Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim limitim 1.800 lira lise ogrencisiyim oyun oynarim ve telefonda cok takilirim tercih edebilecegim arkalar htc sony ve huawei istedigim ozelliklerse kasmamasi cok isinmamasi ve pilinin uzun sure gitmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunball

Çok teşekkür ederim.Moto z'yi düşündüm ama bataryası düşük değil mi?

Rakiplerinden düşük ama şuan 2179tl ile hepsindende ucuz :) 4-5saat ekran süresi veriyor normal bir kullanıcı iseniz yeter :) ama diğer alternatiflerin pil ömrü daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firoo123

Hocam benim limitim 1.800 lira lise ogrencisiyim oyun oynarim ve telefonda cok takilirim tercih edebilecegim arkalar htc sony ve huawei istedigim ozelliklerse kasmamasi cok isinmamasi ve pilinin uzun sure gitmesi

Bu üç marka içinden alabileceğiniz o paraya en iyi cihaz huawei p9

• hocam telefonda yapacaklarım;

oyun oynarım (aşırı değil)
    internette takılırım, video izlerim
    tasarımı güzel olmalı
    ekranı büyük olmazsa iyi olur

aklımda i7 var fakat çok pahalı telefon, yine de düşünmüyor değilim. bunun dışında htc 10 düşünüyorum fakat bu ürün genelde kamera, hoparlör vb. özellikleriyle öne çıkan bir telefon ve tasarımı çok hoşuma gitmedi, ekranı 5.2 inç biraz büyük gibi. eğer senin için başka alternatif yok dersen iphone 7 de karar kılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhiLum

hocam telefonda yapacaklarım;

oyun oynarım (aşırı değil)
    internette takılırım, video izlerim
    tasarımı güzel olmalı
    ekranı büyük olmazsa iyi olur

aklımda i7 var fakat çok pahalı telefon, yine de düşünmüyor değilim. bunun dışında htc 10 düşünüyorum fakat bu ürün genelde kamera, hoparlör vb. özellikleriyle öne çıkan bir telefon ve tasarımı çok hoşuma gitmedi, ekranı 5.2 inç biraz büyük gibi. eğer senin için başka alternatif yok dersen iphone 7 de karar kılacağım.

İphone7 ye ihtiyacın yok yazdığın ihtiyaçların için ama param var alacağım dersen alabilirsin tabi.

Bütçe yazmamışsınız ama htc10 felan dediğinize göre büçeniz yüksek diye düşünüyorum. Ve S7edge e bakmanızı öneriyorum.

• Anneme sevgililer günü hediyesi olarak almak için telefon bulmam gerekiyor. Şu anda hepsiburada da güzel indirimler var. 750₺ bütçem var arkadaşlar. Benim gözüme 2 tane telefon çarptı

Lenovo Vibe K5 ve
    Sony Xperia E5

acil karar verip sipariş etmem gerekiyor.

Sizlerden de tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler :)
  • arca01 kullanıcısına yanıt
    İkisi arasından K5.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl samsungun hangi serisini tavsiye edersiniz ?

internet kullanırım aktif olarak oyun oynamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 8 Şubat 2017; 12:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arca01

Anneme sevgililer günü hediyesi olarak almak için telefon bulmam gerekiyor. Şu anda hepsiburada da güzel indirimler var. 750₺ bütçem var arkadaşlar. Benim gözüme 2 tane telefon çarptı

Lenovo Vibe K5 ve
    Sony Xperia E5

acil karar verip sipariş etmem gerekiyor.

Sizlerden de tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler :)

İkisi arasından k5 alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencerr

1000 tl samsungun hangi serisini tavsiye edersiniz ?

internet kullanırım aktif olarak oyun oynamam

J7 prime a bakabilirsiniz.

• g4 den geçeceğim .kriterlerim batarya ömrü g4 den fazla olacak ki her telefon fazladır.kamerası g4 kadar iyi olsa yeterli benim için.bütçem max 1800 TL
  • bu yeni nesil telefonlar ne zaman çıkacak? samsung, htc, sony vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

bu yeni nesil telefonlar ne zaman çıkacak? samsung, htc, sony vb.

Martta MWC2017 de tanıtıtacak pek çok firmanın yeni telefonları.

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

g4 den geçeceğim .kriterlerim batarya ömrü g4 den fazla olacak ki her telefon fazladır.kamerası g4 kadar iyi olsa yeterli benim için.bütçem max 1800 TL

Huawei p9 u öneririm.

• Mi5 ile j7 prime arasinda hangisini tercih etmeliyim.

Esime alacagim. Kamera ve bataryasi iyi olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surrealist2 -- 8 Şubat 2017; 21:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: surrealist2

Mi5 ile j7 prime arasinda hangisini tercih etmeliyim.

Esime alacagim. Kamera ve bataryasi iyi olsun yeter.

Xiaomi mi5, j7 prime a fgöre oldukça üstün bir cihaz ikisi arasından mi5 alınır.

• Mi5 i hangi garanti veren yerden almaliyim. Rica etsem link verir misin.
    Bazi linklerde cift hatli yaziyor. Hepsi mi cift hat, yoksa sadece yazan modeller mi,( varsa boyle bir secenek tek hat yeterli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surrealist2 -- 8 Şubat 2017; 23:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: surrealist2

Mi5 i hangi garanti veren yerden almaliyim. Rica etsem link verir misin.
    Bazi linklerde cift hatli yaziyor. Hepsi mi cift hat, yoksa sadece yazan modeller mi,( varsa boyle bir secenek tek hat yeterli)

Delta garantili olanları almaya özen gösterin diğer firmalar çok daha ufak oluyor deltaya göre.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi5-32gb-3gb-ram-cep-telefonu-P140101193

burdan alabilirsin n11 de çek kampanyası var ayrıca

onu tanımlarsan şu paraya alabilirsin.

• alta aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentyayla33 -- 10 Şubat 2017; 16:24:36 >
  • Arkadaşlar 1000-1250 tl bütçem var. az altı veya üstü olabilir.aşağıdaki kullanımıma göre bilenler anlar herhalde.

TELEFONLA YAPTIKLARIM : şu an için internete pek girmiyorum . sadece arada giriyor haber banka vs için yada alışveriş için,siteleri incelemek için.ayrıca gerekli olduğu zaman resim çekiyorum o da çok aşırı değil.oyun oynamıyorum.çok konuşmuyorum ayda 1000 dk.şu anki telefonum samsung ace4,kasmaya başladı 2 yılda.

en büyük isteğim uzun süreli yıllarca kullanabileyim,sorun çıkarmasın,kasmasın,gelişen teknolojiye uyum sağlayabilsin.ayrıca ailenin çoğunda samsung var görüntülü konuşma yapabiliyoruz.samsungmu olsun yada başka markamı.biraz teknoloji özürlüyüm yardımlarınızı bekliyorum.beğenirsek telefonu eşimede alacam.

İLGİLENECEKLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN.

telefonla yaptıklarıma bakarak önerirseniz sevinirim.eğer beni uzun süre idare edecekse düşük fiyatlı bile olabilir.herhalde önemli olan RAM VE HAFIZA HERHALDE UZUN KULLANMAK İÇİN.

ben SAMSUNG GALAXY J7 de karar kıldım.sizler ne dersiniz.ayrıca samsung türkiye garantilimi yoksa ithalatçı garantilimi yada nerden alabailirim en uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentyayla33 -- 10 Şubat 2017; 17:20:22 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.