Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
87 Misafir (11 Mobil) - 76 Masaüstü11 Mobil
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki siz bana ne onerirsiniz sonny disinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firoo123

Peki siz bana ne onerirsiniz sonny disinda

O paraya temizinden bir huawei p9 güzel olur :) (başım ağrımasın sorunsuz cihaz kullanayım derseniz p9 bir numaralı ürün)

Yada bana f/p ver hemşerin derseniz xiaomi mi5pro, mi5s ve yakında gelecek olan mi5s plus ada bakabilirsiniz.
  • Sonny nin arayuzu daha hosuma gidiyo ve bisey sorucam z3 alsam cok mu eski kalir hocam? Bana 1700 civari bi sonny lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Xiaomi mi5 proyu Bayadır bekliyorum ama stoğa giremicek heralde.. Yerine Huawei p9 nasıldır?
  • quote:

Sonny nin arayuzu daha hosuma gidiyo ve bisey sorucam z3 alsam cok mu eski kalir hocam? Bana 1700 civari bi sonny lazim

Eski bir cihaz onun yerine x ve x compact daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrkgz

Hocam Xiaomi mi5 proyu Bayadır bekliyorum ama stoğa giremicek heralde.. Yerine Huawei p9 nasıldır?

Stoğa girip durdu ara ara yakalayamadınız demek ki. Huawei p9 kağıt üstünde daha kötü ama yerine kesinlikle üzmez inanılmaz keyifli stabil bir cihaz p9 kullanıpta memnun olmayan görmedim.
  • Hocam dolar fırlayınca satışı durdurdular direk mate 8 nasıldır 4 gb ram 64 gb hafıza olan?
  • quote:

Hocam dolar fırlayınca satışı durdurdular direk mate 8 nasıldır 4 gb ram 64 gb hafıza olan?

Çok güzel bir alet tavsiye ederim. Ama işlemcisi zayıf bunu bilin.
  • Hmm o zaman p9 temin edeyim ben sağolun hocam
  • quote:

Hmm o zaman p9 temin edeyim ben sağolun hocam

P9 çok güzel bir cihaz kullanıpta sevmeyeni yok onun :)
  • p9 a şarjı çok dayanmıyor diyorlar ve sar değeri yüksekmiş doğru mu
  • quote:

p9 a şarjı çok dayanmıyor diyorlar ve sar değeri yüksekmiş doğru mu

Sar değeri rakipleriine göre yüksek ama kanuni sınırların içinde. Şarj konusu o kadar kötü değil iyi bile denebilir ama tabi telefonu ne kadar kullandığınıza ne yaparak bitirdiğinize göre bu pilin bitme süresi değişebilir :)
  • sony xperia z5 hakkında düşüncelerin ne
  • quote:

sony xperia z5 hakkında düşüncelerin ne

Geçen senenin telefonu ve fazlaca sorun yaşıyan kullanıcı mevcut o fiyata başka ürünleri tercih etmek daha mantıklı olur.
  • merhabalar hocam kız kardeşim (19 yaş) için telefon alacağım uzun elemeler sonucu j7 2016 ve j7 prime(daha yakınız) arasında kaldım 1300 bandında hangisini öneririrsiniz araştırdığım kadarıyla tercih meselesi olacak farklılıklar var gibi veya bu fiyat bandında marka güvenilirliği olan önerebileceğiniz model var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFAlbatros

merhabalar hocam kız kardeşim (19 yaş) için telefon alacağım uzun elemeler sonucu j7 2016 ve j7 prime(daha yakınız) arasında kaldım 1300 bandında hangisini öneririrsiniz araştırdığım kadarıyla tercih meselesi olacak farklılıklar var gibi veya bu fiyat bandında marka güvenilirliği olan önerebileceğiniz model var mıdır?

Marka güvenirliğinden kastınız?
  • Distributor garantili mumkunse buyuk teknoloji marketlerde vb bulabilecegim
  • quote:

Distributor garantili mumkunse buyuk teknoloji marketlerde vb bulabilecegim

Sadece teknoloji marketten mi alabilirsiniz eğer öyle ise baya azalıyor tavsçye edilebilecek cihazlar.
  • Samsung bayiinden bakmistim misal j7 prime fiyatlarda fazla oynama yok buyuk sitelerden de distributor garanti sartiyla bakabilirim simdiden tesekkurler
  • quote:

Samsung bayiinden bakmistim misal j7 prime fiyatlarda fazla oynama yok buyuk sitelerden de distributor garanti sartiyla bakabilirim simdiden tesekkurler

J7 prime dediğiniz şartlarda kesinlikle tercih edilebilir bir cihaz.

Huawei g8, lenovo vibe p1 pro, alcatel idol 4, lenovo moto g4 plus

Bunlarada bir bakın derim bunlarda resmi üretici/distribitör garantili olarak size uygun tavsiye edebliceğim cihazlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.