Şimdi Ara

6000 TL bandina kadar Tv Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaslar merhaba. yeni bir televizyon almak istiyorum fakat tv konusunda hic bir bilgim yok kendi arastirmalarim neticesinde asagida belirttigim tvler arasinda kaldim fakat dedigim gibi bilgim yok sizden yardim istiyorum farkli bir tv onerisine de acigim yardimci olursaniz cok sevinirim cumleten saygilar.

LG Nano79 NanoCell 50NANO796 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

LG NanoCell 49NANO816NA 4K Ultra HD 49" 124 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

Samsung UE-55TU8000 Crystal 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

Vestel 65U9500 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

Not: Goruntu kalitesi cok onemli gunluk normal tv akisinda kullanilacak ayrica film izlenecek arayuz olarak internetten acabilirsem filmleri ekstra bir aygita ihtiyac duymadan cok guzel olur ama dedigim gibi goruntu ve ses onemi buyuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher28 -- 9 Şubat 2021; 22:36:26 >

• PHILIPS 50PUS7805 50" 126 CM 4K UHD SMART TV,3 TARAFLI AMBILIGHT,DAHILI UYDU

Vestel 58UA9600 4K Ultra HD 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

Vestel 65UA9800 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

yukaridakilerde gozume carpti. eger cok iyi bunu kacirma uzun yillar kulanirsin dediginiz tv varsa 8000 bandina kadar cikabilirim.

• Punisher28 kullanıcısına yanıt

UP .

Konu Guncel yardimci olursaniz cok mutesekkir kalirim

• vestel falan yani uzun yıllar kullanmak ve vestel

samsung quantum led serisi bakın. 8k fiyat olur yazmışsınız. 55q70t düşünebilirsiniz. 100hz’dir. yazdığınız modeller sizi tatmin etmez bence.
  • smyrna kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin. 55q70t ne gibi arti sunuyor yazdigim listedekilerin haricinde listeden onerebileceginiz var mi acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.