Fazla fark yok ama SBOT daha ucuz.SBOT ucuz olmasına rağmen SBOT ile bota bırakma serivis yapanlar pahalı yapıyor.iSROBOT SBOTtan pahalı ama SBOT ile bota bırakanlardan daha ucuza bırakıyorum bota..
Fazla fark yok ama SBOT daha ucuz.SBOT ucuz olmasına rağmen SBOT ile bota bırakma serivis yapanlar pahalı yapıyor.iSROBOT SBOTtan pahalı ama SBOT ile bota bırakanlardan daha ucuza bırakıyorum bota..
isro ile sbot arasında dünyalar kadar fark var.. Neden isro yu bu kadar vurguluyorsun anlamadım? sbot da clientless ve 1 pc de max 15 char açma gibi özellikler var ve ayrıca daha ucuz .. geç derim bence daha fazla eleman bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: themyth_1905
Arkadaşlar modemim bozulduğu için 2 gündür online olamıyorum.
Bu aksaklık dolayı özür diliyorum.Modemim kabloluydu sorun olmaması için yarın veya pzartesi kablosuz modem alıp kesintisiz hizmete devam edeceğim.
Yeni kablosuz modemimi alana kadar offline'ım. Girenlerin upplaması rica olunur.
Vedat Hoca Var Su Nesil Market Var İşbankasının Karsısında Ordaki Teknokom Yani Vedat Hoca Ucuzdur Diğer Pc cilere Göre
ADRES : Işık Sitesi E18/6 Tunçbilek TAVŞANLI/KÜTAHYA :D Madenciler Evlerindemi Kalıyorsun ? Bir Zamanlar Cok Ugrardım Oraya
Kolay Gelsin Gülüm SroMax _HooLiGaN_
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
quote:
Orjinalden alıntı: themyth_1905
Arkadaşlar modemim bozulduğu için 2 gündür online olamıyorum.
Bu aksaklık dolayı özür diliyorum.Modemim kabloluydu sorun olmaması için yarın veya pzartesi kablosuz modem alıp kesintisiz hizmete devam edeceğim.
Yeni kablosuz modemimi alana kadar offline'ım. Girenlerin upplaması rica olunur.
Vedat Hoca Var Su Nesil Market Var İşbankasının Karsısında Ordaki Teknokom Yani Vedat Hoca Ucuzdur Diğer Pc cilere Göre
ADRES : Işık Sitesi E18/6 Tunçbilek TAVŞANLI/KÜTAHYA :D Madenciler Evlerindemi Kalıyorsun ? Bir Zamanlar Cok Ugrardım Oraya
Kolay Gelsin Gülüm SroMax _HooLiGaN_
oo _HooLiGaN_ sağolasın ...
Bota baglatmak isteyen ?
bota baglatmak isteyen ?
hayırlı işler
quote:
Orjinalden alıntı: tevez
hayırlı işler
Sağolasın ...
nasıl oluyormş o iŞ
quote:
Orjinalden alıntı: emrgvn71
nasıl oluyormş o iŞ
Bota baglatmak istiyorsanız ...
1-)Msnemi ekliyorsunuz .
2-)Ne kadar baglatacaksanız o kadar silk epin'i charınızın İD-PW 'si ile bana veriyorsunuz.
3-)Ben e-pini kontrol ediyorum ve charınızı hemen bota baglıyorum ne kadarlık baglattıysanız 7/24 kasılıyor charınız...
Güven problemine gelirsek Konuyu incelerseniz bana güvenebilirsiniz.
İsteyenlere cep tel de verilir :)
Bot baglatmak isteyen
dükkanın önünü kapama gibi bi niyetim yok ancak aklıma takılan bir soru sormak istiyorum.diyelimki kasarken item dustu...bunun ne olacagı mechul.anlatabildim umarım.ben sadece sisteminizde eksiklik farkettim onu göstermek istedim
Eğer güzel bir item düşerse alırsınız, kimseninde ruhu duymaz Haksız mıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: FLoWsHy
dükkanın önünü kapama gibi bi niyetim yok ancak aklıma takılan bir soru sormak istiyorum.diyelimki kasarken item dustu...bunun ne olacagı mechul.anlatabildim umarım.ben sadece sisteminizde eksiklik farkettim onu göstermek istedim