor ama güncelleme sıkıntısı varmış onda da ?

Neyi dikkate almalıyım? Neye göre almalıyım?

Oyun oynamam. Whatsapp ve internette çok zaman harcarim, PDF den okumalar yaparim. 5.2inch ve üzeriekrani, kamerası, bataryasi iyi olsun, sar değeri düşük olsun yeter.

Bu arada iPhone ların da sar değeri yüksek sanırım

Ben telefonsuz kalacağım bu gidişle...

• quote:

quote:

Hocam merhaba sizce 2. El 400 liraya lg g3 mü alayım yoksa 900 liraya başka bir telefon mu genel olarak özellik bakımından hangisi daha iyidir aradaki fiyat farkını vermeye değer mi sizce lg g3 hala alınır mı ?

Alınır ama sıkıntısı yoksa sıkıntı yaratırsa baş yoldurtur ama güzel telefon. Sorun istemiyorum derseniz hatta üstüne biraz daha ekleyip tekefon alabilirsiniz.

Lenovo moto g4 le kıyaslasanız hangisi daha iyi olur

• Arkadaşlar eşime 700 en fazla 800 lük bir telefon alacağım en uygun model nedir ? Xiaomi Mi 4 tavsiye edermisiniz
  • quote:

quote:

quote:

Lenovo moto g4 le kıyaslasanız hangisi daha iyi olur

Lenovo moto g yerine sıkıntısı olmayan bir g3 ü tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar eşime 700 en fazla 800 lük bir telefon alacağım en uygun model nedir ? Xiaomi Mi 4 tavsiye edermisiniz

Tavsiye edebilirim iyi bir cihaz o segmentte.

• quote:

Orijinalden alıntı: maidonisse

Başka bir konu başlığına yazdığımi aynen kopyaliyorum...

Anladım ki telefonu biraz uzun sure(4-5 yıl), kasma donma olmadan kullanmak istiyorsak iPhone, Sony ve HTC almalıyız.

Peki bu üç markanın alınabilecek f/p ürünleri hangileridir?

Gidip de bir telefona 2.500 ve üstü vermek ne kadar mantıklı olur?

Tabii gidip 1.000 lira verip iki yıl kriz geçirerek telefon kullanmak da istemiyorum

Diyelim ki iPhone aldık bataryasının ömrü kaç yıldır?

Sony iPhone dan sonra en stabil cihaz deniyor ama güncelleme sıkıntısı varmış onda da ?

Neyi dikkate almalıyım? Neye göre almalıyım?

Oyun oynamam. Whatsapp ve internette çok zaman harcarim, PDF den okumalar yaparim. 5.2inch ve üzeriekrani, kamerası, bataryasi iyi olsun, sar değeri düşük olsun yeter.

Bu arada iPhone ların da sar değeri yüksek sanırım

Ben telefonsuz kalacağım bu gidişle...

F/P ürün diyebileceğim ürünleri yok belirttiğiniz üç markanın.

2500tl üstü vermek bence mantıksız günün sonunda 600tl lik telefonda istediğimizi belli ölçüde yapabiliyor.

Telefon bataryalarının belli şarj döngüleri vardır bu sayı aşıldıktan sonra verimleri düşer kullanıma bağlı 2-4yıl diyelim.

Sony android tarafında güncelleme anlamında iyi firmalardan biridir ama android tarafında apple gibi 5yıl aralıksız güncelleme beklemeyin :)

Applelarda sar değeri rakiplerine göre yüksektir evet. Belirttiğiniz profilde en fp diyebilceğim ürünler xiaomi mi max,xiaomi redmi note4, xiaomi redmi pro dur tarifşnize göre fiyatları 1000tl civarıdır,ekranları büyüktür, kameraları fiyatına göre fena değildir,belirttiğim cihazların sar değeri apple ın kinin çok altındadır ama bazı rakiplerinkinde de yüksektir.

• Zaman ayırıp cevapladiginiz için teşekkür ederim...

Yorumlarınızı takibe ve kafa karışıklığina devam...

• Ekranı 5.2-5.5 civarında, tek elle kullanımın zulüm olmaması lazım.
    Bootloader vs. gibi kısıtlamaları olmamalı. İstediğim romu atıp kafama göre takılabilmeliyim.
    Oyun oynamam. Ama tarayıcı, döküman görüntüleme/düzenleme, mail, twitter, whatsapp vs. yoğun kullanırım. Bunların arasında geçişte sorun yaşatmaması lazım.
    Gorilla glass ya da benzeri bi ekran şart. Çoğu zaman unuturum cebimde anahar mı var bozuk para mı var lap diye atarım. Ekran koruyucu kullanmayı da sevmem.
    Pil günü çıkarsa ( yaklaşık 4 saat ekran süresi ) ve değiştirilebilir olursa güzel olur.
    Hafıza kartı desteklerse iyi olur, baya iyi olur hatta.
    Sesi tatmin edici olsun, marshall london aramıyorum ama çok da tırt olmasın.
    Gelelim en önemli kısma; şu an G2 kullanıyorum. 4-5 yıl oldu. Beni hemen hemen bu kadar idare edecek bir telefon olmalı yeni alacağım telefon.
    1500 e kadar çıkabilirim, ikinci el de düşünülebilir.

Nedir önerileriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Ekranı 5.2-5.5 civarında, tek elle kullanımın zulüm olmaması lazım.
    Bootloader vs. gibi kısıtlamaları olmamalı. İstediğim romu atıp kafama göre takılabilmeliyim.
    Oyun oynamam. Ama tarayıcı, döküman görüntüleme/düzenleme, mail, twitter, whatsapp vs. yoğun kullanırım. Bunların arasında geçişte sorun yaşatmaması lazım.
    Gorilla glass ya da benzeri bi ekran şart. Çoğu zaman unuturum cebimde anahar mı var bozuk para mı var lap diye atarım. Ekran koruyucu kullanmayı da sevmem.
    Pil günü çıkarsa ( yaklaşık 4 saat ekran süresi ) ve değiştirilebilir olursa güzel olur.
    Hafıza kartı desteklerse iyi olur, baya iyi olur hatta.
    Sesi tatmin edici olsun, marshall london aramıyorum ama çok da tırt olmasın.
    Gelelim en önemli kısma; şu an G2 kullanıyorum. 4-5 yıl oldu. Beni hemen hemen bu kadar idare edecek bir telefon olmalı yeni alacağım telefon.
    1500 e kadar çıkabilirim, ikinci el de düşünülebilir.

Nedir önerileriniz?

Huawei mate serisi ve Xiaomi cihazlarına bakın derim servis ve isim takıntınız yok ise.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.