Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulentyayla33

Arkadaşlar 1000-1250 tl bütçem var. az altı veya üstü olabilir.aşağıdaki kullanımıma göre bilenler anlar herhalde.

TELEFONLA YAPTIKLARIM : şu an için internete pek girmiyorum . sadece arada giriyor haber banka vs için yada alışveriş için,siteleri incelemek için.ayrıca gerekli olduğu zaman resim çekiyorum o da çok aşırı değil.oyun oynamıyorum.çok konuşmuyorum ayda 1000 dk.şu anki telefonum samsung ace4,kasmaya başladı 2 yılda.

en büyük isteğim uzun süreli yıllarca kullanabileyim,sorun çıkarmasın,kasmasın,gelişen teknolojiye uyum sağlayabilsin.ayrıca ailenin çoğunda samsung var görüntülü konuşma yapabiliyoruz.samsungmu olsun yada başka markamı.biraz teknoloji özürlüyüm yardımlarınızı bekliyorum.beğenirsek telefonu eşimede alacam.

İLGİLENECEKLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN.

telefonla yaptıklarıma bakarak önerirseniz sevinirim.eğer beni uzun süre idare edecekse düşük fiyatlı bile olabilir.herhalde önemli olan RAM VE HAFIZA HERHALDE UZUN KULLANMAK İÇİN.

ben SAMSUNG GALAXY J7 de karar kıldım.sizler ne dersiniz.ayrıca samsung türkiye garantilimi yoksa ithalatçı garantilimi yada nerden alabailirim en uygun.

Samsung j7 almanızı önermem. Size başka markalar önerebilirdim ama sanırım o kafa da biri değilsiniz bence size en uygun cihaz şu konumda samsung j7 prime olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :) o kafada biri olsam ne önerirdiniz?
    ben zaten j7 prime yazacaktım prime yazmayı unutmuşum.
    samsung j7 prime fiyatında veya ucuz bundan iyi bir telefon varmı marka olarak?
  • quote:

:) o kafada biri olsam ne önerirdiniz?
    ben zaten j7 prime yazacaktım prime yazmayı unutmuşum.
    samsung j7 prime fiyatında veya ucuz bundan iyi bir telefon varmı marka olarak?

aynı markadan cihazlar xiaomi mi5, redmi note4, mi max,

• 1000-1200 TL aralığında ne önerirsiniz. General Mobile GM5 nasıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

1000-1200 TL aralığında ne önerirsiniz. General Mobile GM5 nasıldır.

O paraya en iyi mi5, mi max, redmi note 4 tür. Bahsettiğiniz cihaz gm5plus ise bu yazdıklarımın yanından geçemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

quote:

Hocam LENOVO K5 NOTE LENOVO K6 ve LENOVO K6 POWER telefonlar hk. düşünceleriniz nedir. Hangisi özellik bakımından üstündür.

http://www.vatanbilgisayar.com/arama/lenovo-k6-/?srt=UP&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hepsi birbirine çok yakın cihazlar ama k6 power photo finish ile önde :)

ürünlerin fiyatı biraz pahalı gibi görünüyor ama ben paralel ithalat alamam resmi firma garantisi isterim diyenler için tercih edilebilecek düzgün cihazlar.

Hocam bu Lenovo K6 Power işlemcisi nasıl oyun kaldırırmı. Oğlana max. 1000 TL oyun face surfde kasmayacak bi tel bakıyorum. Siz ne dersiniz.

Fullhd ekranda pek tat vermiyecek bir işlemciye sahip yani yüksek grafikli mobil oyunlarda sıkıntı yaratır ama ufak oyunlarda pek sorun olmaz.

Performans önceliğiniz ise xiaomi markasına bakabilirsiniz.

Hocam merhaba. Sizin dediğiniz gibi Performans önceliğimiz olduğu için Xiaomi ye bakacağız sanırım. Oyun ve video için Redmi Pro mu yoksa Note 3 Pro mu daha performanslıdır. Hangini tavsiye edersiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam LENOVO K5 NOTE LENOVO K6 ve LENOVO K6 POWER telefonlar hk. düşünceleriniz nedir. Hangisi özellik bakımından üstündür.

http://www.vatanbilgisayar.com/arama/lenovo-k6-/?srt=UP&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hepsi birbirine çok yakın cihazlar ama k6 power photo finish ile önde :)

ürünlerin fiyatı biraz pahalı gibi görünüyor ama ben paralel ithalat alamam resmi firma garantisi isterim diyenler için tercih edilebilecek düzgün cihazlar.

Hocam bu Lenovo K6 Power işlemcisi nasıl oyun kaldırırmı. Oğlana max. 1000 TL oyun face surfde kasmayacak bi tel bakıyorum. Siz ne dersiniz.

Fullhd ekranda pek tat vermiyecek bir işlemciye sahip yani yüksek grafikli mobil oyunlarda sıkıntı yaratır ama ufak oyunlarda pek sorun olmaz.

Performans önceliğiniz ise xiaomi markasına bakabilirsiniz.

Hocam merhaba. Sizin dediğiniz gibi Performans önceliğimiz olduğu için Xiaomi ye bakacağız sanırım. Oyun ve video için Redmi Pro mu yoksa Note 3 Pro mu daha performanslıdır. Hangini tavsiye edersiniz.

Performans olarak redmi pro daha iyi note 3 pro ya göre.

• Hocam hangi özellikten dolayı daha iyidir bilirmisin. Xiaomi foruma bakınmıştım biri MediaTek MT6797T (Helio X25) kullanıyormuş diğeri Snapdragon 650 kullanıyormuş. Hangisi daha stabil performansa sahip anlayamadım. Birde güncelleme sıkıntısıda olmamalı bize.
  • teşekkürler verdiğiniz cevaplar için.son defa bazı şeyleride sorayım cevaplarsanız.

mesala ben Xiaomi Redmi Note 4 alsam benim işimi uzun süre görür herhalde. dediğinize göre ozaman samsung j7 prime almam 300 tl kar ederim.ama bana dezavantajları ne olursizce ithalatçı garantili olması iyi birşey değilmi.hangi mağazayı ytavsiye edersiniz.teşekkürler.
  • quote:

teşekkürler verdiğiniz cevaplar için.son defa bazı şeyleride sorayım cevaplarsanız.

mesala ben Xiaomi Redmi Note 4 alsam benim işimi uzun süre görür herhalde. dediğinize göre ozaman samsung j7 prime almam 300 tl kar ederim.ama bana dezavantajları ne olursizce ithalatçı garantili olması iyi birşey değilmi.hangi mağazayı ytavsiye edersiniz.teşekkürler.

Redmi note 4 alırsanız evet dediğiniz gibi 300tl niz cebinizde kalır ve daha iyi bir telefona sahip olursunuz.

Dezavantajı somut bir şey değil aslında servis olarak birine samsung türkiye bakıyor olması. Xiaomi alacaksanız delta garantili olanlardan almaya özen gösterin. Siz karar verin bakarız en uygun nerden en mantıklı nerden alınıyor bakarız ben burdayım :)

• quote:

Hocam hangi özellikten dolayı daha iyidir bilirmisin. Xiaomi foruma bakınmıştım biri MediaTek MT6797T (Helio X25) kullanıyormuş diğeri Snapdragon 650 kullanıyormuş. Hangisi daha stabil performansa sahip anlayamadım. Birde güncelleme sıkıntısıda olmamalı bize.

Performans olarak x25 daha önde. Xiaomi nin her cihazına sürekli güncelleme gelir zaten ama kolay kolay android sürümü yükselmez ama s650 ye güncelleme daha olası çünkü Qualcomm un işlemcilerine desteği Mediatek e göre daha iyi. Stabillik konusunua gelirsek eskiden olsa Qualcomm derdim ama mediatek farkı çok kapasada pil yönetimi felan Qualcomm da hala iyi o yüzden s650 daha stabil diyebilirim.

• 1500e kadar alinabilecek en iyi tel hangisidir arkadaşlar her açıdan?

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

1500e kadar alinabilecek en iyi tel hangisidir arkadaşlar her açıdan?

Xiaomi mi5 tir ve stoklara tekrar girmesi durumunda mi5s tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 11 Şubat 2017; 14:14:39 >
  • Lenovo Vibe K5
    619 lira.

600 lira fiyat aralığında ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Lenovo Vibe K5
    619 lira.

O sınıftaki en iyi cihaz alcatel idol 3 5.5inç onada bakın derim.

• quote:

quote:

Lenovo Vibe K5
    619 lira.

Fiyat 700 lira bandında maalesef.
  • quote:

quote:

quote:

Lenovo Vibe K5
    619 lira.

600 bandında yanlışınız var ayrıca bir kaç gün önce şu paraya alınıyordu?

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel#

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lenovo Vibe K5
    619 lira.

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel#

Sanırım kupon kullanıldı.
    Şimdi sepetimde 690,99 lira.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lenovo Vibe K5
    619 lira.

Sanırım kupon kullanıldı.
    Şimdi sepetimde 690,99 lira.

Şuan çeksiz en ucuz fiyat bu sanırsam

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/alcatel-onetouch-idol3-5-5-6045y-16gb-alcatel-turkiye-garantilidir-253737789

• quote:

Lenovo Vibe K5
    619 lira.

Turkcell T60 da kampanya yapmış 500 TL. Tel nasıldır bilmem ama o konuda benkimim50 hocam yardımcı olacaktır. Bi incele belki işe yarar birşeydir.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-t60-yine-yeni-yeniden-499tl--123969177
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.