Bildirim
Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
lki urundede lineer inverter comp.var.
Ilkinin teknolojisi daha iyi ayrica malzemeside daha iyi.
Ilaveten ilk olan iki size daha buyuk ic hacim olarak.
Ancak lg beyaz esyada cok daha iyi bir marka.Urunleri daha iyi.Misal es urunlerde samsung ile kagit uzerinde samsung daha sessiz olmasina ragmen realitede lg daha sessiz.Ancak ikisininde sogutmalari oldukca kuvvetli ve besinlerin bozulmasi gercekten gecikiyor.Bu tavsiye edilen sucakliktan bir kademe daha dusuk seviyede kullanilmasina ragmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 21 Haziran 2018; 21:52:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Can Hocam,quote:
Orijinalden alıntı: @CAN@
Yazdığınız modeller arasından Altus veya Lg modelini tercih ederdim. Bunun dışında bir çok defa yazdım Liebherr bu işin ustasıdır bence
Alıntıları Göster
Ben de evlilik arifesindeyim , bugün bosh mağazasında 3 adet ürün beğendim. Daha diğer markaları inceleme fırsatım olmadı.
Aşağıdaki ürünler için yorumlarını rica ederim.
Bosch WAT24480TR Çamaşır Makinesi -www.hepsiburada.comBosch WAT24480TR A+++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/bosch-wat24480tr-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-MTBOSCWAT24480TR?magaza=g%C3%BCzelevim&wt_gl=cpc.elk.beyazesya-buzdolabi-mda.pla&gclid=EAIaIQobChMIwZqt3tzp2wIVhkAbCh0bNwxDEAQYASABEgKaKvD_BwE
Bosch SMS46JI00T Inox Bulaşık Makinesi -www.hepsiburada.comBosch SMS46JI00T A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/bosch-sms46ji00t-inox-bulasik-makinesi-p-HBV0000092192?magaza=%C4%B0nce%20hesap&wt_gl=cpc.elk.beyazesya-bulasik-makinesi-mda.pla&gclid=EAIaIQobChMI_7eT09zp2wIVl4XVCh1UDQ5YEAQYAiABEgJhG_D_BwE
BOSCH KDN56PI32N NoFrost, Üstten Donduruculu Buzdolabı -www.bilisimport.comBuzdolabı Fiyatları ve Modelleri| En iyi & en ucuz Buzdolabı Fiyatları ve Modelleri | Bilisimport.com.trhttps://www.bilisimport.com/urun/bosch-kdn56pi32n-nofrost-ustten-donduruculu-buzdolabi?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
-
Can hocam selamlar,
Dolap iç kokusundan (internette anlatılan tüm yöntemleri denedim koku sorununu aşmak için, kesilse de yine başlıyor, yada illaki içindeki tüm yiyeceklere nüfüz ediyor), neredeyse 10 senedir çektiğimiz gece uyandıracak kadar olan buz kırma sesinden :) sebze/meyvelerin 2 günde tazeliğini ve diriliğini yitirmesi, kahvaltılıkları çok kısa süre tazeliğini yitirmesinden bıktığımız için evdeki Siemens KD40NA 00 NE buzdolabını emekli etmenin vakti geldi, kendisiyle uğraşamayacağım artık .
Kafamda ve sizin yazdıklarınızda bütçe ve kullanışımıza göre 4 model'e indirdim fakat fiyat ve yaklaşık iç hacim bir birine yakın olduğu için kararsız kalıyorum . (Altus'a göre LG'nin yaklaşık %6 , Liebherr %13, Hitachi %16 daha az yıllık elektrik tüketimi var).
LG GC-M502HLHM - Altus AL 375 NSX - Liebherr CTNef 5215 - Hitachi VG540PRU3 arasında seçim yapılmak gerekirse sizin ilk terciniz/siralamanız hangisi olur ?@@CAN@
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multigen -- 23 Haziran 2018; 16:54:20 >
-
Öncelikle mutluluklar dilerim.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam
Can Hocam,
Ben de evlilik arifesindeyim , bugün bosh mağazasında 3 adet ürün beğendim. Daha diğer markaları inceleme fırsatım olmadı.
Aşağıdaki ürünler için yorumlarını rica ederim.
Bosch WAT24480TR Çamaşır Makinesi -
https://www.hepsiburada.com/bosch-wat24480tr-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-MTBOSCWAT24480TR?magaza=g%C3%BCzelevim&wt_gl=cpc.elk.beyazesya-buzdolabi-mda.pla&gclid=EAIaIQobChMIwZqt3tzp2wIVhkAbCh0bNwxDEAQYASABEgKaKvD_BwE
Bosch SMS46JI00T Inox Bulaşık Makinesi -
https://www.hepsiburada.com/bosch-sms46ji00t-inox-bulasik-makinesi-p-HBV0000092192?magaza=%C4%B0nce%20hesap&wt_gl=cpc.elk.beyazesya-bulasik-makinesi-mda.pla&gclid=EAIaIQobChMI_7eT09zp2wIVl4XVCh1UDQ5YEAQYAiABEgJhG_D_BwE
BOSCH KDN56PI32N NoFrost, Üstten Donduruculu Buzdolabı -
https://www.bilisimport.com/urun/bosch-kdn56pi32n-nofrost-ustten-donduruculu-buzdolabi?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
Alıntıları Göster
Öncelikle buzdolabını kesinlikle tavsiye etmediğimi söyleyeyim. Fiyatını görünce şaşırdım, asla hak etmiyor. Yukarıda çeşitli markalardan buzdolabı tavsiyelerim oldu, isterseniz bir inceleyin aklınıza yatan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Çamaşır makinesi güzel, ama çok daha uygun fiyata Profilo CMG140DTR modelini tavsiye ederim, BSH üretimi denk modellerdir. Üstelik 1400 devir olması da cabası.
Bulaşık makinesi yine iyi bir model, aynısını Profilo BM6480MA olarak bulabilirsiniz, daha uygun fiyatlıdır. Ama yaklaşık Bosch modeli fiyatına Profilo BM6482MA modelini öncelikli tavsiye ederim. Bunun dışında Hotpoint Ariston HFC 3C26 PF X modeline de bakabilirsiniz. Whirlpool üretimidir. Forumda beyaz rengini alan bir arkadaşımız vardı, yıkamasından memnun olduğunu yazmıştı.
-
Kesinlikle Liebherr öncelikli tercihim olur. Daha sonra LG, Hitachi ve son olarak Altus şeklinde sıralardım ben olsam.quote:
Orijinalden alıntı: multigen
Can hocam selamlar,
Dolap iç kokusundan (internette anlatılan tüm yöntemleri denedim koku sorununu aşmak için, kesilse de yine başlıyor, yada illaki içindeki tüm yiyeceklere nüfüz ediyor), neredeyse 10 senedir çektiğimiz gece uyandıracak kadar olan buz kırma sesinden :) sebze/meyvelerin 2 günde tazeliğini ve diriliğini yitirmesi, kahvaltılıkları çok kısa süre tazeliğini yitirmesinden bıktığımız için evdeki Siemens KD40NA 00 NE buzdolabını emekli etmenin vakti geldi, kendisiyle uğraşamayacağım artık .
Kafamda ve sizin yazdıklarınızda bütçe ve kullanışımıza göre 4 model'e indirdim fakat fiyat ve yaklaşık iç hacim bir birine yakın olduğu için kararsız kalıyorum . (Altus'a göre LG'nin yaklaşık %6 , Liebherr %13, Hitachi %16 daha az yıllık elektrik tüketimi var).
LG GC-M502HLHM - Altus AL 375 NSX - Liebherr CTNef 5215 - Hitachi VG540PRU3 arasında seçim yapılmak gerekirse sizin ilk terciniz/siralamanız hangisi olur ?@@CAN@
-
Bugun Liebherr'i gormeye gittik,hanim icinin yeteri kadar buyuk olmadigini soyledi,mecburen patronu dinleyip vazgectik. Aslinda ben direk satian almaya gitmistim ama emir demiri kesti. :)
LG'ye yoneldim,asagidaki 3 modelden birini dusunuyorum.
LG GC-B559EQQZ
LG GC-A502HLHU
LG GC-B559PLCZ
Bu urunler hakkinda yorum ya da alternatif urun onerisi rica etsem ayip etmis olur muyum?
3 modeli de tercih edebilirsiniz, LG buzdolaplarını genel olarak tavsiye ederim. Ama mutlaka yerinde incelemeyi unutmayın tabiquote:
Orijinalden alıntı: rapBiTT
Bugun Liebherr'i gormeye gittik,hanim icinin yeteri kadar buyuk olmadigini soyledi,mecburen patronu dinleyip vazgectik. Aslinda ben direk satian almaya gitmistim ama emir demiri kesti. :)
LG'ye yoneldim,asagidaki 3 modelden birini dusunuyorum.
LG GC-B559EQQZ
LG GC-A502HLHU
LG GC-B559PLCZ
Bu urunler hakkinda yorum ya da alternatif urun onerisi rica etsem ayip etmis olur muyum?
