Şimdi Ara

Her Oyun Kasıyor Minecraft bile!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer aspire 5720G kullanıyorum pc baya eski 5 yıl felan oldu
    pc özellikleri: win7 64 bit intel core2 duo cpu T7300 2.00Ghz, ekran: Ati mobility radeon HD 2300

bu kasmalar oyun oynamaya başladıktan 20 dk sonra felan başlıyo 20. dakkadan sonra minecraft bile açsam açılırken o bile kasıyo ne yapmam gerekir

• biraz daha bilgi vereyim advanced system care yuklu pc de zaten herşey bu lanet programı yükledikten sonra oldu 2 hafta oncesıne kadar tıkır tıkır oynuyordum
  • 'Minecraft bile' demişsin minecraft, öyle sıradan bilgisayarların kaldırabileceği bir oyun değil, fazla küçümseme

soruna gelirsek işlemci ısınıyor olabilir,5 yıllık demişsin hiç bakım yapıp termal macun değiştirdinmi?
  • aldıgım gunku gibi hic temızlemedım ıcını bı format attırmaya goturdum altına fan aldım ama gene pc mın sol tarafı cok ısınıyo
  • 1 kez ice tea 1 kez de süt döküldü üzerine ama turp gibi çalışıyo hala
  • CPUdan yiyen bir virus olabilir. Malwarabytes anti malware free sürümünü indir tarat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxonn

biraz daha bilgi vereyim advanced system care yuklu pc de zaten herşey bu lanet programı yükledikten sonra oldu 2 hafta oncesıne kadar tıkır tıkır oynuyordum

Kardeş, asc den şikayetçisin ama, bu program çoğu sıkıntıya çözüm getiriyor. Ben bir kasma falan oldumu direk taratıyorum. Bir reset sonra eski hızına kavuşuyor. Sorunun ondan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Bu daha çok bilgisayarın ısınmasınlar alakalı arkadaşların dediği gibi. Tavsiyem oyuna girmeden önce temayı 98 stili yap, araç çubuğuna bak gereksiz uygulamaları kapat hızlanır. Asc ile de son bir kere tara sil sonra programı. Çünkü o aşağıda açık kalıyor, durmadan sistemi denetliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.