Şimdi Ara

Her Güzel Şeye Elveda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama bana sorarsanız 90 yaşında gibiyim artık bunaldım hayattan (offfffffffffffffff)
    ne yapacağımı bilmiyorum okul ii gitmiyor bırakmak istiyorum ama ilerde bişi olamayacağım korkusuyla hep bu monoton hayatıma devam ediyorum...
    okul kötü hayat kötü her şey kötüüüü...
    aileme fazlasıyla yük oluyorum okul için zaten bişi yapabildiğimde yok boşuna yük oldum ama artık buraya kadar demenin zamanı geldi galiba (offfffffffffffffffffffffffffffff)
    artık yaşamamın pek bi manası yok bence.!
    ölümün herkes için iyi olacaktır.... okula devam etsem dert bıraksam geleceğim olmayacak kafam allak bullak delirecem yada ........
    evet yada dediğim şıkkı seçtim
    şimdiden herkese bir elveda...(yaşam neden bu kadar acımasız????)

• şiii olm bi dur bi konuşalım neyse sorunun topluca paylaşalım öle hemen yazıp kurtulmak olmaz.

bu dünyada tek derdi olan senmisin? milletinde var ama onlar bu yöntem ile çözmüyor .

sen yazmaya dewam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin

şiii olm bi dur bi konuşalım neyse sorunun topluca paylaşalım öle hemen yazıp kurtulmak olmaz.

bu dünyada tek derdi olan senmisin? milletinde var ama onlar bu yöntem ile çözmüyor .

sen yazmaya dewam et
    kardeş yapacak bişeyim kalmadı artık lisedeyim terk edersem bişi olamıcamı biliyorum deva edersemde severek isteyerek değil hevesim yok ailem bi yandan offffffffffffffffffffffffffff deliricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: never_on_moon

kardeş yapacak bişeyim kalmadı artık lisedeyim terk edersem bişi olamıcamı biliyorum deva edersemde severek isteyerek değil hevesim yok ailem bi yandan offffffffffffffffffffffffffff deliricem

Alıntıları Göster
    tobin453@gmail.com gel konuşalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: never_on_moon

bunlar herkesin başına gelen vakaalar. zamana bırak kendini düzelecektir herşey..

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

bunlar herkesin başına gelen vakaalar. zamana bırak kendini düzelecektir herşey..

Alıntıları Göster
    kardeş madem ailene yük olduğunu düşünüyorsun , açıköğretim ve akşam sanat okulları var oradan devam edip , gündüzleri de çalışabilirsin

para biriktiremesen bile en düşük ihtimalle her türlü masrafını kendin karşılarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: YanlızTürk

kardeş madem ailene yük olduğunu düşünüyorsun , açıköğretim ve akşam sanat okulları var oradan devam edip , gündüzleri de çalışabilirsin

para biriktiremesen bile en düşük ihtimalle her türlü masrafını kendin karşılarsın

Alıntıları Göster
    pes etmek bu kadar kolay olmamalı...ailenin bekledii sadece ders çalışmandır...kendi hayatının iplerini eline al..tek tek herşeyi düzelt bunlar zor değil...içindeki enerjiyi çıkar açığa..

sen insansın ya doğadaki en mükemmel canlısın...heşeyi yapabilirsin kendine inan...

konuşmak istersen msn onur_atar@hotmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para her şey sayılabilir
    3 yıl önce açıldı
    Her şey için geç mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaddib

pes etmek bu kadar kolay olmamalı...ailenin bekledii sadece ders çalışmandır...kendi hayatının iplerini eline al..tek tek herşeyi düzelt bunlar zor değil...içindeki enerjiyi çıkar açığa..

sen insansın ya doğadaki en mükemmel canlısın...heşeyi yapabilirsin kendine inan...

konuşmak istersen msn onur_atar@hotmail.com

Alıntıları Göster
    olm saçmalama akıllı ol herkesin derdi var her derdi olan senin gibi düşünse dünyada adam kalmaz herşeyi oluruna ve zamana bırak her şey düzelir bunu unutma herşeyin ilacı zamandır

• quote:

