Şimdi Ara

Her iPhone'da Bulunması Gereken Uygulamalar Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
8
Favori
45.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmazsa olmaz dediğiniz mutlaka her iPhone'da bulunması gereken uygulamaları
    yanında parantez içinde açıklamasınıda belirterek yazabilirmisiniz?

Not: Oyunları yazmayın. Sadece uygulamalar.

• Facebook
    Twitter
    WhatsApp

En önemli 3 uygulama,bilmeyen varsa iPhone'u çöpe atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Facebook
    Twitter
    WhatsApp

En önemli 3 uygulama,bilmeyen varsa iPhone'u çöpe atabilir.

daha detay uygulamalarıda paylaşırsanız güzel olur
  • benim cevabım battery doctor. onun sayesinde %100ü görür görmez lak diye fişi çekmemek gerektiğini bi 30 40 dk daha beklemek gerektiğini öğrendim

bir kaç şarjdan sonra pili çok güzel kalibre ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fobinez

benim cevabım battery doctor. onun sayesinde %100ü görür görmez lak diye fişi çekmemek gerektiğini bi 30 40 dk daha beklemek gerektiğini öğrendim

aynen , battery doctor kullana kullana pil kalibre oldu.bende farkettim
  • AppZapp, AppGratis, Günün Uygulaması uygulamaları da benim için önemli. Çünkü iPhone'umu Jailbreaksiz kullanıyorum beleşe düşen uygulama takibi benim için önemli
  • Wallpapers HD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Wallpapers HD

hocam ben bilmiyordum bunu arattım appstoreda zilyon tane var link verebilmeniz mümkün mü?
  • Youtube ; youtube işte :)
    Facebook Messenger ; Facebook için messenger uygulaması.Mesajları daha hızlı yazıyoruz yanıtlıyoruz pratik.
    Foursquare ; Check-in yapıyoruz gittiğimiz yerleri,sosyal uygulama.
    WinAt9 ; Para kaynağımız
    Emoji ; Smileyleri yapmamızı sağlıyor.
  • Puffin browser
    Zede
    Mybackup
    Flash ligth
    Dropbox

Bunlar benim cok isime yarayan uygulamalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrihak

Puffin browser
    Zede
    Mybackup
    Flash ligth
    Dropbox

Bunlar benim cok isime yarayan uygulamalar.

zede uygulaması ne işe yarıyor?
  • Zedge yazicaktim eksik yazmışim duvar kağıtları var kullanışlı bir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Youtube ; youtube işte :)
    Facebook Messenger ; Facebook için messenger uygulaması.Mesajları daha hızlı yazıyoruz yanıtlıyoruz pratik.
    Foursquare ; Check-in yapıyoruz gittiğimiz yerleri,sosyal uygulama.
    WinAt9 ; Para kaynağımız
    Emoji ; Smileyleri yapmamızı sağlıyor.

Emoji icin uygulama yukluyorsaniz, iphone'dan anliyorum demeyin 😉

• Kesinlikle yuklenmesi gereken pek cok uygulama var. Ancak tune up pro radyo uygulamasi o kadar iyiki telefonla birlikte gelen bir uygulama oldugunu dusunuyorsunuz. Zaten boyle bir telefonda radyo olmamasi ilginc olurdu. 1 dolar karsiliginda dunya uzerindeki hemen hemen butun radyolari dinleyebiliyosunuz. En azindan suana kadar arattigim butun radyolar cikti, hem yerli hem yabancı. Uygulamanin bir cok ozelligi var. Ancak wifi uzerinden dinlemek daha mantikli. Tek sorun 3g datadan cok kota cekiyor.

• Tango - goruntulu konusma
    Viber - netten beles konusma
    Awesometv - video indirme
    Puffin - flas destekli browser
    Canlitv- netten tv izleme
    Dizitv - dizi
    Radyo - radyo
    Navigon turkey - en iyi navigasyon
    Bridge - inenleri muzik klasorune atma
    icleaner - ram temizleme
    Wifi fofum - wifi cekisini arttirma
    Airblue - bluetootla dosya paylasimi
    Contacts kit - rehber yedegini alip excel yapma
    Recognizer - sesi yaziya cevirme
    Slovoed - offline ceviri
    İtranslate - sesle ceviri
    Gplayer - altyazili video izleme
    Fakecall - sahte arama gelmesi
    Goodreader - yazili dokuman okuma

• AVPlayer
  • Tunein Radio: En kapsamlı radyo programı.
    8tracks: Kullanıcıların 8 şarkılık playlist upload ettiği modunuza göre müzik türü seçebildiğiniz şahane uygulama.
    Garageband: Apple'ın en kral uygulamalarından biri. Amatör olarak kendi şarkılarımızı yapabiliyoruz.

Dragon dictation: Uzun mesajları yazacağıma burayı kullanıyorum eğer kelimeleri tek tek ve seçilebilir söylerseniz 9.5/10 gibi doğruluk oranına ulaşabiliyor.

MindMeister: Algoritma oluştururken kullandığım şablon uygulaması.
    Mr Mood: Size günlük olarak modunuzu soruyor ve bir süre sonra size genelde hangi moddasınız onu gösteriyor :D

Fing: Bağlı olduğunuz wireless ağındaki bilgisayarları gösteren bir uygulama.

HeyCrowd: Canınız sıkıldığında eğlenceli anketlere oy verebildiğiniz bir uygulama.

Evenbrite: Size etkinlikleri gösteren yararlı bir passbook uygulaması.

Runtastic'in bütün uygulamaları :D

Dict Box: Offline ingilizce türkçe sözlük.

Memory: RAM'deki gereksiz kullanılan alanları temizleyen uygulama.

• quote:

benim cevabım battery doctor. onun sayesinde %100ü görür görmez lak diye fişi çekmemek gerektiğini bi 30 40 dk daha beklemek gerektiğini öğrendim

BatteryDoctor ı ben de denedim. Şarjdan sonra bekletme olayını acayip karşılayıp internette biraz araştırdım. li on pillerinde tam şarjdan sonra beklemenin anlamsız olduğuna dair şeyler okudum. Fakat kesin sonuçlara ulaşamadım.

Ama BatteryDoctor ı kullanarak şarj edersem her şarj 3 saate yakın süreceği için bu bana anlamsız geliyor. Bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plutonus

quote:

BatteryDoctor ı ben de denedim. Şarjdan sonra bekletme olayını acayip karşılayıp internette biraz araştırdım. li on pillerinde tam şarjdan sonra beklemenin anlamsız olduğuna dair şeyler okudum. Fakat kesin sonuçlara ulaşamadım.

Ama BatteryDoctor ı kullanarak şarj edersem her şarj 3 saate yakın süreceği için bu bana anlamsız geliyor. Bir bilginiz var mı?

hocam bir bilgim yok açıkçası tek bilgim bu uygulamayı eve geldiğimde şarja koyuyorum genelde yüzde yirmi falan kalmış oluyor ve 1 haftaya falan eve geldiğimde yüzde otuzlarda oluyor şarj. teli kullanan ben aynı ben :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plutonus

quote:

hocam bir bilgim yok açıkçası tek bilgim bu uygulamayı eve geldiğimde şarja koyuyorum genelde yüzde yirmi falan kalmış oluyor ve 1 haftaya falan eve geldiğimde yüzde otuzlarda oluyor şarj. teli kullanan ben aynı ben :)

Olumlu sonuç aldığınızı söylüyorsunuz yani. Ben de bir kez daha şans vermeyi düşündüm şu an :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.