Şimdi Ara

Her maçtan sonra milletin birbirinin takımına şike yaptı demesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunu anlamıyorum.Beşiktaşlısı galatasaraylısı fenerlisi hepsi her maç sonu gelip hakem, şike diyor.Allahaşkına kimin dediği doğru? Söyleyeyim.Kimse doğru DEĞİL.Ligdeki hakemler çöp.

Bana söyleyin tüm takımlar şike mi yapıyor? Anadolu takımlarını da izleyin.Orada da skandal kararlar var.Kimsenin dikkatini çekmiyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu fenerliler bile diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 22 Ocak 2018; 20:58:24 >
  • He de geç evet hatalı ve rezil kararlar varda hakem bu elektronik bi cihaz değil bu Futbolda hakem olduğh sürece yanlış kararlar her zaman olacaktır.

Attığımız ilk gol ofsayt 1 metre yanında yan hakem var görmüyor mu o 50 cm ofsaytı biz napalım ??

• Zamanında yapılan şikelere en ufak ceza dahi verilmeden üstü kapatılmaya çalışıldığı ve üzerine eski bir kulüp başkanı TFF başkanı olduğu için; taraftarlarda böyle bir paranoya oluşması çok normal.

İnsanlar nasıl kabullendi zaten anlamıyorum, şu an Dursun Özbek TFF başkanı olsa hiç bir kulüp taraftarı kabul etmez, ondan daha başarısız ve taraflı birisi TFF başkanı oluyor kimseden ses çıkmıyor.

En çok da Avrupa'dan 2 kupa getirdiğimiz zaman bile "Haluk Ulusoy yeaa" diyen Beşiktaşlıların, Demirören ile beraber 2 sene üst üste şampiyonluklarına ve lehlerine yapılan tonlarca hakem hatasına hiç ses çıkarmamaları ilginç. Herkes işine geldiği gibi...
  • Bu konularda benim tavrım gerekirse maç içinde hakemi de yeneceksin 1 gol yersen 2 gol atacaksın. Saha içinde bu reaksiyonu gösteremedikten sonra maç sonunda sabaha kadar bağır çağır hava cıva. Başkalarının maçı hakkında konuşanlara yapacak bir şey yok onlar illa bir kulp bulur, mesajlarını okuyup geçeceksin. Karşılık verirsen 1 iken 4 5 olurlar ortalık karışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi çıkar bilmem kaç zamandır hiç bir başarısı yok iken, başkanını federasyon başkanı yaparlar, bir anda şampiyon olmaya başlar,

Diğerinin başkanı, maçların sahada kazanılmadığını öğrendim falan gibi değişik laflar eder.

Sonra vay efendim neden öyle söylüyosunuz.
  • Takımlar şike falan yapmıyor.
    iddia ve yayıncı kuruluş federasyon eliyle şike yapıyor.
    bunu da bir takımın özelinde değil kendi ceplerine göre yapıyorlar. o an ne para getiriyorsa o.
    arada bir de veriyorlar böyle hakem tartışmalarını şike tartışmalarını ki ilginiz canlı kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.