Şimdi Ara

Her serverda lvl farketmeksizin charlarınız 7/24 bota bağlanır ! (iSROBOT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themyth_1905 -- 13 Temmuz 2009; 15:16:45 >

• Giren arkadaşlar lütfen yorum yazmadan geçmeyelim ..
  • pahalı gibi geldi isro botun aylığı kaça geliyo ki 4 hafta 400 silk eder 8*4 32 isrobot aylık 280 kredi 120krediye + 40 kredi eventleri vardı sanırım eder 160 kredi oda 14 liradan 28 yapar her türlü kendi kasmanız daha ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: karazaferaskeri

pahalı gibi geldi isro botun aylığı kaça geliyo ki 4 hafta 400 silk eder 8*4 32 isrobot aylık 280 kredi 120krediye + 40 kredi eventleri vardı sanırım eder 160 kredi oda 14 liradan 28 yapar her türlü kendi kasmanız daha ucuz

Yanlız bu char botlama servislerinin amacı ;

Geceleri bilgisayarını açık tutamayan yani bota full bırakamayan kişiler için ;)
  • 240 kredi 24 saat boyunca koyarsan 10 gün yapıyor 9$oda 100 silk 10$ ama gece açık bırakamayacaklar için kötü bir fırsat değil..
  • Neredeyse bütün bota bağlama servisleri SBOT kullanır.Benim servisimde İSROBOT kullanacağım.Bu da servisimin en önemli farkıdır.
  • SBOT daha hızlı kasmıyormuydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 8 Haziran 2009; 15:35:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

SBOT daha hızlı kasmıyormuydu?

Fazla fark yok ama SBOT daha ucuz.SBOT ucuz olmasına rağmen SBOT ile bota bırakma serivis yapanlar pahalı yapıyor.iSROBOT SBOTtan pahalı ama SBOT ile bota bırakanlardan daha ucuza bırakıyorum bota..

Onu demek istedim.
  • hmm anladım
  • Yok mu bota bağlattırmak isteyen :)

Bundan daha ucuzu hiç bir yerde yok ;)
  • 1 aylık arıyorum baglatcam ama gerçekten çok pahalı 16x4=64 TL ne demek yahu..
  • eger pazarlık payı olup 1 ay 300 silk ise hayhay..
  • Fiyatlar Güncelenmiştir.

1 Hafta : 100 silk
    2 Hafta : 200 silk
    3 Hafta : 250 silk
    1 AY 300 SİLK olmuştur...

power_myth@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themyth_1905 -- 8 Haziran 2009; 17:05:43 >
  • okullar kapandıktan 1 hafta sonra yazlıga gıtcem 300 silk e*pin hazırlayıp botlatcam charı kısmetse işalla daha katılım olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hols

okullar kapandıktan 1 hafta sonra yazlıga gıtcem 300 silk e*pin hazırlayıp botlatcam charı kısmetse işalla daha katılım olur.

Daha ucuzunu zaten bulamazsınız.Beni tercih ettiğiniz için teşekkürler...
    İstereniz hemen hiç bekletmeden 300 silk e-pin ile botunuzu başlatabilirsiniz de ?
  • CHAR SOYULURSA SORUMLULUK KABUL ETMEM OHHHHHHHHHH NE GUZEL SEN 29 gÜN BOYUNCA KAS 30UNCU GÜN SOY SONRA SORUMLULUK KAYBETME NEGUZEL IS BE

Bu işi bende yapayim maksat sana rekabet olsun 3 kişinin charini 250 Silke bota koyabilirim bendede SBOT war tüm iletişim bilgilerimi verebilirim eger char soyulursa fln herşey benden masrafini ben karşilicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeathRain -- 8 Haziran 2009; 17:54:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

CHAR SOYULURSA SORUMLULUK KABUL ETMEM OHHHHHHHHHH NE GUZEL SEN 29 gÜN BOYUNCA KAS 30UNCU GÜN SOY SONRA SORUMLULUK KAYBETME NEGUZEL IS BE

Bu işi bende yapayim maksat sana rekabet olsun 3 kişinin charini 250 Silke bota koyabilirim bendede SBOT war tüm iletişim bilgilerimi verebilirim eger char soyulursa fln herşey benden masrafini ben karşilicam

Böyle düşünürsen, sen 29 gün boyunca kas sonra adam soysun sana suçu atsın.Yani bu işler zaten karşılıklı güven isteyen işler.
  • peki bn daha yeniyim seni pek tanımıyorum ama çarlara bişey olmaz demi arkadaşım
  • ben en çok isro-bot olmasına çok sevındım çunku dc yıyınce kendısı denıyor durmadan denıyor pre olmasa bıle 1-2 saate kesınlıkle gıder bu durumda pek israfın olmaz diger bu işle ugraşan arkdaşlarım sbot tercıh edıorlar bu durumdada sbot kendısı denesede pre olmadan oyuna gırmıormuş duyduklarım bunlar serverı seçemıyormuş.Yanı pre sorunu ortadan kalkıyor çıkardıgım ana fikir bu
  • Ben yazdım charınız soyulur veya banlanırsa sorumluluk kabul etmem diye.

Bunu yazmamın nedeni banlanmaya birşey yapamıyacagımdan.

Soyulmaya gelince ise kesinlikle soymam bu işler karşılıklı güven ister.Şimdi sizden gizli sorunuzu fln isteyip şifrenizi değiştiririm.Soyulursa sorumluluk ta bana ait olur.O zamanda gizli sorunuzu vermezsiniz.Siz gizli sorunuzu vermeyin diye yani bilgilerinizi ögrenmeyeyim diye bunu yazdım.

Soyacagımdan korkuyorsanız Bankanızı boşaltırsınız,üstünüze NPC silah item dizer bide pot parası atarsınız.Soyacak bişey koymazsınız zaten soymam.Sadece içiniz rahat olsun diye söyledim.. ;)

Hols ile ayrıntıları konuşup anlaştık.İtemlerini üstüne dizim inventorysini boşaltacak 10-15m pot parası bırakacak charda bankasını da ezik charına atacak. ;) 86 lvl charı bırakıyor Hols :)

Charlarınıza hiçbir şekilde hiçbir şey soyulmaiçalınma gibi birşey olmayacaktır ;)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.