50000 TL Kadar Masaüstü Sistem Tavsiyesi
arkadaşlar merhaba bilgisayar toplayacağım monitor(oval) klavye mouse dahil 4 5 sene rahat götürecek bir donanım olmasını istiyorum yeğenim kullanacak oyun vs.
bunu buldum ama ne dersiniz güzel bir öneri yaparsanız sevinirim
(klavye mouse un üst düzey olması önemli değil almışken dışardan bir daha gidip almayayım beraber gelsin diye alıyorum klavye mouse vereceğim paraya donanımın artması isteğim olur )
ilginiz için şimdiden teşekkürler.
6000 TL bandina kadar Tv Tavsiyesi
Forumdaslar merhaba. yeni bir televizyon almak istiyorum fakat tv konusunda hic bir bilgim yok kendi arastirmalarim neticesinde asagida belirttigim tvler arasinda kaldim fakat dedigim gibi bilgim yok sizden yardim istiyorum farkli bir tv onerisine de acigim yardimci olursaniz cok sevinirim cumleten saygilar.
LG Nano79 NanoCell 50NANO796 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
LG NanoCell 49NANO816NA 4K Ultra HD 49" 124 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
Samsung UE-55TU8000 Crystal 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
Vestel 65U9500 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon
Not: Goruntu kalitesi cok onemli gunluk normal tv akisinda kullanilacak ayrica film izlenecek arayuz olarak internetten acabilirsem filmleri ekstra bir aygita ihtiyac duymadan cok guzel olur ama dedigim gibi goruntu ve ses onemi buyuk.
Ofis için PC tavsiye bütçe 1000-1200
|
|
WİN10 64BİT ASUS MAVİ EKRAN
|
Mavi Ekran Hatası Lütfen yardım
|
1100 Lira ve 2000 Lira bütçeli 2 telefon önerisi
|
MAVİ EKRAN HATASI YARDIM
|
1300 tl bütçe yardım lütfen
|
Çok Acil telefonsuz kaldım yardım
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.160 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware