Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi bu Lenovo K5 Note ve K6 Serisinden daha iyi doğrumudur. K6 nın 3 çeşidi varmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/arama/lenovo-k6-/?srt=UP&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Xiaomi bütçeyi aşacak gibi. Garanti olayıda ayrı sıkıntı benim için. Bilemiyorum gerçi siz xiaomini hangi modelini öneriyorsunuz.

Hepsi olur sizin için mi5, redmi note4, xiaomi mi max, stoğa girmesi halinde redmi pro da eklenebilir.

Garanti ise şu açıdan sıkıntı firmaların resmi garantisine göre daha ufak firmalar yapıyor.

Ok. İlgine tşk. Xiaomi mi max da Performans olarak olabirmi yani.

Olur iyi performanslıdır xiaomilerin çoğu isteğinize yeter yani içlerinden en performanslısı mi5 ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Xiaomi bu Lenovo K5 Note ve K6 Serisinden daha iyi doğrumudur. K6 nın 3 çeşidi varmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/arama/lenovo-k6-/?srt=UP&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Evet açık ara önde.

• Ok. Msj alındı. Hızlı ve açıklayıcı cvp için tekrar tşk.
  • quote:

Ok. Msj alındı. Hızlı ve açıklayıcı cvp için tekrar tşk.

Ne demeknefenim bir nebze yardımcı olduysak ne mutlu :)

• Aynen hocam aslında tanıdık dükkandan aldığım için bu telefonu aniden aldım bana kalsa o paraya asus veya başka telefon alırdım da sıkıntısı yok çok şükür korktuğum olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer1852

Aynen hocam aslında tanıdık dükkandan aldığım için bu telefonu aniden aldım bana kalsa o paraya asus veya başka telefon alırdım da sıkıntısı yok çok şükür korktuğum olmadı

İnşllah kazasız belasız daha uzun süre daha kullanırsınız bşraz geç olacak ama hayırlı olsun telefonunuz :)

• lenovo p2 olmaması üzdü.
  • Peki üst limit olmasaydı? Sony XZ için ne düşünüyorsunuz? O da hemen hemen aynı fiyat aralığında... Sadece basit 2 kriter :) Yoksa gidip kamera alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: llAkabell

lenovo p2 olmaması üzdü.

Benide üzdü açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Peki üst limit olmasaydı? Sony XZ için ne düşünüyorsunuz? O da hemen hemen aynı fiyat aralığında... Sadece basit 2 kriter :) Yoksa gidip kamera alacağım :)

Fiyat sınırlaması yoksa kamera ve pil açısından samsung galaxy s7 edge almanızı tavsiye ederdim.

Sony xz ye gelirsek kendisi üst sınıf bir telefon ama bana göre rakiplerinin gerisinde. Ama bu ona alınmaz anlamı taşımıyor oldukça iyi bir cihaz kullanıcısını üzmez ama eksiklikleri yüzünden rakiplerinin gerisinde kalıyor...

• Arkadaşlar max 900 tl ye telefon bakıyorum ne alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascdm

Arkadaşlar max 900 tl ye telefon bakıyorum ne alayım?

Moto g4 plus, lenovo k6 serisi, xiaomi redmi note4 bir bakın derim.

• quote:

quote:

General Mobile GM5 nasıldır?
  • quote:

quote:

quote:

General Mobile GM5 nasıldır?

O paraları kesinlikle etmeyecek kötü bir telefon müşterisini sadece güncelleme ile tavlamaya çalışan verimsiz bir cihaz.

• Merhaba.Maksimum 2500 tlye özellikle kamerası ve mikrofonu iyi (z1'de karşıya sesimi duyurana kadar anam ağlıyordu),şarjı iyi giden,sağlam,servisi iyi bir telefon önerir misiniz?
  • Asus Zenfone 2 önermişlerdi şuan hepsiburada da 999 tl limit zorlanabilir o nasıldır?
  • quote:

Asus Zenfone 2 önermişlerdi şuan hepsiburada da 999 tl limit zorlanabilir o nasıldır?

Tavsiye etmem eski ve kusurları çok olan bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunball

Merhaba.Maksimum 2500 tlye özellikle kamerası ve mikrofonu iyi (z1'de karşıya sesimi duyurana kadar anam ağlıyordu),şarjı iyi giden,sağlam,servisi iyi bir telefon önerir misiniz?

Htc10, samsung galaxy s7 ve lenovo moto z ye bakmanızı öneririm kıstaslarınız doğrultusunda.

• Çok teşekkür ederim.Moto z'yi düşündüm ama bataryası düşük değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.