Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Punisher28

Bugün yarın alacağım artık karar aşamasındayım; yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım, önceliğim ön kamera ve arka kamerasının iyi olması ve pil performansının iyi olması Xiaomi mi5 ' de karar kıldım sizin görüşleriniz nelerdir telefonda oyun oynamam bilginize. 1200 1300 bütçem var

Şuan o bütçelere alabaileceğiniz en iyi cihaz mi5 yani ne söylesem boş tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe 1000-1500 civarı iyi olur. 5.5 inç ekran için yeterli bence. samsung lg gibi bilindik markalardan ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mad

bütçe 1000-1500 civarı iyi olur. 5.5 inç ekran için yeterli bence. samsung lg gibi bilindik markalardan ne önerirsiniz ?

Samsung j7 prime, samsung c7, lenovo vibe p1 pro, moto g4 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.mad

bütçe 1000-1500 civarı iyi olur. 5.5 inç ekran için yeterli bence. samsung lg gibi bilindik markalardan ne önerirsiniz ?

Bütçeyi çok az aşar ama lenovo p2 güzel tercih olur. Zenfone 3 ude vir değerlendir derim.

• Öneriler için teşekkür ederim. @musanpa @benkimim50 tercihim samsung j7 prime dan oldu. alışılmıştan devam edelim.
  • Merhabalar,

Her yeni telefon alacak gibi kafa karışık. Ekranı iki kez kırılan LG G2'den sonra güncel bir model almaya karar verdim. Kısmet olursa en az 4 sene kullanmayı planlıyorum. Telefonu genelde sosyal medya, internet ve bazı basit aplikasyon ve oyunlar için kullanıyorum. SAR değeri, batarya ve telefonun akılıcılığı benim için önemli yani kasma olmaması lazım. Bunların yanında bir de fotoğraf kalitesi iyi olursa şükela olur. Ekran da 5.2 benim için ideal aslında ama 5.5'e kadar olabilir.

Bunlara istinaden aşağıdakiler arasında kararsız kaldım. Fiyat ve klasman olarak aynı değiller biliyorum ama mesela benim açımdan S7 ve Zen 3 arasındaki 1000 Tl ekstradan vermeye değer mi?

Samsung S7 (Edge benim için biraz büyük)
    Asus Zenfone 3
    Sony XZ
    Sony Z5

Sizce yukarıdakilerden hangisini seçmeliyim ya da önerebileceğiniz başka bir model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroseven

Merhabalar,

Her yeni telefon alacak gibi kafa karışık. Ekranı iki kez kırılan LG G2'den sonra güncel bir model almaya karar verdim. Kısmet olursa en az 4 sene kullanmayı planlıyorum. Telefonu genelde sosyal medya, internet ve bazı basit aplikasyon ve oyunlar için kullanıyorum. SAR değeri, batarya ve telefonun akılıcılığı benim için önemli yani kasma olmaması lazım. Bunların yanında bir de fotoğraf kalitesi iyi olursa şükela olur. Ekran da 5.2 benim için ideal aslında ama 5.5'e kadar olabilir.

Bunlara istinaden aşağıdakiler arasında kararsız kaldım. Fiyat ve klasman olarak aynı değiller biliyorum ama mesela benim açımdan S7 ve Zen 3 arasındaki 1000 Tl ekstradan vermeye değer mi?

Samsung S7 (Edge benim için biraz büyük)
    Asus Zenfone 3
    Sony XZ
    Sony Z5

Sizce yukarıdakilerden hangisini seçmeliyim ya da önerebileceğiniz başka bir model var mı?

Zenfone3 ve s7 arasında ciddi farklar var eğer dediğiniz kriterler dizin için önemli ise bence s7 tercih etmelisniz.

Başka cihaz pek yok s7 ailesi şuan tepede. Ama htc10 a da bakabilirsiniz.

• Teşekkürler. S7 aldım. Ereyon'dan Samsung Türkiye garantili 2600 TL'ye aldım. Yanında World'e 75 TL puan ile birlikte 2525'E geldi. 40 TL de Yapı Kredi Adios'dan geldi. Toplam maliyet 2485 oldu böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroseven

Teşekkürler. S7 aldım. Ereyon'dan Samsung Türkiye garantili 2600 TL'ye aldım. Yanında World'e 75 TL puan ile birlikte 2525'E geldi. 40 TL de Yapı Kredi Adios'dan geldi. Toplam maliyet 2485 oldu böylece.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

• Eşimin emektar telefonu ömrünü tamamladı.
    Tez elden bir şeyler almam gerek.
    Araştırdım, 2 model arasında tercih yapacaktım.
    Sizin tavsiye listesine bakınca 3 model oldu birden. :)

Benim liste
    Lenove K5 Vibe
    Asus Zenfone 2 Laser

Sizin listeden gelen ürün de
    ZTE Blade V6.
    3 ü de 575-650 bandında ürünler.
    Peki hangisi bir yol gösterin arkadaşlar.