Orijinalden alıntı: YILMAZKAN

olm saçmalama akıllı ol herkesin derdi var her derdi olan senin gibi düşünse dünyada adam kalmaz herşeyi oluruna ve zamana bırak her şey düzelir bunu unutma herşeyin ilacı zamandır

Alıntıları Göster
    buradaki esas mevzu tatminsizlik
    bu arkadaş için değil kendim için de olmak üzere insanlarda bir tatminsizlik mevcut
    hayatından memnun olmama durumu
    oysa bizden daha eski zamanlarda yaşayan insanların imkanlarında yaşamak zorunda kalsaydık ne yapacaktık
    hayatımız bu kadar kolaylaşmışken neden kanaat etmeyip şükür etmeyip isyan noktasına geliniyor
    demekki insanlar yetişirken bazı noktalarda eksiklikler var
    nasılki bir binanın temeli zayıf olunca en ufak sarsıntıda çöküyorsa
    insanlar içinde aynı temel bozuk olunca en ufak bir olumsuz durumda hemen dünya değiştirmeyi düşünüyor.
    oysa dünyaya geliş amacını bilen biri asla böyle hataya düşmez
    ben 29 yaşındayım
    ben kendimi bildim bileli kendime çeşitli hedefler belirlerim
    büyük yada küçük ulaşamasamda o hedefe doğru ilerlemeye çalışırım
    çalışmadan emek harcamadan hiçbir şey elde edilmiyor
    keşke şu an 18 yaşında olsam
    ne kadar güzel bir yaş
    ne güzel bir sermaye

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

kardeş yapacak bişeyim kalmadı artık lisedeyim terk edersem bişi olamıcamı biliyorum deva edersemde severek isteyerek değil hevesim yok ailem bi yandan offffffffffffffffffffffffffff
    LİSEDE OLCAM TERK ETCEM!!! YA VARYA İMKAN VERSELER O ORTAMA BİNLERCEDEFA GİRMEK İSTERİM!!! BİDE 20 YAŞINA GEL ASKERLİKLE BOĞUŞ GÖREYİM SENİ

• quote:

Orijinalden alıntı: morcin

buradaki esas mevzu tatminsizlik
    bu arkadaş için değil kendim için de olmak üzere insanlarda bir tatminsizlik mevcut
    hayatından memnun olmama durumu
    oysa bizden daha eski zamanlarda yaşayan insanların imkanlarında yaşamak zorunda kalsaydık ne yapacaktık
    hayatımız bu kadar kolaylaşmışken neden kanaat etmeyip şükür etmeyip isyan noktasına geliniyor
    demekki insanlar yetişirken bazı noktalarda eksiklikler var
    nasılki bir binanın temeli zayıf olunca en ufak sarsıntıda çöküyorsa
    insanlar içinde aynı temel bozuk olunca en ufak bir olumsuz durumda hemen dünya değiştirmeyi düşünüyor.
    oysa dünyaya geliş amacını bilen biri asla böyle hataya düşmez
    ben 29 yaşındayım
    ben kendimi bildim bileli kendime çeşitli hedefler belirlerim
    büyük yada küçük ulaşamasamda o hedefe doğru ilerlemeye çalışırım
    çalışmadan emek harcamadan hiçbir şey elde edilmiyor
    keşke şu an 18 yaşında olsam
    ne kadar güzel bir yaş
    ne güzel bir sermaye

Alıntıları Göster
    HER ZORLUKLA BERABER BİR KOLAYLIK VARDIR

Dünyayı Allah insanları imtihan etmek için yaratmıştır. Ve imtihanın gereği olarak her insanı bazen bolluk ve güzellik vererek, bazen de şiddetli sıkıntılara uğratarak dener. Olayları, Kuran'da bildirilen gerçeklere göre değerlendirmeyen insanlar, karşılaştıkları zorluklar karşısında ne yapacaklarını bilemez, karamsarlığa kapılır, ümitsizliğe düşerler. Oysa Kuran'da Allah'ın bu konu ile ilgili olarak bildirdiği ve ancak samimi bir imana ve teslimiyete sahip olan kulların görebildiği önemli bir sır vardır. Bu sırrı Allah şöyle bildirmiştir:

Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. (İnşirah Suresi, 5-6)

Allah'ın ayetlerde bildirdiği gibi, yaşanan durum ne kadar zor ve içinden çıkılması güç gibi görünüyorsa da, Allah müminler için mutlaka o durumdan çıkmayı kolaylaştıracak, söz konusu zorluğu hafifletecek bir sebep yaratmıştır. Mümin güzel bir sabırla sabrettiğinde ve sabrında sebat gösterdiğinde, tüm zorluklarla beraber Allah'ın kolaylık verdiğini görecektir. Nitekim Allah başka ayetlerinde de Kendisinden korkup sakınan kullarına yol göstereceğini, onları nimetlendireceğini ayetlerde şöyle müjdelemiştir:

… Kim Allah'tan korkup-sakınırsa, (Allah) ona bir çıkışyolu gösterir ve onu hesaba katmadığı bir yönden rızıklandırır. Kim de Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter… (Talak Suresi, 2-3)

Unutma, her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır. Bunun bazen farkına varamayabiliriz, ama bundan emin ol ve içini ferah tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmiyor

Dünyayı Allah insanları imtihan etmek için yaratmıştır. Ve imtihanın gereği olarak her insanı bazen bolluk ve güzellik vererek, bazen de şiddetli sıkıntılara uğratarak dener. Olayları, Kuran'da bildirilen gerçeklere göre değerlendirmeyen insanlar, karşılaştıkları zorluklar karşısında ne yapacaklarını bilemez, karamsarlığa kapılır, ümitsizliğe düşerler. Oysa Kuran'da Allah'ın bu konu ile ilgili olarak bildirdiği ve ancak samimi bir imana ve teslimiyete sahip olan kulların görebildiği önemli bir sır vardır. Bu sırrı Allah şöyle bildirmiştir:

Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. (İnşirah Suresi, 5-6)

Allah'ın ayetlerde bildirdiği gibi, yaşanan durum ne kadar zor ve içinden çıkılması güç gibi görünüyorsa da, Allah müminler için mutlaka o durumdan çıkmayı kolaylaştıracak, söz konusu zorluğu hafifletecek bir sebep yaratmıştır. Mümin güzel bir sabırla sabrettiğinde ve sabrında sebat gösterdiğinde, tüm zorluklarla beraber Allah'ın kolaylık verdiğini görecektir. Nitekim Allah başka ayetlerinde de Kendisinden korkup sakınan kullarına yol göstereceğini, onları nimetlendireceğini ayetlerde şöyle müjdelemiştir:

… Kim Allah'tan korkup-sakınırsa, (Allah) ona bir çıkışyolu gösterir ve onu hesaba katmadığı bir yönden rızıklandırır. Kim de Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter… (Talak Suresi, 2-3)

Unutma, her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır. Bunun bazen farkına varamayabiliriz, ama bundan emin ol ve içini ferah tut.

Alıntıları Göster
    bunkar bi tek sanamı oluyor sanıyorsun ***never_on_moon
    benim durumum sendne beter..bide üstüne saglık sorunlarımla ugraş..
    buda gelir buda geçer..

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

buda gelir buda geçer..

Alıntıları Göster
    BANA REKLAM GIBI GELIO

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

buda gelir buda geçer..

Alıntıları Göster
    aman ne çekecen bu hayatı bee öldür gitsin kendini

edit: şaka lem valla bi de öyle bişi yaparsın ömür boyu vicdan azabı çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 29 Kasım 2005, 19:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

BANA REKLAM GIBI GELIO

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baboliulan

BANA REKLAM GIBI GELIO

ne reklamı ne diyorsun yawww aklın başındamı???

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmiyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bilinmiyor

KARDEŞİM SANA BIRAVO HELAL OLSUN ÇOK İYİ YAZDIN..

çok şey yazmak istiyorum ama bu yazının üstüne yazı yazmak sanırım olmaz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bilinmiyor

KARDEŞİM SANA BIRAVO HELAL OLSUN ÇOK İYİ YAZDIN..

