Şimdi Ara

WİN10 64BİT ASUS MAVİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS K555U, 12 GB RAM, İNTEL İ7 6500U CPU, Nvidia Geforce 940M ekran kartı, WİN10 64 BİT notebook

Bilgisayarımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum garantisi devam ediyor 3 kere gönderdim 3 ündede yapamadılar halen mavi ekran hatası veriyor Forumumuzda bulunan Teknik yardım bölümünde paylaştım gerekli güncellemeler vs hepsi yapılmış halde fakat bir çözüm bulamadık İşletim sistemi bölümüne yazmamı söylediler Oyun oynarken aniden donuyor ve ses takılması ile birlikte mavi ekran hatası veriyor , internette dolaşırken de aynı şekilde mavi ekran veriyor wordde rapor yazarkende nitekim mavi ekran verdi artık çok yoruldum ırql_not_less_or_equal hatası verdi bugünde öncekilerdede sürekli karşılaşıyordum yardımcı olursanız çok sevinirim öğrenciyim yeni notebook alamam ve üniversite başlıyor notebook lazım garantiye gönderecek vakit kalmadı sağolsun ASUS'a güvendik onlarda zerre yardımcı olmadı inşallah onlardan biri görürde biraz utanırlar utanabilirlerse şimdiden çok teşekkür ederim

minidump:http://dosya.co/p9879wmlzd9d/Desktop.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher28 -- 17 Eylül 2017; 14:51:9 >

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Bende kaspersky vs yüklü değil ayrıca tek verdiği mavi ekran DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası değil minidumplara bakarak çözüm bulabilirmisiniz rica etsem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.