Merhaba arkadaşlar opel astra 97 model 1,6 motor 16walf heckbek aracım var 270000 binde yağ yakıyor motorun çekışınde ilk marş baştığında ve rolantıde çalışırken rahatsız edici bir problem fark edemedım sadece yağ yakıyor bilgisine ve tecrubesıne ınandığım bır ustam var sadece opellere bakıyor bu araçların her 100000 binde bir segman değiştiğini ve bunun normal olduğunu söyledi doğruluk payı varmıdır???
1,6.motor yakar. Normal. Her 2000 km 2 litre yag ilave eden bir arkadas var. 98 model astra g universal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
97 astra 1,6 16walf aracıma 1000 km'de 1 lt yağ koyuyorum aracımı limitöre sokunca egzozdan mavı duman çıkıyor bu normal alamaz heralde... Birde motora konulan katkı malzemelerini tavsıye edermisiniz faydası varmıdır...
2002 astra var bende 140000'de otomatik lpgli çok memnunum. Öyle bir şikayetle gitmedim çok şükür.
hocam kafana o kadar takma opeller hep yakıyo o yaştaki arabalarda doğal yani.. sen yağına suyuna bakmayı ihmal etme .. bi de bi sıvı var yağ kaçağı varsa o sıvıyı araştır onu dökünce delikleri tıkıyor.