Şimdi Ara

Her serverda lvl farketmeksizin charlarınız 7/24 bota bağlanır ! (iSROBOT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: themyth_1905

Ben yazdım charınız soyulur veya banlanırsa sorumluluk kabul etmem diye.

Bunu yazmamın nedeni banlanmaya birşey yapamıyacagımdan.

Soyulmaya gelince ise kesinlikle soymam bu işler karşılıklı güven ister.Şimdi sizden gizli sorunuzu fln isteyip şifrenizi değiştiririm.Soyulursa sorumluluk ta bana ait olur.O zamanda gizli sorunuzu vermezsiniz.Siz gizli sorunuzu vermeyin diye yani bilgilerinizi ögrenmeyeyim diye bunu yazdım.

Soyacagımdan korkuyorsanız Bankanızı boşaltırsınız,üstünüze NPC silah item dizer bide pot parası atarsınız.Soyacak bişey koymazsınız zaten soymam.Sadece içiniz rahat olsun diye söyledim.. ;)

Hols ile ayrıntıları konuşup anlaştık.İtemlerini üstüne dizim inventorysini boşaltacak 10-15m pot parası bırakacak charda bankasını da ezik charına atacak. ;) 86 lvl charı bırakıyor Hols :)

Charlarınıza hiçbir şekilde hiçbir şey soyulmaiçalınma gibi birşey olmayacaktır ;)

• Hols msneye gelmeyecek misin ?
  • oke
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hols

ben en çok isro-bot olmasına çok sevındım çunku dc yıyınce kendısı denıyor durmadan denıyor pre olmasa bıle 1-2 saate kesınlıkle gıder bu durumda pek israfın olmaz diger bu işle ugraşan arkdaşlarım sbot tercıh edıorlar bu durumdada sbot kendısı denesede pre olmadan oyuna gırmıormuş duyduklarım bunlar serverı seçemıyormuş.Yanı pre sorunu ortadan kalkıyor çıkardıgım ana fikir bu

sbot + anticaptcha ikiliside bunu yapıyor. isro satış fiyatı yüksek bende yüksek yapıyorum diyorsunuzda sbot al bu fiyattan yap. sen kâra geçersin. niye bu kadar isrobotta kastın anlamadım ?
  • Şüpheli Geldi Bana Ana Hadi Hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0bb3n59

Şüpheli Geldi Bana Ana Hadi Hayırlısı

Bunu şimdiden söyleyip işimi bozmaya çalışma lütfen.Herhangi bir şikayet gelirse istediğinizi yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themyth_1905 -- 8 Haziran 2009; 22:33:44 >
  • Şu an Hols 86 nuker charını 300 silk e-pin ile beraber bana 1 ay bota baglamam için verecek.
    Geriye 8 charlık yerim var.

Bota baglatmak isteyen ...
  • Eğer bota koydunuz charların resimlerini buraya koyarsanız ve referanslık yapıcak birilerini bulursanız ( önceden alış-veriş yaptığınız bota koyduğunuz vs.) güven sağlamanız daha kolay olucaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Eğer bota koydunuz charların resimlerini buraya koyarsanız ve referanslık yapıcak birilerini bulursanız ( önceden alış-veriş yaptığınız bota koyduğunuz vs.) güven sağlamanız daha kolay olucaktır..

Hols 'un 86 nuker charını 1 aylık bota başlatır başlatmaz resmini koyacağım.

NOT : Charınızı bana bota baglamam için verdiğinizde istediğiniz zaman benden charınızın durumunu öğrenebilirsiniz.İstediğinizde resmini çekip anında yollayacağım msneden
  • Serverlar bakımdaymış Bugün salı demi ya of
  • Konu Güncellenmiştir...

1-) Gece bot servisleri eklendi.
    2-) Servisten yararlananlar bölümü güncellendi.Servis kapasitesi MAX. 5 chara düşürüldü.4 charlık yer halen boş.
    3-) Banner eklendi.
  • Bota bağlatmak isteyen ?

Gece servisleri ile daha uygun hale getirdik ...
  • AAA Logo ?
    Hayırlı İşler..
  • up eger bir aksılık çıkmassa yazın charımı kastırcam sonuçları sızede yazarım arkdaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

AAA Logo ?
    Hayırlı İşler..

Karıştırma AAA Logo 'yu hacım

Sağolasın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hols

up eger bir aksılık çıkmassa yazın charımı kastırcam sonuçları sızede yazarım arkdaşlar

Evet.İnşaallah Hols charını 1 aylığına bırakacak servisime :)
  • Bende 1 aylığına bota bırakacağım arkadaşa arkadaşa kefilimdir bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinhani_kurban

Bende 1 aylığına bota bırakacağım arkadaşa arkadaşa kefilimdir bir sorun çıkmaz.

Sağolasın.Senide Kastıracaklar Listesine ekledim.

Şu anlık okullar kapanınca ;

1-) Hols 'un 86 Nuker

2-) pinhani_kurban 'ın 61 Crossbow

charı 1 aylık bota bırakılacak...

Şu an kasmakta olduğum char bulunmamaktadır.MAX. 5 Char kasabilecegim.
  • Bota bağlatmak isteyen var mı ?
  • Günaydın ... Bota bağlatmak isteyen var mı ?

Galiba bir arkadaş daha bağlatacaklara katılıyor.Msneden görüştük.2 gün sonra bağlatacağım diyor.
    1 aylık bağlatacakmış....

87 Wiz. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.