arkadaşlar merhaba bilgisayar toplayacağım monitor(oval) klavye mouse dahil 4 5 sene rahat götürecek bir donanım olmasını istiyorum yeğenim kullanacak oyun vs. bunu buldum ama ne dersiniz güzel bir öneri yaparsanız sevinirim (klavye mouse un üst düzey olması önemli değil almışken dışardan bir daha gidip almayayım beraber gelsin diye alıyorum klavye mouse vereceğim paraya donanımın artması isteğim olur ) ilginiz için şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher28 -- 17 Aralık 2023; 22:59:57 > |
50000 TL Kadar Masaüstü Sistem Tavsiyesi
-
-
Link açılmıyor.
-
Teşekkürler, düzenledim
-
27 inç monitörde 1080p tad vermez. 23-24 inç alamanız gerekir.
5000 tl civarı gayet muazzam monitörler var Geriye 40000-45000 küsur para kalırki, bununla çok iyi bi makina kurulabilir
-
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14356 2020.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-s-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,399772916.html 5950.
RTX 4070 E.kartı ve 32 gb ram ile. Toplam 44500 tl.
-
Valla metin abi ben çok uzak kaldım donanım grubuna uzun zamandır ilgilenemiyorum yeğene de bu ay içinde alacağım nakdi hazırladım yardımcı olursanız şunları şunları al diye çok sevinirim oyun oynayacak komple ilkokula gidiyor yeni oyun çıktıkça da yükler arkadaşları ile yarış halindeler malum :)
-
Tamam,tabi ki yardımcı olurum. Ama ilkokul çağında çocuğa bence e.kartına fazla yüklenmeyelim. O zaman,öyle 50000 tl falan bence fazla. Daha hesaplı bi şey alalım. Çünkü e.kartları çok pahalı ve çok çabuk eskiyor.
yani şu an işini görecek bi e.kartı ile devam edelim.
-
Şu e.kartını bu fiata hemen al. Gerisini halledeceğm. Muazzam bi e. kartı ve çok hesaplı.
-
Abi haklısın fazla bana göre de ancak ilerleyen yıllarda tekrar bir sistem toplayacağımızı düşünmüyoruz nasip olurda görürsek üniversite zamanında artık notebook almayı düşünüyoruz almışken alalım dedik belli bir yaştan sonra zaten onlıne oyunlara yönelir o zamanda 4060 yada 4070 hala iş görür gibime geliyor
-
Ha tabi ki 4070 fiyat performans olarak gereksiz, bu ürünlerden devam et derseniz bunları alacağım onu da dip not olarak düşeyim.
-
7700XT kas gücü olarak 4060Ti ve 4070 arasında. Fiat uygun diye seçtim.
Bi de, üniversiteye gidinceye kadar, şu an RTX 4090 alsanız bile yetmez,çöp olur yani.Dediğim gibi ,fazla açılmayın.
-
tamamdır abi geri kalan parçalar içinde haber bekliyorum senden
-
O zaman şöyle yapalım. İnventustan şu makinayı kap gitsin, Çok güvenilir bi firmadır. Sürekli alışveriş yaptığım bi yer . Makinayı toplayıp, 24 saat test edip, en güvenilir bi ambalajlama sistemi ile gönderiyorlar.
35000 tl gayet iyi bi rakam.Parça parça almak ,garanti,kargo olarak uğraştırıcı. İnventusta başınız ağrımaz. Tek kalemde herşey hallolur.
Ssd, felaket bi şey. Kasa çok kalite.
-
abi şimdi
bu makinada işlemci 7600 ve işlemci sıvı soğutma var, senin attığında 7500 ama ram ve SSD güçlü tek fark olarak gördüğüm; 5000 TL kadar rahatlama yapar gibime geldi bu harekette ama 5000 den çok sistemin kalitesi önemli sıvı soğutma ve işlemci daha iyi olsa daha faydalı olmaz mıydı ?
-
Bu sistem nasıl oldu ?
-
16 gb ram var. Ram önemli. Yıllar sonra yetmeyebilir.
Ryzen 7600 veya 7500F için sıvı soğutma gerekmiyor. Şu soğutucu fazlası ile kafi.
sinerji.gen.trDeepCool AK400 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucuhttps://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-120-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-43859 -
O paralara 4070 ti hazır sistemler bulabilirsiniz. Sakın atmış olduğunuz sistemi almayınquote:
Orijinalden alıntı: Punisher28Bu sistem nasıl oldu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X