Şimdi Ara

Her foruma baktım bi çözüm bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunumu nasıl anlatıcam onu dahi bilmiyorum ama bir yerden başlıyorum.
    Öncelikle utorrent deamont tools ne biliyım bu tür programlar çok geç açılıyor açılınca da bilgisayar deli gibi kasıyor nereye tıklasam yanıt vermiyor oluyor bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum.
    Birde diyelim ki opera kullanarak bi dosya indirdim. Indirdiğim klasör ü açmaya kalkınca yarım saat üstteki çubuk doluyor sonra indirdiğim kurulum dosyasını açmaya kalkarsam pc gene kafayı yiyor. Ne yapmam lazım. Parasal yönden sıkışık bi durumdayım yardımlarınızla halledelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - Sistem özelliklerin nedir ? , Format Atın ne diyeyim
  • Birde oyun oynuyorum o zaman kasmıyor pes12 medieval2 total war falan oynuyorum tık yok utorrent açınca kafayı yiyor pc kaç kere virüs taramasından geçirdim gene birşey bulamadı

• Hdd dolumu ?

• DoomKing kullanıcısına yanıt
    Hdd derken C ve D yi soruyorsun sanırım. Hayır dolu değil 3 de 1 i boş nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: exxonn

Hdd derken C ve D yi soruyorsun sanırım. Hayır dolu değil 3 de 1 i boş nerdeyse

Disk birlestirme ve ccleaner kullanin duzelmezse format atin

• DoomKing kullanıcısına yanıt
    Ccleaner kullanıyorum zaten ama disk birleştirme hiç yapmadım uzun sürdüğü için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • exxonn E kullanıcısına yanıt
    Disk cok bolunduyse sorun ondandir.

• görev yöneticisinde performansın ve aynı başlık altında kaynak izleyicinin resmini atarmısın.
    genelde HDD ve HDD kablosu problemlerinde bu dediklerini yaşıyabilirsin.. Format kesin çözüm olmuyor her zaman..
  • defrag yapmanın faydası olacağını sanmam en basit bi geri yükleme yapin olmazsa format donanimsalmi yazilimsalmi öğrenmiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 10 Kasım 2013; 22:31:10 >
  • Bilgisayar babamın iş yerinde kaldı gelince bakacam arkadaşlar cevaplar için sağ olun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.