Dowhangdada rastladım kendilerine hotandada rastlayınca serverın 1/4 ünün bot olduğuna kanaat getirdim
Ama eminim ki bu tarifeyi sadece saturne değil bütün oyuna uyguluyodur joymax.
Bi aralar sırf sw lar dolsun ve millet premium alsın diye constantin de 100-200 tane 1 lv karakter yığılmış bekliyordu.Hâlâ duruyor mu o varlıklar ?
Azda olsa hala var onlar serverlarda
Onların kullandığı programı istiyorum vermiyor adiler Clientles modda Stall networkde elixir satıyor onlar, satıldıkça dolduruyor
Aynen dediğiniz gibi satılan itemin yerine yenisini otomatik olarak dolduruyorlar ki sadece elixirla sınırlı değiller :) reverse global vs itemler içinde aynı program kuruluyor :D
Arkadaşlar peki bu resimde görünen yerdeki bot 'lar ne yapıyor ? 24 saat oradalar..aklıma gelen tek şey ucuza item koyulduğu zaman çekip kendi istedikleri fiyattan satan bir programlarının olduğu ?
hayır dostum yukarda da bahsetmişler zaten elixir koyuyorlar :)
Eskiden gbotlar 250 k dan elixir weapon satarlardı o zamanları özledim... Sro acayip pahalılanmış 76+5 silaha 150 m isteniyor. Birde hızlı alım vardı F tuşuna basıp yaptığımız o kaldırıldı mı ?
konsey geldi onun yerine sanırım.. artık stall başında beklemek gerekmiyor..
Tam berbat ettiler oyunu, gıkı çıktı artık
adamlar para kasıp satıyolar işte internette falan onların bi nevi artıları da var eksileri de işte anlayana :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme