Şimdi Ara

Her Güzel Şeyin Bir Sonu Vardır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar uzun zamandır bu bölümdeyiz. Bunlar benim samimi düşüncülerimdir.
    Artık bu bölüm iyice cıvımaya saçmalamaya başladı , yeni nesil pokemonu bilmiyor bizlerde Pokemon'u unuttuk , unutturulduk .
    Hangimiz okulda pokemon izledim dediğinde dalga geçilmedi?(bkz: metin2 , ko , sro konuşmaktan başka bir şey bilmiyorlar)
    Geçen gün internet kafeye gittiğimde tüm pclerde ko ve metin2 oynandığını gördüm oysa 4 sene önce pclerin çoğunda crater açıktı.
    Eminimki bu konunun bile altına çok saçma cevaplar gelicektir.Bu bölümü yaşatmıya çalışan Rizeli53,Crash,ProBjk ayrı teşekkür ediyorum.

Yani neymiş cyrus'un serveri varmış açılacakmışta bölümün eski ruhu geri gelicekmişte felanda filanda.

Neyse Uzun Zamandır Çok Az Mesaj Atıyordum , Artık Bölüme Çok Az Gireceğim ...
    İyi köyü anılarımız oldu , hata yaptıysam özür dilerim - kusura bakmayın .

Kendinize iyi bakın esen kalın Bu arkadaşınızıda unutmayın
    Bunlar pokemon oyunlarında kullandığım nickler:YineDc,TurkishSoldiers,AlparslanKurT,Alp,XYalnizKurTX,Moltres,HellOfGuard

Bir Mesaj Vardı Çok Hoşuma Gitmişti Yazanı Hatırlamıyorum Ama Galiba Şöyleydi :
    quote:

Bölümün ölmesinin en büyük sebebi millet artık büyüdü ve arkadan gelenler Pokemon'u bilmiyorlar.Herkes counter ve ko oynamaktan başka bir şey yapmıyor

Her hangi bir sorunuz ve yardıma ihtiyacınız olursa Özel Mesaj atmanız yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 8 Haziran 2011; 16:33:58 >

• Aqzına Saqlık Paşam.. En Doqrusunu Sen Yaptın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkySwoRd

Aqzına Saqlık Paşam.. En Doqrusunu Sen Yaptın..

Ağzına Sağlık Paşam... En Doğrusunu Sen Yaptın...
    Haklısın hiçbirşey burayı geri getiremez
    Dün bir xchat grubunda pokemon konuşuyorduk birisi şöyle dedi
    ßéßéMishiNiz LaN shiz ph0qhéM0N Né qéLiN Mt2 qhaphişaqh ßéN éNsh0N aNashıNıfıNdha izLédhiM ßéßé yhhaaa
  • Önce küle dönüşmedikten sonra, nasıl tekrar doğabilir ki
  • Eski ortam olmadığı konusun da herkez hemfikir sanırım.Oyun bolluğu ve pokemonun ilgisini kaybetmesi en önemli etkenlerden biri.
  • şu anda hemen cyrusu açıyım türk serveri sabit ip , ne değişcekki?
    eski muhabbet olmayınca

Herkese Teşekkürler
  • Öncelikle eyvallah Alparslan ne yaptıysak bu bölüm için yaptık Pokémon Tv konusu açtıp uzun sürmedi çöktü. Pokémon cyrus tarzınd ayapalım dedik olmadı. Aklıma fikir gelse gerçekleştirilicek zaman yok işte.

PokémonCrater dedik diğerlerini saymak istemediğim için en popüler olanı seçtim (zamanında) o kapandı. (%25)

Pco oynuyorduk tüm pokémon oyuncuları bölümü kısa ve özdü. (%50)

Konular ile yani paylaşımlar ile yaşatalım dedik o da olmadı (%100)

Elimizden geleni yaptık lakin devam edeceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Şey Gece Güzel..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Öncelikle eyvallah Alparslan ne yaptıysak bu bölüm için yaptık Pokémon Tv konusu açtıp uzun sürmedi çöktü. Pokémon cyrus tarzınd ayapalım dedik olmadı. Aklıma fikir gelse gerçekleştirilicek zaman yok işte.

PokémonCrater dedik diğerlerini saymak istemediğim için en popüler olanı seçtim (zamanında) o kapandı. (%25)

Pco oynuyorduk tüm pokémon oyuncuları bölümü kısa ve özdü. (%50)

Konular ile yani paylaşımlar ile yaşatalım dedik o da olmadı (%100)

Elimizden geleni yaptık lakin devam edeceğiz.

Mesajın Teşekkürler :)
    Oyuna girip girip çıkıyorsun HolyTank :) ?
    Bir sorunmu var.

• Konuna yazdım hatayı bu konuyu dağıtmayalım.
  • O kadar kolay pes etmeseydin be Alparslan.
    Yapabileceğimiz birşey yok yeni nesilin oyun zevki tartışmasız iğrenç.
    Ama yine de küçümsenmeyecek sayıda Pokémoncu arkadaş var.
    Ben asosyal hayatımı Pokémona adadım.Ayrıca bu yazın belki farklı bir projeyle karşınızda olabiliriz.
    Kısa zamanda dönmen dileğiyle...
  • Kaç sene oldu hala bi rpg oyunu yapılmadı pokemonun bir dragon age gibi.Hala cratermiş vortexmiş.
  • benim hayalimde bir oyun var ama asla yapamayız bnun için gamefoce joygame nintendoyla anlşmak lazım ama çok iyi bir fikrim var
  • Fikir işine deyinince herkesin kendine göre muhteşem fikirleri vardır.
  • quote:

Fikir işine deyinince herkesin kendine göre muhteşem fikirleri vardır.

