Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
27 Misafir (8 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeroDreams

Arkadaşlar vodafonedan telefon almak istiyorum faturaya ek 700-1100 bandında en iyi seçim nedir acaba?

720p ekran,2gb ram 16 yada 32 hafıza 3-4 bin batarya 5.5 ekran varmı öneriniz bişeyler

O durum sizin tarifenize göre değişiyor fiyat kısmı bence siz alabileceğiniz ürünleri bir öğrenin ona göre buraya yazın içlerinden seçelim olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok istediğimizi alamıyoz herhalde red tarifesi ama..bakıyım teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

679 tl + 50 tl chip para ile 630 a geldi.
    Verdim Alcatel siparişini.
    Teşekkürler tavsiyeler için üstad.

@benkimim50

Ne demek efenim :) bu arada cihaz gelmeden bir tüyo vereyim hoparlör ve kulaklığı oldukça iyi şaşıracaksınız ;)

Nerden almıştınız?

Buradan aldım üstad.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/alcatel-onetouch-idol3-5-5-6045y-16gb-alcatel-turkiye-garantilidir-253737789

• quote:

quote:

quote:

@benkimim50

Ne demek efenim :) bu arada cihaz gelmeden bir tüyo vereyim hoparlör ve kulaklığı oldukça iyi şaşıracaksınız ;)

Nerden almıştınız?

Buradan aldım üstad.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/alcatel-onetouch-idol3-5-5-6045y-16gb-alcatel-turkiye-garantilidir-253737789

N11 de sevgililer gününe özel kampanha vardı orda bu fiyata geliyordu telefon

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel#

• quote:

quote:

quote:

quote:

@benkimim50

Nerden almıştınız?

Buradan aldım üstad.

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel#

Ben alırken yoktu bu kampanya, ya da ben göremedim.
    Fiyat güzelmiş hakkaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@benkimim50

Nerden almıştınız?

Buradan aldım üstad.

Ben alırken yoktu bu kampanya, ya da ben göremedim.
    Fiyat güzelmiş hakkaten.

Sipariş kargo olmadıysa iptal edip alabilirsiniz isterseniz?

• xperia xz mi 6s mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

xperia xz mi 6s mi?

İkisi farklı platformlar ve başka tercihler asıl ben size bir soru sorayım ona göre hangisi diyeyim olur mu telefonda ne yaparsınız?

• Telefonda internette takılırım, oyun oynarım, video izlerim. Kamera benim için olmazsa olmaz değil, ortalama olması yeterlidir.

Açıkcası iphone düşünmemin bir sebebi de zamanında zenfone 5 kullanmam. seviyesinden midir bilmem ilk çıktığında almıştım, asphalt 8 i yüklemiştim gayet güzel oynanıyordu sonra oyuna bir güncelleme geldi ve oynanmaz hale geldi. iphone da bu gibi şeyler olmuyor sanırım. XZ telefonunda bunun gibi şeyler olur mu bilmem fakat çok canımı sıkmıştı bu olay, telefondan soğumuştum.

edit: söylemeyi unutmuşum, hardcore oyun oynamam fakat oynarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Toreno -- 5 Şubat 2017; 19:53:41 >
  • quote:

Telefonda internette takılırım, oyun oynarım, video izlerim. Kamera benim için olmazsa olmaz değil, ortalama olması yeterlidir.

Açıkcası iphone düşünmemin bir sebebi de zamanında zenfone 5 kullanmam. seviyesinden midir bilmem ilk çıktığında almıştım, asphalt 8 i yüklemiştim gayet güzel oynanıyordu sonra oyuna bir güncelleme geldi ve oynanmaz hale geldi. iphone da bu gibi şeyler olmuyor sanırım. XZ telefonunda bunun gibi şeyler olur mu bilmem fakat çok canımı sıkmıştı bu olay, telefondan soğumuştum.

edit: söylemeyi unutmuşum, hardcore oyun oynamam fakat oynarım .

Sizin kafa takılmış o yüzden size iphone 6s uygun.

• teşekkür ederim ilginiz için
  • quote:

teşekkür ederim ilginiz için

Ne demek efenim

• Herkese iyi günler z3 mini kullandım garantiye gönderdim idareten eski telefonumu kullanıyordum garantiden gelme süresi uzayınca bende gittim 5s aldım bir yıldan fazla oldu hala 5s kullanıyorum ama memnun değilim 5s olarak düşünmeyin iphone dan memnun değilim küçük telefon kullanma konusununda ısrarcıyım ama sony olarak son çıkan mini modeli tam fiyasko ve Sony x serisini begenemedim bir türlü şimdi sizden ricam bana bir telefon önermeniz android sistemde bugüne kadar hep Sony z serisi telefonlar kullandım ama son çıkan xz vs... modellerini begenmiyorum bana z serileri kadar sağlam gelmediler bi aklım not5 al diyor ama kararsızım şimdiye kadar hep Sony kullanmıştım

• Merhaba,

Kamerası iyi, ve batarya ömrü ortalamaların üzerinde olan bir telefon tavsiyesi bekliyorum :) Telefon ile pek oyun oynamam, görünüşü de çok önemli değil. Benim için 3 kriter önemli, Kamera kalitesi, batarya ömrü ve sağlamlığı. Sağlamlığını kılıf ile halledebilirim sanırım. Eski telefonumda UAG kılıf vardı... Duvara fırtlatsanız dahi birşey olmuyordu :) Şimdiden teşekkürler :)
  • J5 2016 1050
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Merhaba,

Kamerası iyi, ve batarya ömrü ortalamaların üzerinde olan bir telefon tavsiyesi bekliyorum :) Telefon ile pek oyun oynamam, görünüşü de çok önemli değil. Benim için 3 kriter önemli, Kamera kalitesi, batarya ömrü ve sağlamlığı. Sağlamlığını kılıf ile halledebilirim sanırım. Eski telefonumda UAG kılıf vardı... Duvara fırtlatsanız dahi birşey olmuyordu :) Şimdiden teşekkürler :)

Bütçe belirtiseniz çok daha iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: turusan

Herkese iyi günler z3 mini kullandım garantiye gönderdim idareten eski telefonumu kullanıyordum garantiden gelme süresi uzayınca bende gittim 5s aldım bir yıldan fazla oldu hala 5s kullanıyorum ama memnun değilim 5s olarak düşünmeyin iphone dan memnun değilim küçük telefon kullanma konusununda ısrarcıyım ama sony olarak son çıkan mini modeli tam fiyasko ve Sony x serisini begenemedim bir türlü şimdi sizden ricam bana bir telefon önermeniz android sistemde bugüne kadar hep Sony z serisi telefonlar kullandım ama son çıkan xz vs... modellerini begenmiyorum bana z serileri kadar sağlam gelmediler bi aklım not5 al diyor ama kararsızım şimdiye kadar hep Sony kullanmıştım

Önerelimde telefonda ne istediğinizi yazmamışsınız ki neye göre öneri yapalım yazınızda sadece hep sony ve kötü bir apple deneyimi yaşadım demişsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer1852

J5 2016 1050

Evet j5 2016 ya ne olmuş?

• quote:

quote:

J5 2016 1050

Gayet iyi telefon hocam eklememiş siniz ondan dedim
  • quote:

quote:

quote:

J5 2016 1050

Gayet iyi telefon hocam eklememiş siniz ondan dedim

O paralara alınacak bir cihaz değil ekleyemem onu :/

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.