Şimdi Ara

Her gün 3 saat yol çekiyorum (Beylikdüzü Fatih)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ailem istanbulda yaşadığı için onlarla kalıyorum.
    Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yarım saat geç kalsam 10 dkda bir arıyolar. Maddi anlamda çok iyi oluyor ama insan bir zaman sonra sıkılıyor.
    Sizce ne yapmalıyım 1.300-1400 TL gibi bir param oluyo burslarla beraber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir dışında bi üniye geç günlük 3 saat yol çekilir mi

• MechaZix M kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrı eve çıksam diyorum bütçem yeter mi bilmiyorum. Bir arkasim var seneye çıkalım diyo
    Başka şehir olmaz bu arada bölümümden ve yerden mutluyum.

• Tek çözümün eve çıkmak gibi görünüyor

• Ben de büyükçekmece-fatih yolu çekiyorum çoğunlukla ayakta :D hangi üniye gidiyorsun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şehir dışı üniversite hayatı için çok güzel bence akşam arkadaşlara kalmaya gidiyorum ailemin haberi dahi olmuyor
  • ben beylikdüzü-kadıköy yapıyorum hocam metrobüsle 1 saat sürüyor memnunum metrobüse gelmek için de 76y veya 145 biniyorum rahat rahat yaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara'da okuluma giderken aynısını yaşıyorum. 1.5 saat gidiş, 1.5 saat geliş 3 saatim yola gidiyor. En temiz çözüm eve veya yurda çıkmak ya da evde araba varsa ona çökmek.
  • Moruq gelirinde varmis kredi cek araba al arkadasin varsa civarda onuda al yakit paran cikar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normal bence 1.5 saat İstanbul için.

• aynısını ankarada yaşıyorum ama benim aylık gelirim seninki kadar olsa kesin aparta falan çıkardım çünkü aile yanında okumak tamamen dert, sosyal hayatın sıfır ve kız arkadaştan cinsellikten falan hiç bahsetmiyorum bile imkansız şeyler maalesef aile evinde yaşıyorsan.
    hergün 1.5-2 saat gidiyor ve yine aynı şekilde dönüyorum, günde toplam 6 defa toplu taşıma kullanıyorum.

bugün tatil olmasına rağmen yine geldim, az önce bir tane espresso çaktım cin gibiyim akşama kadar kütüphanede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 29 Ekim 2019; 9:56:40 >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    sincan damı oturuyon
  • garnçon attrayat G kullanıcısına yanıt
    Eve çıkmak için 1800-2000tl aşağısı kurtarmaz özellikle istanbulda ve yol çekmemek için üniye yakın yerde

• kimanuel kullanıcısına yanıt
    İstanbul üniversitesi hocam

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Hocam araba zor gibi
    Şahin filan değilse tabi :)

• garnçon attrayat G kullanıcısına yanıt
    iühf desiniz sanırım hocam peki sosyal ortamınız nasıl ? hukuk fakültelerinde devam zorunluluğu olmadığı için çevre yapmanın zor olduğunu duymuştum doğru mu ?

ilk seneden eve çıkan arkadaşlarınız var mı ? veya öğrenci evinde kalan tanıdıklarınız gerçekten anlatılanlar gibi karılı kızlı bir sosyal hayat mı yaşıyor
  • Hocam sosyal ortamı iki haftada kurdum sınıfta 70- 80 kişi ile sohbetim var. Çok samimi olduğum arkadaşlarimda oldukça fazla. Ama okulda tek başına dolaşan tiplerde var. Biraz kişide bitiyor.
    Arkadaşlarimin çoğu yurtta veya benim gibi İstanbullu olduğu için ailesiyle kalıyor. Zaten ilk sene ayrı bir eve çıkan yok gibi bir şey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.