Şimdi Ara

her park sensörü tampon rengine boyanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
27.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2011 Yılında o zamanki aracım olan clio için Rotaca 241 bazırlı modelini taktırmıştım.15 Gün önce aracımı sattım.Takıldığından bu yana hiç bir sorun yaşamadım.Ne tozdan ne de basınçlı sudan etkilenmedi.Sadece köye gittiğimde veya çamurlu yollarda,yağ vs. bulaştığında hassasiyette biraz azalma oluyordu onu da herhangi bir park anında hafifçe bezle slince ortadan sıkıntı kalkıyordu.Hatta bir defasında Kırıkkale'de kırmızı ışıkta kafası iyi bir vatandaş aracıma arkadan vurdu.Tamponda çizik ve çatlak oluşmasına karşın sensörlerde herhangi bir etkilenme olmadı.O nednle şiddetle tavsiye ederim.Boyama konusunu bilmiyorum.Ankara'da taktırdığım usta boya garantisi var boyatabilirsin demişti ama arç lacivert olduğu için sorun olmamıştı rengi.Şimdi ise durum değişti aracım kırmızı ve kırmızı lensli bakıyorum.Olmazsa yine aynı markayı alıp boyatacağım.Çok memnudum çünkü...
  • ben 6 aydır kullanıyorum sonradan park sensörü taktırdım. makinayada girdim tazyikli suylada yıkadım problem yaşamadım. benim tampon siyahtı park sensörüde siyah olunca sorun yaşamadım.

[simage]
     her park sensörü tampon rengine boyanır mı?
    [/simage]
  • boyatmayın..boyayınca uzerinde iki kat boya olur hassaslıgı gider..tutukluk yapar..sensor manyetik calısır..ana rengi siyah olursa ustune gri boyanırsa iki kat boya olmus olur.
    fabrika orjinal arabalarda..sensor ham durumdayken ilk boyasî fabrika aracın ana boyasî olur yani tek kat boya olur.
    fabrika cikisi aracin sensoru tek kat araca uygun boyadir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne konuymus arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyin 3. park sensörü babamın hala boyatıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.