Katılıyorum
    Önemli olan bu fikirleri hayata geçirebilmektir.

Edit :
    Canım Sıkılmıştı Yapıyım Dedim Harika Oldu

Bkz :

quote:

Orijinalden alıntı: gfx_25

quote:

1.Dağdan inme davranışlar dediğin senin deden filan dağdan inmedi mi ? Düzgün konuş
    2.Yapımcısı değilsen 2. mesajında "bunları yapmak benim için çocuk oyuncağı ;)" diyen sen değil misin ?
    3.Telif hakkına gelince bir oyunun aynısını yapmak fikir hırsızlığı yani telif hakkı olur. Sen şimdi burda telif hakkı mı diyorsun ?

Bizimde kendimize göre çıkarlarımız var.

1-Benim dedem seni ilgilendirmez?
    2-Ben bu konuyu buraya tartışma amaçlı getirmedim tanıtım amaçlı..
    3-Oynamayacaksanız milletin kafasını kurcalamayın çok iyisini biliyorsan yap ozaman biz gelelim oynayalım senin sunucunda.

fark varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 9 Haziran 2011; 15:08:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

O kadar kolay pes etmeseydin be Alparslan.
    Ben asosyal hayatımı Pokémona adadım.Ayrıca bu yazın belki farklı bir projeyle karşınızda olabiliriz.

Şu projeyi çok merak ediyorum eminim ki benim gibi bir çok arkadaş merak ediyordur .
    Bizi biraz bilgilendirirmisiniz.
  • Pokemonun ölmesinin sebebi
    1. Olgunlaşma. Pokemon oyunlarından bıkma, ben artık büyüdüm görüşüne kapılma.
    2. Nintendo
    3. Pokemon oyunu yapmak için yeterli çalışmayı, isteği, özveriyi göstermeme. Adam gibi Türk pokemon oyunu oynayamadık gitti. Hep pes ettiler, yalan oldu... Adam gibi oyun yapabilen de çıkmaz artık bana göre.
    4. Adam gibi pokemon oyunu yok ki oynasınlar? Vortex var ama hep aynı şeyler. Live battle gelmeyecek. Hep aynı oyunlar. Bir tek PCO var ama ona başlamak kolay devam etmesi zor. Gymler filan abartılacak derece zor. Sadece pokemon ustaları bu oyunu iyi ilerletebilir diye düşünüyorum. Hem de PCO oynamaktan sıkılmayacak biri.

Aslında hepimiz aynı oyunu oynasak bunların hiç biri olmazdı. Adam gibi oyun olsaydı da oynasaydık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Pokemonun ölmesinin sebebi
    1. Olgunlaşma. Pokemon oyunlarından bıkma, ben artık büyüdüm görüşüne kapılma.
    2. Nintendo
    3. Pokemon oyunu yapmak için yeterli çalışmayı, isteği, özveriyi göstermeme. Adam gibi Türk pokemon oyunu oynayamadık gitti. Hep pes ettiler, yalan oldu... Adam gibi oyun yapabilen de çıkmaz artık bana göre.
    4. Adam gibi pokemon oyunu yok ki oynasınlar? Vortex var ama hep aynı şeyler. Live battle gelmeyecek. Hep aynı oyunlar. Bir tek PCO var ama ona başlamak kolay devam etmesi zor. Gymler filan abartılacak derece zor. Sadece pokemon ustaları bu oyunu iyi ilerletebilir diye düşünüyorum. Hem de PCO oynamaktan sıkılmayacak biri.

Aslında hepimiz aynı oyunu oynasak bunların hiç biri olmazdı. Adam gibi oyun olsaydı da oynasaydık.

Elimizde Cyrus 2010 Server ve Client Mevcut , ama gmleri kolaylaştırp expleri düşürüp istediğimiz gibi ayarlarız ama
    gerçekten çok kötü PCO 2011 varken kimse zahmet etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

O kadar kolay pes etmeseydin be Alparslan.

Proje derken oyun anladım abi.Bu proje de bekletmekten öte geçemezse umudu kesicem iyice bu bölümden.
  • millet büyüdü diye bölüm bitmedi yani bu son bi kaç senede girenler ortalama poekmon oyunu oynayak küçük bi kısım crater kapanmadan önce ilk onda 2 -3 tane hesabınız olsun üstüne oyun kapansın siz bi daha uğraşırmısınız? hiç sanmıyorum ki bende uğraşmadım benim gibi onlarca insanda zaten o günden beri dogru dürüst poke oyunlarıyla uğraşmadı yani ben arada dsi de oynuom o kadar.
  • Eğer program bilgim olsaydı oyun yapabilirdik.Ama sadece oyun değil forum rpg tarzı şeylerde olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.