Aslında hiking de çılgın fiyatıyla beniz cezbetmiyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Eşimin emektar telefonu ömrünü tamamladı.
    Tez elden bir şeyler almam gerek.
    Araştırdım, 2 model arasında tercih yapacaktım.
    Sizin tavsiye listesine bakınca 3 model oldu birden. :)

Benim liste
    Lenove K5 Vibe
    Asus Zenfone 2 Laser

Sizin listeden gelen ürün de
    ZTE Blade V6.
    3 ü de 575-650 bandında ürünler.
    Peki hangisi bir yol gösterin arkadaşlar.

Aslında hiking de çılgın fiyatıyla beniz cezbetmiyor değil.

Üçü içinden lenovo k5 i seçerim ama bence o fiyattlarda olan alcatel idol3 5.5inç e de bakın derim bu listenizdekilerinden çok daha iyi.

• Üstad öncelikle cevap için teşekkürler.
    Alcatel e de baktım, beğendim, 675 e buldum.
    3 seçenek arasından fikrinizi almak isterim.

Lenovo k5, yeni seri snapdragon 616 cpu 675 tl

Alcatel Idol 3 One Touch Dual Sim 5.5 675 tl

Ekonomik seçeneğimiz ZTE Blade V6 575 tl

Sadece internet ve fotoğraf için kullanılacak bir telefonda nedir doğru seçim?
    Stabil cihaz, kolay arayüz, ola ki yolumuz düşerse düzgün servis kriterleri ile.

@benkimim50
  • quote:

Üstad öncelikle cevap için teşekkürler.
    Alcatel e de baktım, beğendim, 675 e buldum.
    3 seçenek arasından fikrinizi almak isterim.

Lenovo k5, yeni seri snapdragon 616 cpu 675 tl

Alcatel Idol 3 One Touch Dual Sim 5.5 675 tl

Ekonomik seçeneğimiz ZTE Blade V6 575 tl

Sadece internet ve fotoğraf için kullanılacak bir telefonda nedir doğru seçim?
    Stabil cihaz, kolay arayüz, ola ki yolumuz düşerse düzgün servis kriterleri ile.

@benkimim50

Lenovo türkiye, alcatel türkiye, zte türkiye garantisi altında yani paralel ithalat servisleri değil hepsi distribitör garantili yani alınan muamale hepsinde benzer olacaktır belirteyim. Ama türkiyede servis konusu hep kötü olmuştur marka istisnasız oda ayrı bir gerçek.

Kamera anlamında alcatel ikisinden de iyi ortalama bir kameraya sahip v6 ve k5 in kameraları oldukça kötü :/

Stabilite ve arayüz de k5 diğerlerinden iyidir ama belirteyim.

• Max. 1500 TL bütçeyle alabileceğim bir cihaz önermenizi rica ediyorum. Özellikle kamera kalitesi ve pil performansı iyi bir cihaz istiyorum. Ürün kalitesi ve servis desteği de çok önemli ayrıca. Mi5 , P9 Lite, Zenfone 3 modellerini inceledim ama karar veremedim. Bu cihazlara ilaveten varsa da önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_trabzon

Max. 1500 TL bütçeyle alabileceğim bir cihaz önermenizi rica ediyorum. Özellikle kamera kalitesi ve pil performansı iyi bir cihaz istiyorum. Ürün kalitesi ve servis desteği de çok önemli ayrıca. Mi5 , P9 Lite, Zenfone 3 modellerini inceledim ama karar veremedim. Bu cihazlara ilaveten varsa da önerilerinizi bekliyorum.

Samsung c5, c7 ve huawei mate lere bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Max. 1500 TL bütçeyle alabileceğim bir cihaz önermenizi rica ediyorum. Özellikle kamera kalitesi ve pil performansı iyi bir cihaz istiyorum. Ürün kalitesi ve servis desteği de çok önemli ayrıca. Mi5 , P9 Lite, Zenfone 3 modellerini inceledim ama karar veremedim. Bu cihazlara ilaveten varsa da önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.Yani size bahsettiğim modelleri eleyeyim. Mate model yelpazasi geniş. Hangisini önerirsiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Teşekkür ederim.Yani size bahsettiğim modelleri eleyeyim. Mate model yelpazasi geniş. Hangisini önerirsiniz?

Zenfone3 kalabilir ama azıcık pahalı matelerden o bütçeye uyan iki tane var zaten mate8 ve mate s

Tabi diğer xiaomilerde bakın dememe gerek yok herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 3 Şubat 2017; 0:50:50 >

• 679 tl + 50 tl chip para ile 630 a geldi.
    Verdim Alcatel siparişini.
    Teşekkürler tavsiyeler için üstad.

@benkimim50
  • quote:

679 tl + 50 tl chip para ile 630 a geldi.
    Verdim Alcatel siparişini.
    Teşekkürler tavsiyeler için üstad.

@benkimim50

Ne demek efenim :) bu arada cihaz gelmeden bir tüyo vereyim hoparlör ve kulaklığı oldukça iyi şaşıracaksınız ;)

Nerden almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 3 Şubat 2017; 18:48:38 >
  • Arkadaşlar vodafonedan telefon almak istiyorum faturaya ek 700-1100 bandında en iyi seçim nedir acaba?

720p ekran,2gb ram 16 yada 32 hafıza 3-4 bin batarya 5.5 ekran varmı öneriniz bişeyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.