Facebook'da demin gördüğüm bir paylaşım gözüme çarptı ve sizlerle paylaşmak istedim. En ufak haberi görüp milleti suçlu ilan eden, emtedik küfür bırakmayan forumdaşlarımız için gelsin. Haberlerdeki kaza haberlerinin %80i yalan haberdir yani haberi verir hikayeyı kendileri yazar. Bir genç varsa o genç normal hızda gitse bile günah keçisidir, aşırı hız yaptı diye gazla gitsin. Yol mu hatalı neden kaydı kaza neden oldu hiç araştırma. (makasçıları trafikte terör estirenleri ayrı tutuyorum.)
---
10 yıl aynı yastığa baş koyduğum, gözümüzün bebeği oğlumuzun annesi Pınar Avcıoğlu'nu, ne yazık ki geçtiğimiz Cumartesi akşamı bir trafik kazasında kaybettik. Acımız zaten büyük ve bu acıyı dindirebilecek boyutta bir teselli olduğuna inanmıyorum. Gönül isterdi ki bu anlarda sadece bu acımızı yaşayalım, yasımızı tutalım, ne denli çok anabilirsek o kadar analım. Ama bu ülkede insanın acısını bile yaşatmayacak şerefsizler var.İki akşam önce ATV ve Star TV Ana haber bültenlerinde, kazanın tüm suçunu Pınar'a yıkan, O'nu vahşice ve sorumsuzca araç kullanmakla itham eden yalan yanlış haberler yayınlandı. Dün akşam bu aşağıda gördüğünüz resmi kaza raporlarının da yardımı ile nihayet tekzip yayınlatabildik ve Pınar'a atılan bu iftirayı ortadan kaldırmayı, asıl suçluyu ortaya çıkarmayı başardık. Bakkala giderken bile emniyet kemerini takan, tanıdığım 16 yıl boyunca saatte 90 km'yi bir kere bile geçtiğini görmediğim Pınar'a bu şekilde iftira atanlarla illaki bir şekilde bir yerde hesaplaşma şansımız olacaktır. Kazaya sebebiyet veren şahsın eski milletvekili torunu olması nedeniyle adının saklanmaya çalışıldığı ve günah keçisi olarak da canımız Pınar'ımızın seçildiği de gün gibi ortadadır. Sorumlular hakkında tüm yasal haklarımız sonuna dek kullanılacak, bu işin peşi asla bırakılmayacaktır. Beni arayan, baş sağlığı dileyen ve "Yapabileceğimiz ne var?" diyen tüm dostlarımdan, bu raporun ve bu iletimin paylaşılmasını rica ediyor; kamuoyuna verilen kasıtlı yanlış bilginin, bir nebze olsun düzeltilmesini sağlamakta destek vermenizi istiyorum.