çok şey yazmak istiyorum ama bu yazının üstüne yazı yazmak sanırım olmaz

Alıntıları Göster
    Bunalmayı bırak herşeyden bir ders ya da bir mutluluk çıkar kendine ve hiçbir zaman pes etme hep mücade et, akllı mantıklı ol hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma.

Bak kendi başlığını oku ne yazmışsın HER GÜZEL ŞEYE ELVEDA hem güzel şeyler olduğunu biliyorsun hemde hayat mücadelende pes edip bu güzelliklerden kendini yoksun bırakıyorsun, yapma etme... Şöyle bi dur derin nefes al ve düşün acaba doğru şeyimi yapıyorum ve sakın ama sakın Allah'a inancını yitirme dua et Allah'dan yardım iste

Mutsuz çaresiz olabilirsin ama umutsuz ve karamsar olma hiçbir zaman.

Ve hiç birzaman şu sözü aklından çıkarma;

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...

Bu arada okulu kafana takma sktr et okulu boşver süper olmaya çalışma geçmek için çalış liseyi bitir en azından ÖSS ye gir 4 yıllık kazanamasanda 2 yıllık bir üniversiteye git.

Eğer ailen meslek seçimi için baskı yapıyorlarsa onları karşına al ve şöyle de ;

"Ben ileride mutlu olacağım mesleği yapmak istiyorum " sadece bukadar... Hiç bir zaman bir anne baba evladının mutsuzluğunu istemez, aile bağlarını koparma.

sakın ama sakın canına kıymak gibi bir manyaklıklar yapma, sen güçsüz biri değilsin, gençsin akıllısın dinamiksin mantıklı düşünebilirisin, eğer pes etme yolunu seçersen ailenin ne duruma düşüceğinide unutma, evlat acısı en kötü şeydir.

Hadi kal sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Bunalmayı bırak herşeyden bir ders ya da bir mutluluk çıkar kendine ve hiçbir zaman pes etme hep mücade et, akllı mantıklı ol hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma.

Bak kendi başlığını oku ne yazmışsın HER GÜZEL ŞEYE ELVEDA hem güzel şeyler olduğunu biliyorsun hemde hayat mücadelende pes edip bu güzelliklerden kendini yoksun bırakıyorsun, yapma etme... Şöyle bi dur derin nefes al ve düşün acaba doğru şeyimi yapıyorum ve sakın ama sakın Allah'a inancını yitirme dua et Allah'dan yardım iste

Mutsuz çaresiz olabilirsin ama umutsuz ve karamsar olma hiçbir zaman.

Ve hiç birzaman şu sözü aklından çıkarma;

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...

Bu arada okulu kafana takma sktr et okulu boşver süper olmaya çalışma geçmek için çalış liseyi bitir en azından ÖSS ye gir 4 yıllık kazanamasanda 2 yıllık bir üniversiteye git.

Eğer ailen meslek seçimi için baskı yapıyorlarsa onları karşına al ve şöyle de ;

"Ben ileride mutlu olacağım mesleği yapmak istiyorum " sadece bukadar... Hiç bir zaman bir anne baba evladının mutsuzluğunu istemez, aile bağlarını koparma.

sakın ama sakın canına kıymak gibi bir manyaklıklar yapma, sen güçsüz biri değilsin, gençsin akıllısın dinamiksin mantıklı düşünebilirisin, eğer pes etme yolunu seçersen ailenin ne duruma düşüceğinide unutma, evlat acısı en kötü şeydir.

Hadi kal sağlıcakla

Alıntıları Göster
    Olum nerdesin hç girmiyorsun foruma Topic 'i açtın milleti meraklandırdın sonra gittin, sakın salakça bişeyler yap ha, yazık edersin kendine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Olum nerdesin hç girmiyorsun foruma Topic 'i açtın milleti meraklandırdın sonra gittin, sakın salakça bişeyler yap ha, yazık edersin kendine.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yazılımcı online

ark iyi ben onunla msn de konuştum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yazılımcı online

ark iyi ben onunla msn de konuştum

Alıntıları Göster
    şaka yapıo bence...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.