Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xiaomilerin neredeyse hiçbiri hafıza kartı desteği ve rom ihtiyacımı karşılamıyor. yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

xiaomilerin neredeyse hiçbiri hafıza kartı desteği ve rom ihtiyacımı karşılamıyor. yanılıyor muyum?

Evet hafıza kartı seçeneği her cihazlarında olmuyor :/ ama desteği çok olan bir marka bir sürü rom çıkaran oluyor genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de nerdeyse 2 Aydır telefon bakıyorum ama araştırmalarım kafa karışıklığından başka bişeye sebep olmadı. Bolca internet kullanırım biraz da oyun oynarım ama basit oyunlar. Benim için önemli olan ram, pil ve sar değeri. 3-4 sene kullanabilmek istiyorum. Bu şartlarda 1800tl ye kadar önerebileceğiniz telefon varmı?

Distribütör garantili olmalı.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jennes

Ben de nerdeyse 2 Aydır telefon bakıyorum ama araştırmalarım kafa karışıklığından başka bişeye sebep olmadı. Bolca internet kullanırım biraz da oyun oynarım ama basit oyunlar. Benim için önemli olan ram, pil ve sar değeri. 3-4 sene kullanabilmek istiyorum. Bu şartlarda 1800tl ye kadar önerebileceğiniz telefon varmı?

Distribütör garantili olmalı.

Şimdiden teşekkürler.

Ne yazık ki aradığınız kriterlerde önerebileceğim bir cihaz yok :(

• Demek ben de bu yüzden çıkmazdayım

Peki fiyat limitini kaldırırsak nereye ulaşabiliriz?

• quote:

Demek ben de bu yüzden çıkmazdayım

Peki fiyat limitini kaldırırsak nereye ulaşabiliriz?

Huawei p9 yeter çok problemsiz acayip bir cihaz aşı fazla değil belki ama ağrısız. Huawei mate9 her anlamda iyi ama sar değerini kafaya takıyorsanız sar değerleri size sıkıntı yaratacaktır huaweilerin.

Sanırım Samsung galaxy s7 edge en mantıklısı gibi size...

• Teşekkür ederim bu kadar kısa sürede cevapladığınız için

• quote:

Teşekkür ederim bu kadar kısa sürede cevapladığınız için

Rica ederim efenim ne demek

• 1000 TL bütçe ile ortalama oyunlar oynanıp sosyal medya kullanımı için hangi telefonu önerirsiniz?
    moto 4 plus -xiaomi 5 gibi telefonlara yeni bakacağım.
    Bu telefonlar harici neye bakmamı tavsiye edersiniz?
    Bu telefonların kronik sorunları var mıdır?
    iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özket

1000 TL bütçe ile ortalama oyunlar oynanıp sosyal medya kullanımı için hangi telefonu önerirsiniz?
    moto 4 plus -xiaomi 5 gibi telefonlara yeni bakacağım.
    Bu telefonlar harici neye bakmamı tavsiye edersiniz?
    Bu telefonların kronik sorunları var mıdır?
    iyi forumlar.

Kronik arızaları yok diye biliyorum yalnız moto g4 plus ile mi5 pek kıyaslannabilecek cihazlar değil zira mi5 çok önde özellik olarak.

Diğer bütün xiaomi modellerine bakabilirsiniz. O segmentte onlara yaklaşan başka firma cihazları yok ama xiaomi içime sinmedi derseniz gelin başka firmalarada bakalım olur mu?

• Öncelikle değerli mesajınız için teşekkür ederim konuyu kirletmemek adına özel mesaj atıyorum.
  • Slm...kendimce uygun gördüğüm telefon xiaomi mi 5s 64 cgb olanı hafta sonu mağazadan almam lazım,faturalı,kayıtlı,mağazada kurulumu yapılacak,kılıf olacak cam koruma yapılacak,bu şekilde satan yer nerde bulabilirim.? İstanbulda oturuyorum.teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurban-

Slm...kendimce uygun gördüğüm telefon xiaomi mi 5s 64 cgb olanı hafta sonu mağazadan almam lazım,faturalı,kayıtlı,mağazada kurulumu yapılacak,kılıf olacak cam koruma yapılacak,bu şekilde satan yer nerde bulabilirim.? İstanbulda oturuyorum.teşekürler.

Bilmem ama bir mıuı tüekiye sitesinde sorun derim sanırım onlarda mağazada teslim alma vardı galiba bir sorun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: özket

Öncelikle değerli mesajınız için teşekkür ederim konuyu kirletmemek adına özel mesaj atıyorum.

O fark etmez bu konu zaten bu tip mevzular için :)

• redmi note 3 pro kullanıyorum. çok memnunum. hız olsun kamera olsun pil olsun.

buna rağmen heves edip mi5s plus alsam gereksiz bir iş mi yapmış olurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

redmi note 3 pro kullanıyorum. çok memnunum. hız olsun kamera olsun pil olsun.

buna rağmen heves edip mi5s plus alsam gereksiz bir iş mi yapmış olurum?

Mi5s plus teknik özellik olarak çok daha iyi bir cihaz ama note3pro da sizin anlattığınıza göre çok memnunsunuz ve note3 pro da hiç kötü özelliklere sahip değil en az 2yıl ı var :) yani gereksiz ama maddi sıkıntım yok bana komaz derseniz alın hevesiniz içinizde kalmasın.

• Konu güncellendi.

• Merhabalar, peder bey için ekranı büyük, şarjı iyi giden, iyi de kamerası olan bir telefon istiyorum. Kendisi 60 yaşında sosyal medya kullanmıyor. Kendim kullanmadığım için huawei xiaomi vs marka istemiyorum. Önerilerinize açığım, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mad

Merhabalar, peder bey için ekranı büyük, şarjı iyi giden, iyi de kamerası olan bir telefon istiyorum. Kendisi 60 yaşında sosyal medya kullanmıyor. Kendim kullanmadığım için huawei xiaomi vs marka istemiyorum. Önerilerinize açığım, teşekkürler.

Bütçeniz nedir ona göre bu kıstaslara yakın cihaz desem olur mu? Xiaomi olur deseydiniz xiaomi mi max ı derdim her istediğinizi sunuyordu çünkü :)

• Bugün yarın alacağım artık karar aşamasındayım; yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım, önceliğim ön kamera ve arka kamerasının iyi olması ve pil performansının iyi olması Xiaomi mi5 ' de karar kıldım sizin görüşleriniz nelerdir telefonda oyun oynamam bilginize. 1200 1300 bütçem var
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.