Şimdi Ara

Her Maç Kanser Oluyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama yine de oynamaya devam ediyoruz, oyunların amacı zevk almak eğlenmekse biz neden bizi kanser eden bir oyunu oynuyoruz sebebini cidden merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olmuyorum zevk de alıyorum.2 hafta öncesine kadar sürekli kaybediyordum bronzlar oyuna geliyordu gittikçe düşüyor kazanınca 14 lp felan geliyordu.şuan gold 2 yim serilerdeyim plata doğru çıkıyorum.ne değişti bakış açım değişti oyuna yanlış şeyler yaptığımı fark ettim düzelttim.
    birşeyler yanlışsa doğrusunu aramak lazım.
  • Oyunu bıraktım.

• Askerdeyim 5 ay kaldı, kanser olmayı bile özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Askerdeyim 5 ay kaldı, kanser olmayı bile özledim
    Hayırlı tezkereler hocam
  • Oyundan gerçekten zevk aldığım zamanlar 30 level olana kadar ki zamanlardı. Oyunda her an yeni şeyler öğreniyordum ve kazansamda kaybetsemde hiç farketmiyordu sonuçta çok büyük keyif alıyordum.
    30 level olduktan sonra direkt dereceliye başladım.
    Zamanla bu keyif azaldı, yeni şeyler öğrenmek ve arkadaşlarla güzel vakit geçirmek yerine lig basamaklarını tırmanırken aldığım keyif ile yer değiştirmeye başladı.

Yıllar böyle geçti ve son olarak oyun benim için tamamen bir ego kaynağı oldu.
    Amacım sadece lig çıkmak olmuştu. Bunu aslında erkenden farketmiştim ama oyunun bağlayıcı etkisi ile birlikte çok fazla vakit harcadım oyuna ve bu şekilde oluşan gerçek hayatımdaki başarı eksikliği sebebiyle yine oynamaya devam ettim. Kısır bir döngüye girmiştim.
    Etrafımda artık oynayan kimse kalmayınca oyunda bir amacım kalmadı ve zamanla hepten bıraktım oynamayı, mutluyum.
  • Cevap basit aslında, ne kadar inkar edersek edelim hepimizin içinde mevcut olan bir etken

E G O
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarlarınız başka oyun kaldırmadığı için mecburen oynuyorsunuzdur en azından benim öyleydi 2-3 yıl öncesine kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanser olmamayı öğrendiğinde oyun çok zevkli geliyor bana bir de lig yükselebilirsem tadından yenmiyor ben çok iyi oynarsam oyundaki diğer iyi oynayanları ekleyip sesli muhabbet ederek oynuyoruz benden büyük küçük ayrım yapmadan ekliyorum konuşuyoruz sohbet muhabbet ile atıyoruz maçlarımızı önemli olan hem sohbet muhabbet eğlenmek hem sinirlenmemek hem de lig yükselmek ya da buna çalışmak benimle aynı ligte olan eğlenceli bir gerçek arkadaşım olmadığı için malesef onlarla giremiyoruz o kötü oluyor sadece:/ oyundan keyif almıyorsanız daha da stresli insan yapıyor sizi bunu aşmadan oynamanız zararlı olur.
  • quote:

üni mezunu değil misin? 6 ay zaten askerlik daha ilk aydan özledin mi
  • quote:

naptın ya adam mı öldürdün sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 14 Mayıs 2018; 15:40:33 >
  • Bende bıraktım haftada bir kez oynarsam oynuyorum onda bile kanser oluyorsam oyundan çıkıyorum

• Atğm ;)

• quote:

Atğm ;)
    Senin gibi bi arkadaş para biriktireyim diye gitti sıkıntıdan parayı ezip geri geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.