PLCZ olani yarin almaya karar verdik.quote:
3 modeli de tercih edebilirsiniz, LG buzdolaplarını genel olarak tavsiye ederim. Ama mutlaka yerinde incelemeyi unutmayın tabi
Alıntıları Göster
Bugun 3 modeli de magazada inceledik.
HLHU'daki pencere ozelligi guzel gozukuyor ama bizim pek kullanacagimiz birsey degil acikcasi.
EQQZ modelinin sogutucu bolumunde 2 tane sebzelik var,dolayisiyla normal raf olarak kullanim alani kisitliyor.
Bu 3 model icinde en uygunu PLCZ gibi duruyor.
Insallah pisman olmayiz.
-
Hocam iyi geceler,
Biz de Arçelik 570505 MB modeli ile LG GC-B559EQQZ arasında kaldık. Rica etsem bu iki ürün arasın da tercihinizi belirtir misiniz? -
Ben olsam LG modelini tercih ederim, diğer model de kötü değil. Yine de yerinde görmenizde fayda var, bana kullanışlı gelen size kullanışsız gelebilir vs.quote:
Orijinalden alıntı: fa1yan0s
Hocam iyi geceler,
Biz de Arçelik 570505 MB modeli ile LG GC-B559EQQZ arasında kaldık. Rica etsem bu iki ürün arasın da tercihinizi belirtir misiniz?
teşekkür ederiz.quote:
Ben olsam LG modelini tercih ederim, diğer model de kötü değil. Yine de yerinde görmenizde fayda var, bana kullanışlı gelen size kullanışsız gelebilir vs.
Alıntıları Göster -
LG GC-B559EQQZ
4 aydır kullanıyorum, şu anda karşılaştığım tek problem dolabın bulunduğu konumun tam yanında duvar olması, kapağı açınca buzluktaki rafları çekerken buzdolabı kapağına takılıyor. Sizin de konumuna dikkat etmenize tavsiye ederim. Diğer türlü çok memnunuz hiçbir problemi yok. Hatta bayramda memlekete gitmiştik 4 günlüğüne, bayramın ilk günü çocuklar priz ile oynarken tüm apartmanın şalterleri attırmış. Geldiğimizde direk buzluktaki yiyeceklere koştuk ama hiç birisinin buzları bile erişememişti çok şaşırdık. Koku yok, buzlanma yok, sebzelerde bozulma yok, hydrefresh çalışmadı zaman 40db sesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxer1 -- 24 Haziran 2018; 8:6:36 > -
teşekkür ederim Can hocam. -
Dun aldigimiz lg b559elqz buzdolabini bugun getirip kurdular ama dolabin icin suana kadar sogutmadi.Yaklasik 5 saat oldu.
Buzluk kisminda bi sorun yok ama dolabin sicakligi 4 dereceye ayarli olmasina ragmen ici yeteri kadar soguk degil.
Urunde sorun mu var acaba?
Soğutucu kısmında yan duvarda veya farklı bir yerde bir etiket olmalı gerçi LG'de gördüğümü hatırlamıyorum da, eğer cihazın içindeki soğukluk yeterliyse "OK" şeklinde bir ibare görürsünüz, ama 8°C ve üzerinde bir sıcaklık varsa siyahtır. İlk çalışma için soğutmanın uzun sürmesi normal diye düşünüyorum, sonuçta yaz ayındayız.quote:
Orijinalden alıntı: rapBiTT
Dun aldigimiz lg b559elqz buzdolabini bugun getirip kurdular ama dolabin icin suana kadar sogutmadi.Yaklasik 5 saat oldu.
Buzluk kisminda bi sorun yok ama dolabin sicakligi 4 dereceye ayarli olmasina ragmen ici yeteri kadar soguk degil.
Urunde sorun mu var acaba? -
Kurulumu yapan personelin telefonunu buldum az once.
Hava da sicak oldugu icin bi 24 saat gecmesinin faydali olacagini soyledi.
Yarin aksama kadar bekleyecegim,olmazsa degisim talep ederim.
Tekrar selamlar Can hocam,
LG LG GC-B559EQQZ ile LG GC-B559ELQZ A++ arasında incelediğim kadarıyla bir fark yok, sizin bildiğiniz herhangi bir fark var mı renk dışında?
LG LG GC-B559EQQZ Beyazquote:
Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam
Tekrar selamlar Can hocam,
LG LG GC-B559EQQZ ile LG GC-B559ELQZ A++ arasında incelediğim kadarıyla bir fark yok, sizin bildiğiniz herhangi bir fark var mı renk dışında?
LG GC-B559ELQZ İnox versiyonudur.
Hiçbir özellik farklı yoktur.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X